Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcementvloer storten en afwerken:

Zandcementvloer storten en afwerken

Ik wil graag een offerte voor het storten van 90 m2 zandcement op begane grond met een dikte van 6 cm. Ik zal zelf de folie, verwarmingsbuizen en netten verzorgen. Wat zijn we afwerk mogelijkheden die jullie bieden en tegen welke prijs?
Onze klant uit 's-Gravenzande (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcementvloer storten en afwerken uit heel Nederland:

Zandcementvloer storten

We willen de bestaande vloer in de kelder (15 m2) ophogen met ongeveer 7 cm. De ondergrond is beton. Het doel is om op deze zandcementvloer weer een gietvloer aan te brengen.

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Zandcementvloer storten

Er moet een zandcementvloer gestort worden van 60 vierkante meter en ongeveer 3 centimeter dik.

Betonvloer storten en vlinderen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een zandcementvloer over een vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer van 75 m2 en een garage van 25 m2.

Zandcementvloer storten en vlakken

In de bijkeuken, 5.70 m2, ligt een beton vloer. In de woonkamer, keuken en hal, tezamen 53.50 m2, ligt Lewisplaat. Dan zou ik eventueel ook nog 2 slaapkamers op de begane grond willen meenemen om de vloer overal op gelijke hoogte te hebben. Hier ligt nu een houten vloer. Deze 2 kamers zijn bij elkaar 26 m2. Op deze twee slaapkamers na, ligt overal vloerverwarming.

Zandcement dekvloer storten

Graag wil ik een prijs opgave voor het afstorten van een zandcementvloer voor badkamer van 4.70 m2 en dan graag 8 cm dik. Omdat er een bad direct op komt te staan. Ik ben zelf aannemer, heb geen zin om zelf al die zakken te sjouwen en de vloer te storten... vandaar deze wens naar jullie. Het zou woensdag of donderdag uitgevoerd moeten worden.

Zandcementvloer leveren en storten

Woonkamer vloer circa 25 m², 100 mm dik afwerkvloer. Hierop komen plavuizen te liggen. De vloerverwarmingbuizen en bewapening doe ik zelf. Tevens komt de vloer op een isolatie laag te liggen (zwevende dekvloer).

Terrazzo vloer leggen of storten

In ons jaren '20 woning in Hilversum zijn we voor de hal en keuken op zoek naar een terrazzo vloer. Er ligt een nieuwe zandcementvloer onder met vloerverwarming. Het gaat om ca 12 vierkante meter in totaal. De tegel van Ecostone EM-1087 Amsterdam, is een goed voorbeeld van de kleur die we in gedachten hebben. Graag verneem ik van u wat de mogelijkheden zoal zijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Vloer storten

Op de gehele begane grond, circa 47 m2, gaan wij zelf vloerverwarming leggen. Hierover moet nog een vloer worden gestort. Is hiervoor zandcementvloer of betonvloer handig? Zijn de droogtijden hetzelfde? En wat zijn de kosten voor het laten storten? En wat is het termijn dat gestort kan worden? Ik hoor het graag. Alvast bedankt.

Zandcementvloer storten en vlakken

Garage wordt bij woning getrokken. De vloer ligt daar circa 12 cm lager. Hierop komt isolatie materiaal met daarop vloerverwarming gebonden aan een draad net. De vloerverwarming moet daarna worden gegoten/gestort in een zandcementvloer. Graag offerte voor het storten/gieten en uitvlakken van de zand cement vloer. Uiteraard inclusief de benodigde cement/zand. Het voor bereiden van betonijzer met daarop de vloerverwarming buizen doe ik in Eigen beheer. Mocht u vloerverwarmingen leggen dan graag optioneel prijs om dat er ook bij te doen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7 x 3 meter.

Partners

Partners van Casius