Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Sassenheim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Sassenheim heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Sassenheim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Sassenheim of directe omgeving.

229 klanten uit Sassenheim bevelen een bij Casius in Sassenheim aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Sassenheim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementvloer in souterrain storten, vloerverwarming en pvc vloer, houten vloer vervangen door betonnen vloer met vloerverwarming, vinyl vloer bedrijfspand vervangen, zandcementen dekvloer realiseren, betonvloer storten (+ isolatie, + vloerverwarming), schuimbeton in kruipruimte laten storten voor isolatie en vloerverwarming, vloertegels leggen in bedrijfspand, plaatsen pvc laminaatvloer, betonfundering /vloer voor schuur, marmoleum Piet Boon vloer leggen, betonvloer storten schuur, vervangen plavuizenvloer, egaliseren leggen PVC/Laminaat, betonvloer vlinderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Sassenheim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Sassenheim:

Hoge plinten plaatsen

Er dienen hoge plinten geplaatst te worden in ons appartement. Bij de deurposten dienen plakplinten geplaatst te worden. Het gaat om circa 50 meter.

Reparatie vloer

De houten keukenvloer zakt aan de rand een stukje door! Graag wil ik de vloer laten inspecteren en repareren.

Laminaat op een ondervloer en plinten leggen

Ik wil graag dat iemand bij mij laminaat gaat leggen. Ondervloer en plinten het gaat om een huis kamer 21 vierkante meter, gang 7 vierkante meter,keuken5 vierkante meter

Vloer egaliseren en visgraat parket leggen

Egaliseren alle etages. ( 3 mm ) Beneden volledig egaliseren en in de woonkamer aanbrengen van duoplank visgraat parket 44 m2 Visgraat Duoplank eiken 11 x 90 x 900 mm, rustiek, onbehandeld, geschikt voor vloerverwarming In de keuken wordt daarna gietvloer zelf aangebracht ( PU ).

Toilet en badkamer egaliseren

Momenteel een tegelvloer in toilet en badkamer welke ik graag vlak wil hebben ivm leggen van PVC. Het toilet is 118cm bij 88cm en de badkamer 270vm bij 240 cm. Ik ben benieuwd naar de totaalprijs.

Multiplank vloer leggen

We willen een multiplank eiken vloer laten leggen in ons nieuwe huis. Het gaat dan op de eerste plaats over de benedenverdieping en wanneer we tevreden zijn over de tweede verdieping, beide 38 m2. Er is al multiplank vloer gekocht van 80 m2 en deze zal 21 oktober worden geleverd. Aanvankelijk wilden we deze zelf gaan leggen, maar misschien is het wel een beter idee als professionals dat voor ons doen.

Gespijkerd parket verwijderen en nieuw laminaat leggen

In verband met waterschade willen wij onze parketvloer van 33 m² laten verwijderen. In het halletje willen we een tegelvoer laten verwijderen. We willen er vervolgens laminaat met ondervloer, staande plinten en hoekprofielen laten aanbrengen. Voor een deel zullen we hiervoor een vergoeding krijgen van de verzekering. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten.

Siergrindvloer in keuken leggen

Graag zou ik willen weten wat het kost om grindvloer te laten leggen over tegelvloer in keuken. Ongeveer 8 m2. Ik wil graag overleg over de plint van de keuken. Die staat nu op de tegels die net onder de plint door lopen. De 8 m2 is inclusief de rand onder de keuken. Bij voorkeur binnen nu en eind augustus uitvoeren.

Diverse vloeren verwijderen

In de woonkamer dient er een tegelvloer verwijderd te worden die op een kurkvloer gelegd is. Ook deze kurkvloer op een beton vloer dient te worden verwijderd. De oppervlakte hiervan is 45 m2. Daarnaast moet er vloerbedekking van de trap verwijderd worden. De trap heeft 13 treden. Op de slaapkamer en de overloop ligt ook nog gelijmd vloerbedekking, vermoedelijk niet op waterbasis. Dit is ongeveer 15 m2 groot. De vloerbedekking dient op korte termijn uitgevoerd te worden en de tegelvloer laten in overleg.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Wil graag zo snel mogelijk 50 m2 zandcement dekvloer van 2 cm dik en met vezel. Met zsm bedoelde ik gisteren. Zondag 3 of maandag 4 juni Sassenheim

PVC-vloer aan laten brengen

Wij willen graag een nieuwe PVC vloer op de benedenverdieping (woonkamer met open keuken en door laten lopen naar de hal). Dit betreft ongeveer 66 vierkante meter in totaal. Wij zijn vooral benieuwd in hoeverre we de huidige vloeren (parket - niet vast - en plavuizen) eruit moeten halen.

Eikenhouten vloer corrigeren

Eikenhouten vloer ligt te strak tegen de muur. Planken zijn 22 mm dik en verlijmd aan ondergrond en hebben een v-groef. Aan muurkant 10 a 15 mm wegzagen, zodat er meer bewegingsruimte ontstaat. Lengte muur = 5.5 meter. Vloer dateert uit 2003. Ik zelf kan geen geschikte zaag hier voor vinden.

Laminaat in visgraatmotief leggen

Ik wil graag hout, laminaat of pvc (voorkeur) vloer bij de bouwmarkt kopen en in visgraat motief laten leggen in mijn nieuwe woning. De woonkamer is 7 bij 5,3 meter, de keuken 2,9 bij 2 meter en de hal 2 bij 1 meter. Ik schat dat het in totaal ongeveer 45 vierkante meter is. De huidige vloer zal ik zelf verwijderen en hier onder zitten houten planken. Er zal dus ook een ondervloer gelegd moeten worden. Verder wil ik het graag laten afwerken met hoge plinten. Graag ontvang ik een offerte.

Bureauruimte egaliseren

+- 110 m2 reinigen en egaliseren

Laminaat en ondervloer leggen

Laminaatvloer uit huidig huis met ondervloer wil ik meenemen naar nieuw appartement. Ik probeer zelf de vloer er uit te halen. In het nieuwe appartement zoek ik iemand die de vloer kan plaatsen. Vraag naar leegloop per vierkante meter ondervloer en laminaatvloer.

Parketvloeren schuren en lakken

Oude Grenen vloer opschuren en een whitewash kleur erop aanbrengen met een goede harde beschermlaag. Het gaat om de hal, huiskamer en keuken. Bij elkaar ongeveer 60 m2.

Tegels leggen van 30-60 cm in een ...

Tegels leggen van 30-60 cm in een nieuwbouwappartement. Het betreft een kamer van 990 bij 410 cm, een half open keuken van 200 bij 250 cm, een gang van 500 bij 100 cm en een hal van 300 bij 200 cm. Voor tegels word gezorgd. De vloer moet gelegd worden volgens de normen die gelden voor appartementen.

Het leggen van een laminaatvloer (ook ...

Het leggen van een laminaatvloer (ook een ondervloer) in 4 slaapkamers en een gang, totaal ongeveer 55m2.

Leggen van zwevende, houten vloer. opp. ...

Leggen van zwevende, houten vloer. opp. 50 m2, L-vormig.

Leveren en verwerken van flexibele lijm ...

Leveren en verwerken van flexibele lijm en voegmateriaal zilvergrijs i.v.m. vloerverwarming. Het leggen van ca 70 m2 tegels in woonkamer, keuken, hal, toilet en bijkeuken. Het leveren van 70 m2 Cotto de Este Ivory Satinat 44 x 44 tegels. Uitvoering : na oplevering nieuwbouwhuis in Sassenheim, vermoedelijk tweede helft juli / augustus 2006.

Het gaat om tapijt leggen in : hal, ...

Het gaat om tapijt leggen in : hal, woonkamer (+/- 40m2), 1 dichte trap, overloop, 1 grote slaapkamer(+/- 20m2) en 4 normale slaapkamers (+/- 12m2), 1 open trap + vinyl in een kleine kamer. Tapijt wordt zelf aangeleverd. Overige materialen niet. Overleg over noodzaak nieuwe ondervloer en verlijmwijze. Periode begin/medio december 2005.