Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor terrazzovloer leggen:

Terrazzovloer leggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een terrazzovloer. Ik wil graag ongeveer 6,5 m2. Terrazzovloer met donkere buitenrand en een geblokt randje. Kunnen jullie mij offerte/prijsopgave sturen. Alles is gelijkvloers zonder drempels en al netjes afgewerkt met een zandcementdekvloer.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrazzovloer leggen uit heel Nederland:

Siergrindvloer leggen en sealen

We willen graag een gesealde siergrindvloer met een uitstraling zoals een ouderwetse Terrazzovloer. Dus een vloer met aan 2 zijden een donkere band van ongeveer 15 cm breed. Betreft een vloer rondom de trap in de hal en een kleine aangesloten bijkeuken. Totaal 22 m2. Ondergrond is betonvloer met vloerverwarming. Het liefst hebben wij geen profiellijsten in zicht. Graag een prijsopgave voor deze vloer inclusief BTW en een indicatie op welke korte termijn we de vloer gelegd kunnen krijgen.

Terrazzovloer leggen in een lege woning

Wij willen een Terrazzo vloer laten leggen in een woonhuis dat compleet leeg staat met een oppervlakte van ongeveer 75 m2 met bijbehorende plinten. De ondervloer is van beton.

Terrazzovloer aanbrengen

Het laten leggen van een terrazzo vloer van 12 m2 in hal, wc en bijkeuken. Kunt u onderscheid maken in prijs voor de volgende 2 opties: * witte terrazzo in het midden met een zwarte rand, * witte terrazzo in het midden, zwart/witte blokjes, een zwarte rand.

Terrazzovloer leggen

De terrazzovloer in onze bijkeuken heeft redelijk veel schade en ligt 1 centimeter lager dan de huidige keukenvloer. Het is onze wens om in beide ruimtes een netjes doorlopende vloer te krijgen. Er moet worden bekeken of de huidige vloer hersteld kan worden of dat die vloer geëgaliseerd moet worden, zodat er 1 grote nieuwe vloer van 16 m² op kan worden gelegd. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik laat mij dan graag adviseren en ontvang ook uw offerte.

Woning verbouwen

Ruimte 1 - 2 doorgangen voor deuren in bestaande muur (steen) creëren, zetten deurposten en monteren deuren (standaard deurmaat, deuren reeds aangeschaft) - Nieuw afscheidingsmuurtje plaatsen (3. 0 meter bij 2. 4 meter) van ytong of gips waardoor van 1 kamer 2 kamers ontstaan. Deze muur heeft er vroeger ook gezeten maar is destijds verwijderd. Muur stuken (groen gemarkeerd op de foto) - Circa 28 m2 vloer tegelen; indien mogelijk over bestaande terrazzovloer heen, anders terrazzovloer verwijderen, egaliseren en nieuwe tegels leggen (60 x 60 cm, reeds aangeschaft) Ruimte 2 - Slopen bestaand toilet, inclusief 2 (niet-dragende) muren en de ontstane ruimte bij de naastgelegen kamer trekken; nieuw muurtje ter afscheiding (2. 5 meter bij 3. 5 meter) van ytong of gips plaatsen en stuken. In rood gemarkeerd op de foto - Oude keuken en douche (naast elkaar) slopen; vloeren, wanden egaliseren (circa 10 m2 muur en 10 m2 vloer) - Houten trapje verwijderen (in rood gemarkeerd op de foto) Ruimte 3 - Plafond van 25 m2: oude plafond verwijderen, nieuw regelwerk en gipsplaten aanbrengen, afwerken, 5 spots inbouwen

Terrazzovloer met sierrand leggen

In de hal van ongeveer 5 a 6 m2 oppervlakte wil ik een Terrazzo vloer laten leggen met hierom heen eer sierrand. De onder grond is van beton.

Terrazzovloer aanleggen

Er wordt volgende week in onze keuken een 12 cm gewapende betonvloer gestort. In de cementdekvloer dient vloerverwarming te worden opgenomen. Te doen; • Leggen van het cementdekvloer inclusief vloerverwarming. Vloerverwarming hoeft niet aangesloten te worden; • Zwarte rand rondom de keukenopstelling ongeveer 10 meter; • Totaal oppervlak stampbeton ongeveer 29 m2; • Totaal oppervlak Terrazzovloer ongeveer 26 m2. Vraag: hoe is het geregeld met garantie in verband met mogelijk optredende scheurtjes? Kunt u mij een vrijblijvende offerte maken op basis van deze gegevens. Ik zie uit naar uw reactie.

Leggen Terrazzovloer hal en WC

Het gaat om het verwijderen van de oude Terrazzovloer in de hal, boven kelder en toilet. Daarna dient er een nieuwe Terrazzovloer gelegd te worden met band en bies en opstaande plinten. De oppervlakte is totaal 8 m2, 9 meter plint en 2 dorpels. De kleur zal zwart wit moeten worden.

Granito- of terrazzovloer laten leggen

Het betreft het laten leggen van ongeveer 6 m2 granito vloer in de hal en ongeveer 10 m2 granito vloer in de keuken. Beide vloeren dienen wit te worden met een zwarte rand erom heen.

Terazzovloer aanleggen

Het slopen van plavuizen en laten leggen van een terrazzovloer van 8 m2. Het betreft de hal van een bestaande woning.

Partners

Partners van Casius