Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egaliseren vloer:

Egaliseren vloer

Egalisatie vloer c.a. 45m2 op begane grond, hier zal eerst nog een vloerverwarming komen en daarna wil ik de vloer egaliseren.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren vloer uit heel Nederland:

Het egaliseren van een vloer, met egaline

Ik zoek een specialist die een vloer van 105 vierkante meter kan egaliseren met 7 mm egaline.

Een cementdekvloer ter egalisatie aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer kan egaliseren. Betreft een vloer van 26 m² in hoogte variërend van 30 mm tot 50 mm.

Betonnen vloer verlagen, afvoer en evt waterleidingen daarin verleggen en egaliseren

Ik wil mijn betonnen douchevloer verlagen en egaliseren in verband met een door mij ingeschakeld bedrijf te plaatsen nieuwe douchecel en een uit 1 stuk bestaande nieuwe vloer. Ook zal de afvoer in dat kader moeten worden aangepast/verlaagd. Eventuele leidingen in de huidige vloer moeten zo nodig worden verlegd/verzonken. Om een beeld te vormen zie de bijgevoegde foto en bouwtekening van de nieuwe vloer. Aanvullende informatie kan verkregen worden bij de leverancier van de vloer. De vloer is in totaal 90 cm bij 90 cm. De badkamer bevindt zich op de derde verdieping.

Vloer laten egaliseren

Ik wil mijn betonnen vloer laten egaliseren. Het gaat om een vloer van in totaal 63 m2. De vloer is op de eerste verdieping gelegen.

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Zandcement op vloer aanbrengen

Voor een klein tuinhuisje willen we graag zandcement aanbrengen om de isolatie te dekken en ook om vloer te egaliseren. het gaat om +/- 32 m2 We horen graag wat dit ons gaat kosten.

Vloer keuken en slaapkamer egaliseren

Er zijn twee ruimtes in mijn appartement die niet zijn geegaliseerd en waarbij dit nog wel moet gebeuren. Gaat in totaal om c. 20 vierkante meter

Betonlook plus vloerverwarming

verwijderen pvc vloer, evt egaliseren, vloerverwarming in frezen plus betonlook vloer aanbrengen en indien mogelijk verwijderen radiatoren 50 m2 begane grond

Nieuwbouwwoning vloer egaliseren

Over een aantal maanden krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Hiervoor willen wij zowel beneden als boven PVC vloer. Nu heb ik begrepen dat het waarschijnlijk geëgasileerd moet worden. Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de benedenvloer (65m2) en boven (45m2).

garage beton vloer egaliseren

wij willen graag van U geheel vrij blijvend een offerte prijs ontvangen om de garage vloer van de gehuurde Flat garage de beton vloer te laten egaliseren om te bepalen of dit voor ons haal en betaalbaar is. Garage vloer opppervlak 5 mtr x 4,4 mtr

Partners

Partners van Casius