Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Vlaardingen of directe omgeving.

873 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten en vlinderen 40 m2, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Vlaardingen:

Betonnen vloer storten

Bij de renovatie van mijn woning heb ik de oude houten vloer vervangen door een balken broodjesvloer. Op deze vloer wil ik een betonnen druklaag laten storen. Het gaat om een oppervlakte van 41m2 een de druklaag moet een hoogte hebben van 50mm

Betonnen vloer storten

Wij willen op onze VBI-renovatie vloer een druklaag laten aanbrengen. Het gaat dus om het storten van een C20/25 betonnen vloer. Het gaat om +/- 2,5 m3

Grindvloer in tuinkamer

Wij willen een tuinkamer laten bouwen in onze tuin, en willen daar een grindvloer laten leggen. Op dit moment hebben wij betonnen tegels liggen als ondergrond waarom deze vloer aangebracht dient te worden. Het terras is ongeveer 2.40 x 5.00

Vloer storten voor schuur

Voor het plaatsen van een houten schuur willen wij graag een vloer laten storten van 5 x 3 m. Inclusief bekisting ervan 10cm dik ongeveer. Er hoeft waarschijnlijk niet geheid te worden.

laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer laten in een flat van 75m2 zonder lift op de 4e verdieping. Ik wil graag 2 offertes, 1 van alleen het leggen, (zonder het vervoer en het naar boven brengen), en 1 van incl vervoer, naar boven brengen en het leggen. Alles op korte termijn ( binnen 2/3 weken)

Egaliseren betonvloer, ondervloer en laminaatleggen

Wij willen nieuw laminaat laten leggen. De betonvloer is niet geheel vlak. Het betreft een vloer van 45 m2 die plaatselijk een del heeft. Het laminaat moet dus eerst worden weggehaald, vervolgens moet dit geëgaliseerd worden, een ondervloer worden gerealiseerd en de nieuwe laminaatvloer leggen.

Vervangen houten vloer door betonvloer en vloerverwarming leggen

De vloer is 8.2 x 4.7 meter en een stuk er tegen van 1.8 x 3 m deze vloer is nu hout en zouden we willen vervangen door een betonvloer met verwarming. Eventueel huidige vloer verwijderen en laten afvoeren. De vloerverarming wil ik graag op water hebben.

Eikenhouten visgraat parketvloer

Het leggen van een eikenhouten visgraat parketvloer visgraat in de hal, woonkamer en wc. Totaal 40 vierkant meter. Na het leggen moet de vloer nog worden behandeld met beschermende olie. In de laatste week van januari. Men kan per direct beginnen, er hoeft niets vooraf te worden verwijderd.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Wij willen beschadigd laminaat laten vervangen, van ongeveer 60 m2. Het laminaat zou afgevoerd moeten worden. Wij verwachten dat de ondervloer nog goed is. Laminaat regelen we zelf.

Vloer laten leggen

Tandartspraktijk heeft waterschade gehad, en er dienen nieuwe vloeren gelegd te worden. Onderhouds vrij en dicht materiaal. Voorkeur PVC. het betreft ong 200 m2. Dit is dus inclusief het openbreken van de oude vloer.

Laminaat leggen inclusief ondervloer en plinten

Het gaat om 48m2 laminaat leggen in de woonkamer met aangrenzende keuken, inclusief een ondervloer en plinten. Huidige vloer is er inmiddels al uit.

Cement dekvloer slopen en nieuwe plaatsen

Ik wil een oude cement dekvloer slopen (± 40 m2) en een nieuwe cement dekvloer plaatsen, geschikt voor infrezen van de vloerverwarming. De nieuwe dekvloer wordt ± 52 m2 omdat ik een aanbouw laat plaatsen. Afvoeren is in overleg.

Visgraat laminaat aanleggen

Rond de 4e week in 2019 moet er 70 m2 visgraat laminaat gelegd worden in onze flat in Vlaardingen. Het betreft ook het leggen van de ondervloer, plakplinten en hoge plinten. Aan de lange muur in de woonkamer (9,85 meter) hoeft geen plint aangebracht te worden. Zie bijgevoegde tekening. Het gaat om Berry Alloc Chateau visgraat laminaat. Het betreft A en B planken (linker en rechter planken).

Laminaat leggen met meerwerk

Ik wil graag nieuw laminaat in de keuken van 10 m2. Meerwerk bestaat uit laminaat er uit halen. En een speciale overloopdrempel plaatsen, van keuken naar kamer.

Laminaat leggen inclusief ondervloer

Ik wil laminaat + plinten en ondervloeren leggen. Een oppervlakte van ongeveer 18 m2.

Houten vloer vlakken / egaliseren

Wij willen graag een houten vloer laten vlakken c.q. egaliseren. De oppervlakte is 11 m2. Het is om, nadat de keuken geplaatst is, een vinyl vloer te laten leggen.

Laminaat leggen

Laminaat leggen voor 32m2 Inclusief plinten. Ondervloer al aangeschaft. Gelieve voor 2018 werk uitgevoerd.

Laminaat in de woonkamer opnieuw leggen

Dit jaar hebben wij laminaat laten plaatsen in onze woonkamer, maar dat is helaas niet goed gedaan. Het laminaat ligt erg ongelijk. Ik zoek nu een vakman die de vloer weer kan verwijderen en er netjes in kan leggen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en te beoordelen of het huidige laminaat kan worden hergebruikt. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Betonlook vloer maken op plavuizen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 60 m2 momenteel liggen hier plavuizen in graag ontvang ik een prijs voor het egaliseren van de plavuizen en aanbrengen van een nieuwe vloer. Er zit vloerverwarming onder. Bij voorkeur eind november uitvoeren.

Gietvloer aanbrengen in badkamer

Ik wil graag een gietvloer plaatsen in de badkamer van 180 bij 180 cm. Kan het over de huidige vloer heen gegoten worden?

Vloer egaliseren

Graag vloeren laten egaliseren van een appartement met een oppervlak van rond de 90 m2. Betreft 3 slaapkamers, halletje, hal, woonkamer en de keuken. Op dit moment ligt er op sommige vloeren nog iets maar dat halen we er af, dan blijven er betonvloeren over. Het is een wat ouder appartement al. Het liefst zouden we de werkzaamheden volgende week al laten uitvoeren.

Laminaat leggen in huiskamer

Ik wil laminaat laten leggen in de huiskamer. Huis uit de jaren 30. De huiskamer is circa 8.30 x 3.70 meter. Er zitten 2 schoorstenen met marmeren schouw in. Het laminaat moet ook in de schoorstenen doorlopen. Ook plinten en ondervloer moeten worden aangebracht. Laminaat en plinten zijn al aanwezig. De ondervloer moet nog. De ondergrond is een houten vloer waar houten platen op getimmerd zijn.

Laminaat ophalen en leggen

Ik wil in mijn slaapkamer laminaat met ondervloer laten leggen. Ik weet nog niet of ik plinten wil laten leggen, op dit moment zitten er muurplinten in. Oppervlakte van de slaapkamer is ongeveer 13 vierkante meter.

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Ik wil laminaat leggen in de woonkamer en keuken. Het betreft een ruimte van 46 m2. In de week van 7 augustus of zaterdag 5 augustus.

Keuken en woonkamer voorzien van laminaat

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het leggen van laminaat in de woonkamer en keuken, betreft dezelfde ruimte a 50m2. Bij voorkeur volgende week zaterdag leggen. Vriendelijke groeten,