Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Spijkenisse of directe omgeving.

1181 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Spijkenisse:

Laminaat laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die 35 m2 laminaat voor mij kan leggen met 10 mm plinten. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.

Laminaat vervangen na waterschade

Door een defect in de leidingen in de badkamer hebben wij waterschade gekregen op onze laminaat vloer in de gang 6 bij 2 meter. Deze zelfde vloer loopt door naar de woonkamer 6 bij 5 meter en aansluitend de hal 4 bij 1,2 meter. Helaas hebben wij geen extra laminaat liggen dus moet er een hele nieuwe vloer in. Kunt u mij aub een offerte sturen wat dit ongeveer gaat kosten ons oude laminaat was 29,95 per vierkante meter.

Underlayment vloer laten leggen

Ik wil een underlayment vloer laten leggen van ongeveer 35 m2. Deze moet de ondervloer worden voor een Novilon vloer.

Grindvloer die gerepareerd moet worden(scheuren en putjes)

In onze grindvloer zitten scheuren en putjes in de vloer, zie bijlage. Ik zoek een ervaren vakman die dit kan herstellen. Ik heb de materialen om dit te repareren. (Een emmer met steentjes.) Ik verneem graag in de offerte wat de mogelijkheden zijn en de kosten om dit te repareren.

Stenen vloer leggen

Wij krijgen februari de sleutel van ons nieuwe huis en willen beneden een stenen vloer van grijs leisteen. 60 x 60 cm tegels die tegen vloerverwarming kunnen. Het gaat om 65 m2. Ook boven willen wij een vloer. Deze van grijs laminaat. Dit is 70 m2. De oude vloeren kunnen wij zelf verwijderen indien nodig.

Vloer egaliseren

De vloer dient geëgaliseerd te worden (totaal 80 m3). Op verschillende plaatsen in het huis is de vloer ongelijk. Ik wil namelijk laminaat leggen. Het gaat om de begane grond en de eerste verdieping (3 slaapkamers, woonkamer, 2x hallen en het toilet).

Laminaat leggen eerste etage

Betreft 1e etage 10 x 5,4 m2 minus badkamer, 50m2 verdeeld over 3 slaapkamers en een halletje. Ondergrond marmoleum (25 jr oud). Gewenst laminaat: Quick Step kwaliteit. Ik kan alle kasten leegruimen en kleine zaken verplaatsen naar zolder maar wil grotere kasten en bedden laten staan. Kunnen jullie daar rekening mee houden en wat betekent dat voor de totaalprijs?

Laminaat leggen

Ik wil graag ongeveer 40 m2 laminaat laten leggen met ondervloer. Ondervloer met laminaat heb ik al. Het gaat om de woonkamer en de gang. De woonkamer grenst aan de keuken. Ik wil het graag aanstaande zaterdag of zondag laten leggen 23 of 24 juni.

Vloerverwarming en plavuizen leggen

We willen graag vloerverwarming en plavuizen laten leggen, we hebben zelf egalisatie en lijm. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Betonvloer verhogen

Wil weten wat me gaat kosten om beton te gieten om de vloer in de schuur verhogen ben zelf de schuur zo beetje leegruimen

Houten vloer vervangen in tuinhuisje

Van mijn houten tuinhuis is de vloer is gedeeltelijk verrot. Het gaat om 3 × 3 meter. Ik wil weten of het vervangen kan worden. De oude vloer mag afgevoerd worden. Tuin is goed toegankelijk.

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

In de woonkamer ligt een Jatoba vloer (circa 56 m2) in de originele donkere kleur. We zouden deze vloer graag geschuurd hebben en dan gekleurd naar whitewash of grijs.

Betonvloer in tuin storten

Daar wij onze achtertuin willen laten renoveren, verzoek ik u mij een offerte te doen toekomen voor het storten van een betonvloer van circa 31 m2, mogelijk in verband (grote en kleine afdruk) kleur: geen effen grijs en wat ruw (uitglijden te voorkomen). Er ligt nu nog wel deels een betegeling, moeten deze eerst verwijderd worden of kan wordt hier overheen gestort?

Laminaat leggen

42 vierkante meter laminaat laten leggen, materiaal al aanwezig.

Kromgetrokken laminaat vervangen

Onlangs is er vanwege een lekkage water onder mijn laminaat gekomen en is de vloer krom getrokken. Aangezien de schade ‘aan het begin’ van het laminaat is, vermoed ik dat de gehele vloer (en een deel van de ondervloer) opnieuw gelegd moet worden. Het gaat hierbij om ca. 45m2. De daadwerkelijke schade is aan ongeveer 13m2. Zou u voor mij een offerte op kunnen maken voor het leggen van 45m2 laminaat + ondervloer + plinten? Er zullen op voorhand laminaat + ondervloer + plinten aanwezig zijn. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Steffie Vermeulen

Keuken en gang egaliseren

Ik heb een keuken en een gang die met spoed geegaliseerd moeten worden. Gaat om +- 14m2 En zou deze week nog moeten gebeuren.

Waterdichte vloer in de schuur maken

Het gaat om een simpel enkelsteens schuurtje van 2.30 bij 3.50 meter. Het grondwater is vaak erg hoog hier, vandaar dat de vloer, die nu bestaat uit stoeptegels, nat wordt. Het verwijderen van de tegels en uitgraven kan ik zelf doen, daarna zal er een waterdichte vloer geplaatst moeten worden.

Plavuizen verwijderen

Ik wil de plavuizen in de woonkamer en de gang verwijderen (ze liggen op een betonvloer). Het gaat om 22 m2.

Egalisatie aanbrengen op verwarmde vloer

Egaliseren vloer met vloerverwarming om pvcplaten te kunnen plaatsen

Tegels verwijderen, vloer egaliseren en vloerverwarming plaatsen

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 1 december de sleutel. Ik wil daar graag een tegelvloer van ongeveer 55 m² laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna wil ik in de totale vloer van 77 m² vloerverwarming laten plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Laminaat leggen in appartement

Ik wil graag een nieuwe vloer aanleggen in mijn woning een appartement. Het gaat om 53 vierkante meter laminaat exclusief zaagverlies. Met hoge plinten en plakplinten. Het gaat om een nieuwbouwwoning met vloerverwarming, er zijn geen radiatoren aanwezig. Ook is de woning nog leeg. Datum uitvoering 12, 13, 14 of 15 december.

Laminaatvloer leggen

Laminaat vloer leggen komt uit mijn woning 2 jaar op gelopen laminaat is 33cm breed. Komt uit een appartement van 125 m2en gaat naar app. Van 89m2.

Grindvloer over plavuizen leggen

Het leggen van een grind vloer op een bestaande plavuizen vloer. Ongeveer 50 m2

Vloer egaliseren, parket en tegelvloer leggen

Ik wil de huidige tegelvloer laten egaliseren, circa 7 m2. En verhogen tot circa/maximaal 2 cm. Na egalisatie tegels leggen in keuken. De keuken is 6 m2 en 1 m2 waar houthaard komt moet ook betegeld worden. De rest van woonkamer en hal wil ik een parketvloer leggen. De tegelvloer in de keuken moet aansluitend zijn op de parketvloer in de woonkamer. Mooie strakke overgang (geen dikke rand).

Betonvloer slopen en opnieuw storten

In verband met aanpassingen van mijn garage van 18 m2 moet de vloer lager komen. Bestaande betonvloer slopen. We hebben een gat geboord en gezien dat het beton 8 cm dik is maar er liggen tegels onder, die moeten er ook uit. Er zal dan wat van het zand af moeten om op de juiste hoogte te komen. Nieuwe betonvloer aanbrengen, ongeveer 12 cm lager. Kunt u met mij per e-mail contact opnemen voor een prijsopgave? Ik kan niet telefoneren.