Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Voorschoten of directe omgeving.

412 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, oSB of underlayment ondervloer leggen, garage ombouwen naar woonruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Voorschoten:

Gietvloer in badkamer realiseren

Wij willen een gietvloer leggen in een nog te verbouwen badkamer. De badkamer heeft tevens vloerverwarming. De maten zijn 1,80 x 2.80.

Betonvloer egaliseren

ik wil een betonnen vloer van ongeveer 70 m2 laten egaliseren en ik benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Houten kasteelvloer lakken

Wij hebben op de b.g.g een houten kasteel vloer van +/- 50m2. deze vloer ligt er nu zo'n 7 jaar en moet een opknapbeurt hebben. Wij hebben twee kleine hondjes die, toen ze nog niet zinderlijk waren, met enige regelmatig binnen hebben geplast. Daarnaast is er, met name in het deel van de keuken, ook het nodige op de grond gevallen. Wij willen de vloer daarom opnieuw laten schuren en lakken (2 componenten lak / met een beschermlaag?) zodat we weer even vooruit kunnen en de vloer er tip top uit komt te zien. De plinten in de kamer mogen er niet af.

Cando plinten monteren en afkitten

Ik wil graag Cando plinten laten plaatsen op de beneden en de eerste verdieping. Het gaat om +- 80m plint: betreft woonkamer, vestibule, hal op de benedenverdieping en 3 slaapkamers (waarvan 2 grote) en de overloop op de 1e verdieping. Ik wil specifiek Cando plinten omdat het een oud huis is en eigenlijk overal de muren en vloeren wat weglopen. Plinten kitten aan de muur hebben we geprobeerd, maar is eigenlijk geen optie. Plinten zijn nog niet aangeschaft.

Visgraat parketvloer leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Wat is de huidige ondergrond? Bestaande houten vloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing. Meer info over de gewenste werken: Wij zouden graag een licht eiken visgraat (lamel)parket in onze woonkamer willen. De ruimte is ongeveer 32 m2. De huidige laminaatvloer gaat eruit en daaronder ligt de houten ondervloer. Budget is belangrijk voor ons. Graag het eerste contact via email.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Laminaat en ondervloer en plinten bezorgen en leggen in de woonkamer en hal, in voorschoten. Bij elkaar ongeveer 40 a 50 m2. Geen voorwerk nodig.

Laminaat op slaapkamers laten leggen

Ik wil in mijn appartement in drie slaapkamers laminaat laten leggen, inclusief de ondervloeren en plakplinten. Alle materialen worden door Praxis op 06 april 2018 bezorgd. Deze slaapkamers hebben een oppervlakte van: een van 12, een van 13 en een 24 m2. Gegevens laminaat : Fabrikaat: DECOMODE 7 MM KIEVPLAKPLINT KIEV HONDERVLOER 2IN1 (op advies van de verkoper Praxis).

Laminaat vervangen

Laminaat benedenverdieping vervangen. Ongeveer 50 m2 - Oude laminaat verwijderen en afvoeren - Ondervloer ligt reeds - In Hal bij voordeur is grond iets hoger dan rest huis - loopt niet pas. De voordeur moet na leggen vloer open kunnen zonder vloer te beschadigen. - vloer doorleggen zonder drempels - Plinten leggen

Terrazzo op de keukenvloer leggen

Ik zoek iemand die een terrazzovloer kan leggen in mijn keuken. De oppervlakte is ongeveer 3 m2. Er ligt nu een houten ondervloer. Graag heb ik overleg over het plaatsen voor of na plaatsing van de nieuwe keuken. De keuken wordt als alles volgens planning gaat in de 4e week januari geleverd.

Vloer van laminaat leggen

Ik wil een laminaatvloer van 65 m2 laten leggen. Het laminaat is al aangeschaft. Er moeten ook plinten geplaatst worden. Ik weet niet om hoeveel meter dit gaat.

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het plaatsen van 50m2 laminaat (522085). De ondervloer ligt er al, wel moeten er nieuwe plakplinten worden gemonteerd.

Ondervloer, laminaat en plinten plaatsen

Laminaat plaatsen incl. ondervloer en plinten. 18 m2 (voorkeursdatum: woensdag of donderdag 26 of 27 juli 2017)

Terrazzo vloer in jaren '30 huis leggen

Het laten leggen van een terrazzo vloer in hal en toilet van een jaren '30 woning. De oppervlakte van de hal en toilet is 12 m². Wij hebben een moodboard met ideeën en zouden deze graag overleggen. De hal en het toilet zijn goed toegankelijk.

Dekvloer en betonnen ondervloer verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van een dekvloer en ondervloer. De afmeting is ongeveer 60 m2.

Betonnen vloer laten egaliseren

Het laten egaliseren van onze betonnenvloer op de begane grond na verwijdering van plavuizen in de hal, parket in de woonkamer en tapijt in de voorkamer en het in laten frezen van vloerverwarming in die ruimtes.

Woonkamervloer verhogen

De woonkamervloer is ongeveer 1 cm lager dan de keukenvloer. De muur ertussen is verwijderd en ik wil het geheel met laminaat latenleggen, vandaar dat de woonkamer opgehoogd/geëgaliseerd zou moeten worden. De woonkamer is 31 m2, kwaaitaal in goede staat. Er is een plattegrond beschikbaar.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik heb een flinke lekkage gehad waardoor mijn laminaatvloer in de gang en in de woonkamer beschadigd is. Ik wil het laten vervangen en heb daarvoor eerst een offerte nodig voor de verzekering. Het laminaat is in alle ruimtes doorgelegd, totaal 45 m². Ik laat de vloer graag even beoordelen en ontvang daarvoor een offerte. Als de verzekering akkoord gaat wil ik het werk graag zo snel mogelijk laten verzorgen. Ik kan na 6 juni een afspraak maken met de vakman.

PVC over tegels leggen

Ik wil graag een PVC vloer over een tegelvloer die zelf al op hout ligt. Het gaat om ongeveer 90 vierkante meter.

Vloer laten egaliseren

Ik wil graag de vloer laten egaliseren. Het gaat om 1 ruimte op de begane grond van 35 m2. Er ligt vloerverwarming met daarover plavuizen, hierover wil ik een egalisatielaag lagen aanbrengen in verband met het leggen van laminaat. Indien mogelijk zo snel mogelijk.

Kliklaminaat leggen

Tussen 18 november en 25 november wil ik laminaat laten leggen in een ander huis. De totale oppervlakte van het huis qua vloeren is ongeveer 120 m². Voor de woonkamer is al nieuw laminaat besteld. De rest van het huis wil ik zoveel mogelijk met bestaand kliklaminaat laten leggen. Ik wil een prijsopgave ontvangen voor de hele klus en zoek iemand die kan adviseren over hoe de kamers het meest zuinig te leggen zijn met de in bezit zijnde laminaten.

Laminaat in een leeg huis laten leggen

Laminaat leggen in leeg huis met twee etages en 6 kamers met overloop. Ongeveer 100 m2.

Parketvloer door laminaat vervangen

Het verwijderen en afvoeren van de oude parketvoer, deze bestaat uit 2/3 massief parket en 1/3 tapis. Daarna een nieuwe laminaatvloer leggen. Het gaat om een ruimte van 40 vierkante meter (5 bij 8 meter) en waar nodig moet de ondergrond van beton geëgaliseerd worden. Er is tevens een convectorput waar omheen gelegd moet worden. Er zal ook ondervloer (folie) gelegd moeten worden en plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Betonverf aanbrengen in nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement geheel voorzien van lichtgrijs betonverf 80 m2

Tegelvloer verwijderen

Ik heb een tegelvloer van 12 m2 die verwijderd en afgevoerd moet worden. Er zal ook klein houten wandje van 1,60 cm x 280 cm verwijderd en afgevoerd moeten worden. Het werk is op 2 hoog en er is geen lift aanwezig.

Plavuizen vloer laten schilderen

In mijn nieuwe woning ligt een plavuizenvloer die niet mijn smaak is. Ik vroeg me af wat de kosten zijn om deze te schilderen? Daarnaast zou ik graag willen weten welke kleuren mogelijk zijn en of de vloer slijtage gevoelig is? Het betreft +/-50 m2 plavuizen. Ik hoor graag van u.