Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor multiplank vloer leggen:

Multiplank vloer leggen

We willen een multiplank eiken vloer laten leggen in ons nieuwe huis. Het gaat dan op de eerste plaats over de benedenverdieping en wanneer we tevreden zijn over de tweede verdieping, beide 38 m2. Er is al multiplank vloer gekocht van 80 m2 en deze zal 21 oktober worden geleverd. Aanvankelijk wilden we deze zelf gaan leggen, maar misschien is het wel een beter idee als professionals dat voor ons doen.
Onze klant uit Sassenheim (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor multiplank vloer leggen uit heel Nederland:

Houten vloer leggen

Graag een aparte offerte voor het leggen van een vloer circa 95 vierkante meter circa 48 vierkante meter. Betreft een multiplank die zwevend gelegd dient te worden, verlijming alleen in mes en groef. Plant is 19 cm breed. Geen voorwerk nodig.

Vloer egaliseren en multiplank met houten toplaag leggen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het egaliseren van een vloer en het plaatsen van vloer. De vloer is een multiplank met houten toplaag. De oppervlakte vloer is 53 m2. Het gaat om enkele stukken van de vloer, niet de gehele vloer. In de aanbouw zijn er enkele oneffendheden die opgevuld moeten worden, gaat om maximaal 5 m2. In de originele ruimte is er alleen een overgang die bijgewerkt moet worden. Graag ontvang ik een offerte per mail.

Vloer laten egaliseren

Het betreft het egaliseren van een vloer ten behoeve van het verlijmen van een houten vloer, multiplank, en voor het aanbrengen van tegels. De ondergrond bestaat deels uit tegels op een houten vloer en deels uit Fermacell platen op een houten vloer. De oppervlakte ongeveer 65 m2.

Parket in een nieuw huis laten leggen

Wij zijn voor ons nieuwe huis in Zaandam op zoek naar een vakman die ons parket kan leggen. Vloer is reeds aangeschaft, rest in overleg. Daarvoor de volgende informatie: Begane grond > 52 m2 Multiplank Eiken 14 mm 150 x 750 mm visgraad verlijmd gelegd, doorlopend in gang en open keuken. 2 x onder deur door. Ondervloer zandcement met vloerverwarming en tegels met lichte structuur. Waarschijnlijk dan ook egaliseren inclusief noodzakelijke primers. Hoge plint plaatsen ongeveer 40 meter. 1e en 2e verdieping> 70 m2 Lamelplank Eiken 9 mm 150 x 750 mm recht zwevend gelegd doorlopend in gang en kamers, 5x onder deur door. Ondervloer beton, ook leggen geluid-demp-folie.

Eiken multiplank vloer leggen

Het leggen van een nieuwe vloer in de woning. Het gaat om 100 m2 verlijmd (eiken op multiplank) en 55 m2 zwevend (eiken op multiplank).

Parketvloer met plinten leggen

Voor de begane grond zoeken we een parketteur die onze multiplank vloer zwevend kan leggen en de plinten langs de wand kan plaatsen. Het te leggen oppervlakte is 53 m2 en zo'n 51 meter aan plinten. Het materiaal, ondervloer en lijm, is aanwezig. Start werkzaamheden; eind December 2016 of begin Januari 2017.

Multiplank vloer en laminaat laten leggen

Begane grond met multi plank oppervlakte 55 m2 Eerste etage laminaat oppervlakte 45 m2 zolder laminaat oppervlakte 45 m2

Multiplank vloer laten verwijderen

Graag ontvang ik uw all-in offerte voor het verwijderen van 40 m2 multiplank, 16 mm vast verlijmd op een betonnen smeervloer. De vloer ligt pas 1 week. Smeervloer dient behouden te worden, omdat hier weer een nieuwe houten vloer als multiplank op wordt gelegd.

Multiplank vloer zwevend leggen

Multiplank vloer zwevend leggen exclusief Multiplank 125 vierkante meter

Multiplank vloer zwevend leggen

Wij zijn op zoek naar een vakman die de vloer in de woonkamer/keuken wil leggen in ons nieuwbouwhuis in de periode tussen 17 en 23 juni. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Er zijn geen verwarmingsbuizen waar omheen gelegd dient te worden (vanwege wandaansluitingen van de radiatoren). Het gaat om de volgende werkzaamheden: - leggen ondervloer (folie); - zwevend leggen multiplank 22 cm breed (met verlijming op mes en groef). Wij leveren zelf de materialen en zullen ook zelf de vloer oliën na afloop.

Partners

Partners van Casius