Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor eikenhouten visgraat parketvloer:

Eikenhouten visgraat parketvloer

Het leggen van een eikenhouten visgraat parketvloer visgraat in de hal, woonkamer en wc. Totaal 40 vierkant meter. Na het leggen moet de vloer nog worden behandeld met beschermende olie. In de laatste week van januari. Men kan per direct beginnen, er hoeft niets vooraf te worden verwijderd.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eikenhouten visgraat parketvloer uit heel Nederland:

Houten vloer boenen en voorzien van basisolie

Onze eikenhouten visgraat vloer van 55m2 (onbehandeld) is vorige week gelegd en in de olie gezet. Met het olien is een fout gemaakt. Op de onbehandelde vloer is namelijk onderhoudsolie gebruikt ipv basisolie. We zoeken iemand die dit op korte termijn kan herstellen. Na rondvraag blijkt dat boenen met een grove pet de beste methode is. Een boenmachine is dus vereist.

Eikenhouten Visgraat parketvloer opnieuw in de Rubio Monocoat zetten

De vloer moet gereinigd worden en daarna opnieuw in de olie van Monocoat worden gezet. De vloer mist nu bescherming en is ook te geel geworden. Ik denk niet dat het nodig is te schuren. Het gaat om circa 40 m2.

Visgraat lamelvloer laten leggen

Het leggen van circa 50 m2 visgraat lamel vloer met 4 mm eikenhouten toplaag (reeds behandeld hout- machinaal hardwax), inclusief leggen van de ondervloer en de plinten, alsmede het verwijderen van de bestaande vloerbedekking. Werkzaamheden dienen plaats te vinden 5 maart, tot uiterlijk 9 maart in Amsterdam. Daarna vindt de verhuizing plaats.

Parketvloer schuren en lakken

Onze massief eikenhouten gelakte parketvloer ligt er nu 10 jaar in en moet geschuurd en gelakt worden. Het zijn kleine plankjes in visgraat motief gelegd. De vloer is verlijmd en gespijkerd. Het betreft de woonkamervloer en deze heeft een oppervlakte van ongeveer 55 a 60 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloer door VBI PS renovatievloer vervangen

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het laten vervangen van de houten balken vloer door een vbi ps renovatievloer, Rc 5,0. Voor de afwerking is het belangrijk dat dit goed samengaat met vloerverwarming, Beton/cement? Graag ook meenemen wat de kosten zijn voor het aanbrengen van vloerverwarming op basis van waterbuizen. De uiteindelijke dekvloer is een eikenhouten visgraat vloer.

Eiken vloer schuren en white washen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het schuren van een eikenhouten vloer (ongeveer 41 m², woonkamer, eetkamer - met V-groef - en hal) en het aanbrengen van een whitewash laag in Den Haag. De hal heeft geen V-groef, maar is origineel visgraat parket. Foto's eventueel beschikbaar. We krijgen de sleutel pas 7 september, dus een inspectie tussentijds is helaas niet mogelijk.

Eikenhouten parketvloer schuren

De eikenhouten parketvloer schuren en klaarmaken voor behandeling met wax olie. Het is eikenhouten visgraat parket van circa 25 jaar oud. Circa 30 m2 in totaal.

Parket met waterschade opknappen

Reparatie eikenhouten visgraat parket na wat waterschade. Op een aantal plekken zijn er wat plankjes krom getrokken. Die moeten vervangen worden. 8 x 40 cm plankjes, circa 8 stuks die beschadigd zijn. Inclusief gehele vloer schuren en lakken. Oppervlakte circa 40 m2. Graag een vrijblijvende prijsopgave.

Eikenhouten parketvloer leveren en leggen

Wens is een eikenhouten visgraat parketvloer in een kamer van 10 x 3 meter met aansluitend (zonder drempel) een nisje van 2.5 x 2.5 meter. Het parket moet niet te dun zijn. Betreft het leveren en leggen van het parket.

Renovatie eiken parket 46m2

Wij hebben een eikenhouten parket (visgraat) thuis in de woonkamer van in totaal 46 m2. Deze is toe aan renovatie en wij willen dat deze een zo licht mogelijke kleur krijgt, wij willen hem geschuurd hebben en een lak- of whitewash behandeling.