Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Vlaardingen of directe omgeving.

870 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Vlaardingen:

Eikenhouten visgraat parketvloer

Het leggen van een eikenhouten visgraat parketvloer visgraat in de hal, woonkamer en wc. Totaal 40 vierkant meter. Na het leggen moet de vloer nog worden behandeld met beschermende olie. In de laatste week van januari. Men kan per direct beginnen, er hoeft niets vooraf te worden verwijderd.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Wij willen beschadigd laminaat laten vervangen, van ongeveer 60 m2. Het laminaat zou afgevoerd moeten worden. Wij verwachten dat de ondervloer nog goed is. Laminaat regelen we zelf.

Vloer laten leggen

Tandartspraktijk heeft waterschade gehad, en er dienen nieuwe vloeren gelegd te worden. Onderhouds vrij en dicht materiaal. Voorkeur PVC. het betreft ong 200 m2. Dit is dus inclusief het openbreken van de oude vloer.

Laminaat leggen inclusief ondervloer en plinten

Het gaat om 48m2 laminaat leggen in de woonkamer met aangrenzende keuken, inclusief een ondervloer en plinten. Huidige vloer is er inmiddels al uit.

Cement dekvloer slopen en nieuwe plaatsen

Ik wil een oude cement dekvloer slopen (± 40 m2) en een nieuwe cement dekvloer plaatsen, geschikt voor infrezen van de vloerverwarming. De nieuwe dekvloer wordt ± 52 m2 omdat ik een aanbouw laat plaatsen. Afvoeren is in overleg.

Visgraat laminaat aanleggen

Rond de 4e week in 2019 moet er 70 m2 visgraat laminaat gelegd worden in onze flat in Vlaardingen. Het betreft ook het leggen van de ondervloer, plakplinten en hoge plinten. Aan de lange muur in de woonkamer (9,85 meter) hoeft geen plint aangebracht te worden. Zie bijgevoegde tekening. Het gaat om Berry Alloc Chateau visgraat laminaat. Het betreft A en B planken (linker en rechter planken).

Laminaat leggen met meerwerk

Ik wil graag nieuw laminaat in de keuken van 10 m2. Meerwerk bestaat uit laminaat er uit halen. En een speciale overloopdrempel plaatsen, van keuken naar kamer.

Laminaat leggen inclusief ondervloer

Ik wil laminaat + plinten en ondervloeren leggen. Een oppervlakte van ongeveer 18 m2.

Houten vloer vlakken / egaliseren

Wij willen graag een houten vloer laten vlakken c.q. egaliseren. De oppervlakte is 11 m2. Het is om, nadat de keuken geplaatst is, een vinyl vloer te laten leggen.

Laminaat leggen

Laminaat leggen voor 32m2 Inclusief plinten. Ondervloer al aangeschaft. Gelieve voor 2018 werk uitgevoerd.

Laminaat in de woonkamer opnieuw leggen

Dit jaar hebben wij laminaat laten plaatsen in onze woonkamer, maar dat is helaas niet goed gedaan. Het laminaat ligt erg ongelijk. Ik zoek nu een vakman die de vloer weer kan verwijderen en er netjes in kan leggen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en te beoordelen of het huidige laminaat kan worden hergebruikt. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Betonlook vloer maken op plavuizen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 60 m2 momenteel liggen hier plavuizen in graag ontvang ik een prijs voor het egaliseren van de plavuizen en aanbrengen van een nieuwe vloer. Er zit vloerverwarming onder. Bij voorkeur eind november uitvoeren.

Gietvloer aanbrengen in badkamer

Ik wil graag een gietvloer plaatsen in de badkamer van 180 bij 180 cm. Kan het over de huidige vloer heen gegoten worden?

Vloer egaliseren

Graag vloeren laten egaliseren van een appartement met een oppervlak van rond de 90 m2. Betreft 3 slaapkamers, halletje, hal, woonkamer en de keuken. Op dit moment ligt er op sommige vloeren nog iets maar dat halen we er af, dan blijven er betonvloeren over. Het is een wat ouder appartement al. Het liefst zouden we de werkzaamheden volgende week al laten uitvoeren.

Laminaat leggen in huiskamer

Ik wil laminaat laten leggen in de huiskamer. Huis uit de jaren 30. De huiskamer is circa 8.30 x 3.70 meter. Er zitten 2 schoorstenen met marmeren schouw in. Het laminaat moet ook in de schoorstenen doorlopen. Ook plinten en ondervloer moeten worden aangebracht. Laminaat en plinten zijn al aanwezig. De ondervloer moet nog. De ondergrond is een houten vloer waar houten platen op getimmerd zijn.

Laminaat ophalen en leggen

Ik wil in mijn slaapkamer laminaat met ondervloer laten leggen. Ik weet nog niet of ik plinten wil laten leggen, op dit moment zitten er muurplinten in. Oppervlakte van de slaapkamer is ongeveer 13 vierkante meter.

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Ik wil laminaat leggen in de woonkamer en keuken. Het betreft een ruimte van 46 m2. In de week van 7 augustus of zaterdag 5 augustus.

Keuken en woonkamer voorzien van laminaat

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het leggen van laminaat in de woonkamer en keuken, betreft dezelfde ruimte a 50m2. Bij voorkeur volgende week zaterdag leggen. Vriendelijke groeten,

Laminaat vervangen

Ik wil mijn laminaat laten vervangen. Dit houdt in het weghalen laminaat, ondervloer en plinten. Verschuiven en terugplaatsen meubels. Nieuw laminaat, ondervloer en plinten. Gaat in totaal om 72 m2 en 35 strekkende meters ongeveer.

Laminaat met plinten laten aanleggen

Het leggen van laminaat en plinten. Ongeveer 13 m2. Geen voorwerk.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Er dienen plavuizen verwijderd te worden uit de gang, keuken en toilet. De tegels zijn gelegd in het cement. Hier na dient de vloer geëgaliseerd te worden. De werkzaamheden dienen op dinsdag 15 augustus uitgevoerd te worden.

Laminaat laten aanleggen

50 vierkante meter laminaat leggen

Laminaat leggen in de keuken

Laminaat in de keuken vervangen, inclusief ondervloer en plinten. Door lekkage van de vaatwasser. Maten keuken: 0.96 x 1.95 meter en een stuk van 1.95 x 1.55 meter. De offerte is voor de verzekering.

Plavuizen van de vloer verwijderen

Onze plavuizen willen wij verwijderd hebben en de vloer daarna geëgaliseerd. De oppervlakte is 36-37 m2. Het puin dient te worden afgevoerd.

Tegelvloer egaliseren

Graag zou ik de prijs willen weten van het egaliseren van een plavuizenvloer. Het gaat om ongeveer 35 m2. Dit omdat we er PVC laminaat op willen en er vloerverwarming onder ligt. Op 1 juni krijgen we de sleutel. Bij voorbaat dank.