Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Schiedam of directe omgeving.

1187 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: parketvloer visgraat leggen, aanleggen van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen, tapijt voor trap en kamer, parket leggen, naturel gelakte bamboevloer leggen, fermacellvloer leggen, plavuizen verwijderen en convectorput vullen, restbeton storten, parketvloer leggen in woonkamer, parket leggen, laminaat leggen, laminaat leggen, waterschade laminaat herstellen, zoldervloer verlagen, mozaïek parket verwijderen en nieuwe leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Schiedam:

PVC in de keuken en op trap leggen

Wij willen graag een PVC vloer laten leggen in onze keuken, die ongeveer 20 m2 is. Daarnaast willen we dit ook op onze 2 kleine trapjes. De ene is gesloten met 8 kleine treden, de andere open met 8 treden.

Laminaat in huis laten leggen

Ik heb een woning van 55m2 En wil graag laminaat laten leggen in mijn 2 slaapkamers, woonkamer, gang, en keuken

Vloer in toilet herstellen

Houten vloer van wc gezakt. Graag herstellen

Plank in een laminaatvloer vervangen

Ik zou graag een plank in een laminaatvloer willen vervangen. Daarnaast wil ik alle plinten vervangen door een nieuwe. 4 kamers en van woonkamer. Ik zou graag prijs willen ontvangen voor de bovenstaande werkzaamheden.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat, ondergrond en plinten laten plaatsen. De vloer is 41 m2 en de strekkende meters voor de plinten is tussen de 25 en 30 meter.

PVC op de houten vloer laten leggen

Pvc vloer leggen op een houten vloer. Kamer oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik heb waterschade in de keuken gehad en nu staat er een deel van het laminaat bol. Het gaat om een verzekeringsofferte. De keukenkast en de vaatwasser deur klemmen ook.

Laminaat leggen en plinten monteren

Ik wil 40 m2 laminaat laten leggen. De ondervloer leg ik zelf. De platte plinten moeten wel geplaatst worden. Materiaal is aanwezig.

Zand cement vloer egaliseren

Ik wil een zandcementvloer laten egaliseren ter behoeve van het aanleggen van een lijm pvc vloer. Het verschil in de vloer is maximaal 5 mm. Het gaat om een vloer van 120 m2 verdeeld over 3 verdiepingen.

Laminaat en ondervloer vervangen

Wij willen in het nieuwe jaar onze laminaatvloer van 48 m² laten vervangen. We hebben al groene ondervloeren laminaat gekocht. De woning is gemeubileerd. Tijdens de klus zullen enkele meubels verplaatst moeten worden. De oude laminaatvloer moet worden verwijderd en de nieuwe vloer geplaatst. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vloer egaliseren

Ik heb een tegelvloer van ongeveer 45 m² verwijderd en nu is de betonnen ondergrond erg ongelijk. Ik wil de vloer laten egaliseren, zodat ik er daarna een laminaatvloer op kan plaatsen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier snel tijd voor hebben.

PVC laminaat en ondervloer leggen

PVC laminaat en ondervloer plaatsen 39 m2. Dit moet in woonkamer keuken en 2 gangen gedaan worden wel in bewoond huis. Geen voorwerk nodig. ik heb de materialen al besteld.

Vloeren egaliseren in een appartement

Ik heb een appartement gekocht op de 7e verdieping in een complex met een lift. Ik ben het appartement aan het opknappen en het daarbij een oude laminaatvloer en alle drempels verwijderd. Ik wil de ondergrond laten egaliseren, want er is wat hoogteverschil hier en daar tussen de diverse vertrekken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. De klus kan worden ingepland nadat volgende week alle muren zijn gespoten.

Bamboevloer verwijderen

Heer/mevrouw, Op 15 december 2017 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning en willen de vloer op de begane grond (~44 m2, zie bijgevoegde plattegrond) eruit laten halen, zodanig dat het geëgaliseerd is en er direct een gietvloer over zou kunnen. Graag een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Met vriendelijke groet,

Laminaat deels vervangen

Ik wil wat laminaat planken laten vernieuwen. Er is secondelijm op gevallen en ik krijg het er niet uit. Het gaat om plus minus 6 planken die ik nog heb leggen.

Grindvloer aanbrengen

Ik wil een grindvloer laten aanbrengen in mijn woning. Het gaat om ongeveer 150 m2. Ik wil het zo goedkoop mogelijk.

Laminaat vervangen na waterschade

Er moet laminaat vervangen worden na waterschade. Het gaat om twee kamers van 20 en 16 m2 met echte plinten en de verzekering wil hiervan een prijsopgave.

Laminaat leggen

Het leggen van 25 m2 laminaat, ondervloer en 20 meter plakplint en 15 meter mdf plint.

Gietvloer of PVC vloer laten leggen in senioren sociëteit

Ik wil graag een uitgebreide offerte in verband met fonds aanschrijvingen. Voor een totaal oppervlak van 616 m2 (verschillende ruimtes waarvan 1 ongeveer 400 m2). Ondergrond beton/cement. Het is een nieuwbouwpand, wat een paar jaar leeg gestaan heeft. Daarin willen we een senioren sociëteit vestigen. We willen daar per 1 januari 2018 de sleutel van hebben, maar dat is afhankelijk van onze financiële situatie. Vanaf 1 oktober kan de locatie bezocht worden.

Vloer storten op bestaande vloer

Ik ga begin 2018 als aannemer een woning van een klant van mij verbouwen. Er moet daar een vloer worden gestort op de begane grond van 120 m², van 0 naar 6 cm laagdikte. Het gaat om een waterpas vloer over vloerverwarming heen in 1 volledige ruimte en 2 kleinere ruimtes. De vloer dient een 'betonlook' te houden als afwerking. Er komt geen afwerking meer op als vloerbedekking o.i.d. Ik ontvang graag uw offerte.

Repareren en reinigen van grindvloer

Ik heb een grindvloer van 14 jaar oud. Het gaat om een hal (ongeveer 6 bij 2 meter) en een woonkeuken (ongeveer 5 bij 4 meter). Het vertoont barsten en putjes door slijtage. Graag ontvang ik van u een offerte om de vloer grondig te reinigen en te repareren!

Laminaat met plinten en dorpels leggen

Laminaat leggen. Betreft 105 m2 inclusief plinten en dorpels. Regio Schiedam, legdatum: 1 t/m 4 augustus.

Vloer egaliseren

Egaliseren vloer begane grond, ca. 45 m2, Lege ruimte

Laminaat leggen in woonkamer

Woonkamer laminaat leggen en ondervloer 45 m2.

Appartement voorzien van laminaat

Ik wil laminaat inclusief ondervloer plinten laten leggen in een appartement. Oppervlakte bedraagt ongeveer 90 m2. In de bijlage een plattegrond van het appartement. Hier dienen de badkamer, toilet, kasten en entree niet van laminaat te worden voorzien. Ik heb alles, behalve de plinten, hier al liggen. Wellicht kunt u één offerte maken met het leveren van de plinten en één zonder.