Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten kasteelvloer lakken:

Houten kasteelvloer lakken

Wij hebben op de b.g.g een houten kasteel vloer van +/- 50m2. deze vloer ligt er nu zo'n 7 jaar en moet een opknapbeurt hebben. Wij hebben twee kleine hondjes die, toen ze nog niet zinderlijk waren, met enige regelmatig binnen hebben geplast. Daarnaast is er, met name in het deel van de keuken, ook het nodige op de grond gevallen. Wij willen de vloer daarom opnieuw laten schuren en lakken (2 componenten lak / met een beschermlaag?) zodat we weer even vooruit kunnen en de vloer er tip top uit komt te zien. De plinten in de kamer mogen er niet af.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten kasteelvloer lakken uit heel Nederland:

Houten kasteelvloer schuren en oliën

Ik wil graag onze houten kasteelvloer uitvoering white wash laten schuren en opnieuw laten olien. De vloer bedraagt in oppervlakte 42 m2. Wat zijn de kosten als ik deze opdracht door u laat uitvoeren? En is het nu ook mogelijk om dit te doen, aangezien de meubels niet naar buiten kunnen ivm het weer? Ik hoor graag van u.

Vloer oprapen en in ander huis leggen

Wij hebben een houten vloer (kasteelvloer) die moet worden opgeraapt in Vleuterweide en weer neergeleg in Rotterdam Ommoord. ca 50 m2. Graag rond 10 november oprapen, vervoeren en 11 november leggen. Ongeveer 40m2. Planken vloerdelen.

Houten kasteelvloer ong. 35m2. ...

Houten kasteelvloer ong. 35m2. Lichtelijke renovatie gewenst (enkele planken herplaatsen), vervolgens schuren en lakken.

In ons huis ligt een houten ...

In ons huis ligt een houten kasteelvloer, door plaatsing vaneen open haard dient een stuk daarvan hersteld te worden. We beschikken over originle vloerdelen.

Betreft een te betrekken huurhuis, een ...

Betreft een te betrekken huurhuis, een bovenwoning, eerste & tweede verdieping. Alle vloerbedekking is er al uit. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten vloer (planken) materiaal nog niet uitgezocht, waarschijnlijk eiken enin de richting van antiek - klooster-kasteelvloer) misschien dat u een adresje weet. Het betreft een complete job dus (zwevend)leggen, en totaal gebruiksklaar maken (plinten inbegrepen) oppervlakte: woonkamer: 22m2. Kamers 6m2, 7m2 en 11 m2 en dan nog wat halletjes lijkt me handig om een indicatieve offerte hier te geven en dan nog even in de woning afspreken waarna een definitieve offerte kan worden uitgebracht.