Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Voorburg of directe omgeving.

965 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: rotte vloerbalken vervangen, fundering en vloer van beton storten, aanbrengen broodjesvloer, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen, voorwerk storten van betonnen vloer in bedrijfspand, fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren, fundering betonvloer in bestaande loods realiseren, fermacell vloer laten aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer en afwerking, vloer laten leggen, remove existing flooring and installing new one, betonvloer voor een schuur storten, gietvloer nieuwbouwhuis realiseren, houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Voorburg:

Luik in vloer naar kruipruimte maken

Ik wil graag in de vloer een luik maken om de kruipruimte in te kunnen (t.b.v. aanbrengen vloerisolatie).

Vochtschade laminaat woonkamer

Vochtschade in woonkamer ca 35 m2. Prijsopgave voor schadeherstel nodig voor verzekering nodig. Waarschijnlijk moet hele vloer in de woonkamer worden vervangen. Nog geen nieuw laminaat aangeschaft.

Vloer gehele begane grond renoveren

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn gehele vloer op de begane grond kan vervangen/renoveren. Ik wil in ieder geval vloerverwarming op de begane grond. Op de vloerverwarming willen we waarschijnlijk een gietvloer of tegels. We hebben nu half houten parket, half tegels. Het betreft een kleine 100 m2.

Granitovloer herstellen en polijsten

Wij zijn op zoek naar een partij die de granito vloer (5 x 2,5 meter) in onze hal en gang kan polijsten? Ons hele huis wordt nu verbouwd en willen de vloer een update geven. Ik hoor graag aan welke kosten ik moet denken?

Gietvloer in de schuur aanbrengen

In de schuur in de achtertuin willen wij graag een strakke vloer zonder voegen en scheve tegels. Er liggen momenteel betontegels van 60x60cm in de schuur en wij willen een gietvloer over deze tegels heen. Het gaat om 20 m2 en is inclusief het voorbereidende werk aan de tegels om een geschikte ondergrond te maken.

Zandcement dekvloer leggen

In de woonkamer, keuken en gang zandcementenvloer leggen over de vloerverwarming heen, circa 50 m2. Dikte: 5 cm. Ook in de badkamer zandcementen vloer leggen voor wat betreft circa 9 m2. Graag leggen indien mogelijk op 31 juli, 1, 2 of 3 aug.

Laminaat leggen

43m2 laminaat. Laminaat en materialen aanwezig.

Betonplaat storten voor een jacuzzi

Ik wil een gewapende vloer storten voor het plaatsen van een jacuzzi. De grond bestaat uit veengrond. De afmeting is circa 300 x 280 cm. De vloer moet 13 cm dik worden.

Graniet of terrazzo vloer voor badkamer en toilet

Graag offerte, wc is 1. 39 bij 0. 91 meter, badkamer is 2. 00 bij 1. 80. Ben heeeeeel benieuwd hoeveel dat ongeveer kost, iedereen zegt dat het zo duur is maar ik wil het fijne weten voor we beslissen.

Tegelvloer vervangen door een PVC-vloer

Ik woon in een jaren '30 appartement. Ik wil mijn tegelvloer in de keuken laten verwijderen en afvoeren. Die tegelvloer ligt op de originele houten vloer van de woning. Ik wil daarop graag 18 m² PVC-laminaat laten leggen. Er moet waarschijnlijk eerst een ondervloer onder. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vloer egaliseren

I need to know the cost of levelling the underfloor and then laying the laminate. Currently the wooden floor is uneven. It needs to be levelled with plywood. Total area will be 45m2. It's the ground floor.

Houten badkamervloer vervangen door betonnen vloer

Wij willen op de bovenverdieping van onze woning graag een badkamer laten maken. Omdat de vloer van hout is, zoeken wij nu eerst een vakman die de vloer kan aanpassen en daar een goede waterdichte badkamervloer kan maken. De globale maat van de vloer is 2,5 x 3 meter. We maken graag een afspraak om de vloer hier te laten beoordelen en ontvangen dan ook graag uw plan van aanpak en offerte.

Krakende vloer verhelpen

We hebben een nieuwe woning gekocht waarbij de vloer erg kraakt als je er over heen loopt. We vinden de vloer wel mooi, dus als het mogelijk is willen we deze behouden. Het gaat om een houten vloer. Oppervlakte van 60m2. ( zie foto ) We zijn benieuwd hoe veel het ons zou kosten !

Betonnen vloer egaliseren

De gestorte betonnen vloer van een nieuw aangebouwd overkapt terras, 4 x 4 m2, afwerken met een waterdichte egalisatielaag met een betonlook en daarmee het eindresultaat is.

Balkonvloer aanpassen

Enkele jaren geleden heb ik samen met mij buurman ons balkon gerenoveerd. Het balkon is 8 meter bij 1 meter groot. Mijn buurman heeft 1 ½ jaar geleden een balkonvloer gelegd, sindsdien loopt het water aan mijn kant niet meer af richting de waterafvoer. Dat moest hersteld worden. Hierbij zoek ik een vakman om de klus aan te pakken. Het is dus alleen aan mijn kant, een stuk van 4 bij 1 meter dat moet worden aangepast. Graag ontvang ik een offerte.

Ondervloer en laminaat leggen

Het laten leggen van 45 m2, 10 meter lang bij breed 3,5 tot 4,5 meter laminaat vloer. Wij hebben een droogbouw vloerverwarming, noppenplaat, en zouden graag een goede ondervloer via jullie aanschaffen. Het laminaat is reeds aangeschaft. Voor de plinten willen wij graag een advies ontvangen.

Balkonvloer aanpassen

Enkele jaren geleden heb ik samen met mij buurman ons balkon gerenoveerd. Het balkon is 8 bij 1 meter groot. Mijn buurman heeft 1 ½ jaar geleden een balkonvloer gelegd, sindsdien loopt het water aan mijn kant niet meer af richting de waterafvoer. Dat moest hersteld worden. Hierbij zoek ik een vakman om de klus aan te pakken. Het is dus alleen aan mijn kant, een stuk van 4 bij 1 meter dat moet worden aangepast. Graag ontvang ik een offerte.

Eiken vloer laten lakken

Ik heb een verbouwd huis gekocht met een mooie nieuwe eikenvloer. Mijn vloer is helemaal nieuw en onbehandeld, de vraag is of het nog geschuurd moet worden. Ik zou hem graag laten afwerken met lak en ik zal de lak zelf kopen. Het betreft een vloer van 105 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloer op het dakterras vernieuwen

Ik heb een dakterras met een tegelvloer, nu wij een baby hebben gekregen is dit best gevaarlijk, omdat het scheef ligt en veel scherpe randjes heeft, dus willen we graag weten of hier een andere vloer in kan. Ook zouden we graag de kosten willen weten. Het gaat om een dakterras van ongeveer 7 meter bij 4.50 meter met ongelijke hoeken en een hobbelig dak.

Lichte waterschade aan de laminaatvloer verhelpen

Licht waterschade door laminaatvloer. Laminaatdikte is 10 mm. lekkage door lekkende radiator.. er zou dus 42 m3 uit en er weer in geplaatst moeten worden want lekkage zat aan het begin van het legproces. 2 plinten vervangen en een nieuw strook ondervloer gold.

Zandcementvloer laten storten

Ik ben op zoek naar iemand die een zandcement vloer kan storten en egaliseren in onze woonkamer, 100 m2, het betreft de begane grond. De vloer komt over de vloerverwarming en zal 4-5 cm hoog moeten worden.

Vloerbedekking en lijmlaag verwijderen

Vloerbedekking verwijderen inclusief lijmlaag, ongeveer 18 m2. De randen zijn al gedaan, gaat om het grote middenstuk. Liefst a.s. maandag of dinsdag (8 of 9 januari).

Laminaatvloer laten vervangen

Ongeveer 55 m2 vloer eruit halen en nieuw laminaat leggen. De ondervloer hoeft misschien niet vervangen te worden. Kunt u die apart offeren? De plinten moeten wel bevestigd worden. Circa 45 meter. Kunt u het laminaat separaat mee aanbieden? Graag ontvang ik uw offerte.

Terrazzovloer in een portiek maken

Ik wil graag een Terrazzovloer in een portiek laten maken. Het gaat om een afmeting van 5 meter bij 60 cm. Repareren van bestaande vloer voor buitenportiek ev. Vernieuwen hiervan. plm. 500x60 cm terrazzo

Laminaat leggen in verschillende kamers

Ik wil graag een laminaatvloer van 75 m2 laten leggen in mijn huiskamer en twee slaapkamers.