Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcementvloer storten en afwerken:

Zandcementvloer storten en afwerken

Ik wil graag een offerte voor het storten van 90 m2 zandcement op begane grond met een dikte van 6 cm. Ik zal zelf de folie, verwarmingsbuizen en netten verzorgen. Wat zijn we afwerk mogelijkheden die jullie bieden en tegen welke prijs?
Onze klant uit 's-Gravenzande (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcementvloer storten en afwerken uit heel Nederland:

Terrazzo vloer leggen of storten

In ons jaren '20 woning in Hilversum zijn we voor de hal en keuken op zoek naar een terrazzo vloer. Er ligt een nieuwe zandcementvloer onder met vloerverwarming. Het gaat om ca 12 vierkante meter in totaal. De tegel van Ecostone EM-1087 Amsterdam, is een goed voorbeeld van de kleur die we in gedachten hebben. Graag verneem ik van u wat de mogelijkheden zoal zijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Vloer storten

Op de gehele begane grond, circa 47 m2, gaan wij zelf vloerverwarming leggen. Hierover moet nog een vloer worden gestort. Is hiervoor zandcementvloer of betonvloer handig? Zijn de droogtijden hetzelfde? En wat zijn de kosten voor het laten storten? En wat is het termijn dat gestort kan worden? Ik hoor het graag. Alvast bedankt.

Zandcementvloer storten en vlakken

Garage wordt bij woning getrokken. De vloer ligt daar circa 12 cm lager. Hierop komt isolatie materiaal met daarop vloerverwarming gebonden aan een draad net. De vloerverwarming moet daarna worden gegoten/gestort in een zandcementvloer. Graag offerte voor het storten/gieten en uitvlakken van de zand cement vloer. Uiteraard inclusief de benodigde cement/zand. Het voor bereiden van betonijzer met daarop de vloerverwarming buizen doe ik in Eigen beheer. Mocht u vloerverwarmingen leggen dan graag optioneel prijs om dat er ook bij te doen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7 x 3 meter.

Zandcementvloer storten

Het storten van een zandcementvloer ongeveer 60 m2. Er word vloerverwarming gelegd. Graag ontvang ik een prijsopgave per mail.

Zand-cementvloer storten in badkamers

Voor 3 naast elkaar gelegen nieuwbouwwoningen wil ik een offerte aanvragen. Momenteel is daar de loodgieter de riolering aan het voorbereiden in de badkamervloeren. We willen er nu zo snel mogelijk de zandcementvloer laten leggen. Het gaat om badkamer 1: 14 m², badkamer 2: 12 m² en badkamer 3: 9 m². We horen graag wie hier snel tijd voor heeft en ontvangen daarbij uw offerte.

Storten van een zandcementvloer

Het storten van een 3 cm dikke vloer over vloerverwarming. Betreft een woning.

Zandcementvloer voor tegels storten

Ik wil zandcementvloer voor de tegels in mijn woning laten storten. Het gaat om oppervlakte 12 m2 badkamer, 14 m2 keuken, 26 m2 woonkamer en 8 m2 gang.

Zandcementvloer laten aanbrengen

Storten van een zandcementvloer ten behoeve van een nieuwbouw badkamer. De hoogte zal ongeveer 8 cm worden op een oppervlakte van 8.30 m2, inclusief op afschot smeren voor de inloopdouche.

Zandcement dekvloer storten

Het betreft het storten van 3.5 m3 zandcementvloer.

Zandcementvloer laten aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een zandcement vloer. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Partners

Partners van Casius