Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Schiedam of directe omgeving.

1233 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, laminaat verwijderen en leggen na waterschade, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Schiedam:

Plavuizen verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer maar nu moeten eerst de plavuizen eruit gaat om 30 m2 en graag ook puin afvoeren

Waterschade laminaat

Ik heb waterschade aan mijn laminaat. Het gaat om een open keuken en de hele bg zal vervangen moeten worden. Het gaat om ong 40m2. Er is geen laminaat meer aanwezig. Graag eerst een offerte.

Kurken vloer leggen

Ik ben van plan mijn laminaat te vervangen door een kurken vloer. Deze schaf ik zelf aan. Graag zou ik willen weten wat de legkosten zijn voor mijn woonkamer en hal. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. De bestaande laminaat haal ik zelf eruit.

Laminaat demonteren en leggen (incl ondervloer en plinten)

In verband met waterschade in mijn woning zou ik graag laminaat, met bijbehorende ondervloer en plinten willen laten leggen. De materialen zal ik van te voren inkopen en ze zullen dus beschikbaar zijn. Laminaat wat er nu staat, moet nog wel gedemonteerd worden. Het gaat om ongeveer 80m2 ruimte waar de laminaat eerst gedemonteerd en opnieuw gelegd moet worden. Dit zijn 5 verschillende ruimtes. Ondervloer moet worden gelegd op 20m2 (alleen bij de plek van de waterschade, de rest kan worden hergebruikt). Het gaat ongeveer om 10 meters strekkende plinten (lage plinten) die gelegd moet worden (alleen bij de plek van de waterschade). Graag zou ik een offerte willen ontvangen hiervoor, om te beslissen en de afspraak in te plannen. Dus demonteren en leggen laminaat 80m2, ondervloer leggen 20m2 en strekkende plinten leggen 10 meter. Bij voorbaat dank.

Kliklaminaat laten leggen

Wij willen graag een kliklaminaatvloer laten leggen in onze woonkamer. Het kan gelegd worden over onze huidige (egale) vloer en gaat om ongeveer 32 vierkante meter met wat schuine delen. Is dit mogelijk? En wat zou dit ongeveer kosten?

PVC in de keuken en op trap leggen

Wij willen graag een PVC vloer laten leggen in onze keuken, die ongeveer 20 m2 is. Daarnaast willen we dit ook op onze 2 kleine trapjes. De ene is gesloten met 8 kleine treden, de andere open met 8 treden.

Laminaat in huis laten leggen

Ik heb een woning van 55m2 En wil graag laminaat laten leggen in mijn 2 slaapkamers, woonkamer, gang, en keuken

Vloer in toilet herstellen

Houten vloer van wc gezakt. Graag herstellen

Plank in een laminaatvloer vervangen

Ik zou graag een plank in een laminaatvloer willen vervangen. Daarnaast wil ik alle plinten vervangen door een nieuwe. 4 kamers en van woonkamer. Ik zou graag prijs willen ontvangen voor de bovenstaande werkzaamheden.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat, ondergrond en plinten laten plaatsen. De vloer is 41 m2 en de strekkende meters voor de plinten is tussen de 25 en 30 meter.

PVC op de houten vloer laten leggen

Pvc vloer leggen op een houten vloer. Kamer oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik heb waterschade in de keuken gehad en nu staat er een deel van het laminaat bol. Het gaat om een verzekeringsofferte. De keukenkast en de vaatwasser deur klemmen ook.

Laminaat leggen en plinten monteren

Ik wil 40 m2 laminaat laten leggen. De ondervloer leg ik zelf. De platte plinten moeten wel geplaatst worden. Materiaal is aanwezig.

Zand cement vloer egaliseren

Ik wil een zandcementvloer laten egaliseren ter behoeve van het aanleggen van een lijm pvc vloer. Het verschil in de vloer is maximaal 5 mm. Het gaat om een vloer van 120 m2 verdeeld over 3 verdiepingen.

Laminaat en ondervloer vervangen

Wij willen in het nieuwe jaar onze laminaatvloer van 48 m² laten vervangen. We hebben al groene ondervloeren laminaat gekocht. De woning is gemeubileerd. Tijdens de klus zullen enkele meubels verplaatst moeten worden. De oude laminaatvloer moet worden verwijderd en de nieuwe vloer geplaatst. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vloer egaliseren

Ik heb een tegelvloer van ongeveer 45 m² verwijderd en nu is de betonnen ondergrond erg ongelijk. Ik wil de vloer laten egaliseren, zodat ik er daarna een laminaatvloer op kan plaatsen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier snel tijd voor hebben.

PVC laminaat en ondervloer leggen

PVC laminaat en ondervloer plaatsen 39 m2. Dit moet in woonkamer keuken en 2 gangen gedaan worden wel in bewoond huis. Geen voorwerk nodig. ik heb de materialen al besteld.

Vloeren egaliseren in een appartement

Ik heb een appartement gekocht op de 7e verdieping in een complex met een lift. Ik ben het appartement aan het opknappen en het daarbij een oude laminaatvloer en alle drempels verwijderd. Ik wil de ondergrond laten egaliseren, want er is wat hoogteverschil hier en daar tussen de diverse vertrekken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. De klus kan worden ingepland nadat volgende week alle muren zijn gespoten.

Bamboevloer verwijderen

Heer/mevrouw, Op 15 december 2017 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning en willen de vloer op de begane grond (~44 m2, zie bijgevoegde plattegrond) eruit laten halen, zodanig dat het geëgaliseerd is en er direct een gietvloer over zou kunnen. Graag een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Met vriendelijke groet,

Laminaat deels vervangen

Ik wil wat laminaat planken laten vernieuwen. Er is secondelijm op gevallen en ik krijg het er niet uit. Het gaat om plus minus 6 planken die ik nog heb leggen.

Grindvloer aanbrengen

Ik wil een grindvloer laten aanbrengen in mijn woning. Het gaat om ongeveer 150 m2. Ik wil het zo goedkoop mogelijk.

Laminaat vervangen na waterschade

Er moet laminaat vervangen worden na waterschade. Het gaat om twee kamers van 20 en 16 m2 met echte plinten en de verzekering wil hiervan een prijsopgave.

Laminaat leggen

Het leggen van 25 m2 laminaat, ondervloer en 20 meter plakplint en 15 meter mdf plint.

Gietvloer of PVC vloer laten leggen in senioren sociëteit

Ik wil graag een uitgebreide offerte in verband met fonds aanschrijvingen. Voor een totaal oppervlak van 616 m2 (verschillende ruimtes waarvan 1 ongeveer 400 m2). Ondergrond beton/cement. Het is een nieuwbouwpand, wat een paar jaar leeg gestaan heeft. Daarin willen we een senioren sociëteit vestigen. We willen daar per 1 januari 2018 de sleutel van hebben, maar dat is afhankelijk van onze financiële situatie. Vanaf 1 oktober kan de locatie bezocht worden.

Vloer storten op bestaande vloer

Ik ga begin 2018 als aannemer een woning van een klant van mij verbouwen. Er moet daar een vloer worden gestort op de begane grond van 120 m², van 0 naar 6 cm laagdikte. Het gaat om een waterpas vloer over vloerverwarming heen in 1 volledige ruimte en 2 kleinere ruimtes. De vloer dient een 'betonlook' te houden als afwerking. Er komt geen afwerking meer op als vloerbedekking o.i.d. Ik ontvang graag uw offerte.