Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcementvloer storten en afwerken:

Zandcementvloer storten en afwerken

Ik wil graag een offerte voor het storten van 90 m2 zandcement op begane grond met een dikte van 6 cm. Ik zal zelf de folie, verwarmingsbuizen en netten verzorgen. Wat zijn we afwerk mogelijkheden die jullie bieden en tegen welke prijs?
Onze klant uit 's-Gravenzande (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcementvloer storten en afwerken uit heel Nederland:

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Voor onze woning + aanbouw (rond de 70 m2) willen wij graag een zandcement vloer laten storten en deze moet (optioneel) gevlinderd worden. We gaan deze vloer namelijk gebruiken als afwerkvloer. Isolatie en vloerverwarming zijn al aanwezig en deze zullen we zelf op korte termijn gaan plaatsen. We zullen zelf zorg dragen voor de coating van de vloer, of deze moet voordelig kunnen worden aangeboden.

Zandcementvloer storten

Ik wil een zandcementvloer laten leggen van totaal 65 m2.

Zandcementvloer storten

I have below need to put sand cement on the floor and level it. 25 m2 area (Living + Dining) is not concrete and so floor heating will be done using crimping net method. 10 m2 area (Kitchen + Entrance) is concrete floor and floor heating will be done using milling in concrete method. On top of both, levelling has to be done with sand cement to be able to place ceramic tiles. Approximate thickness of the sand cement height. 35 m2, 50 mm thick. 10 m2, 20 mm thick.

Zandcementvloer storten

Het storten van een zandcementvloer van ongeveer 60 m2. Houten ondervloer. Begaande grond.

Zandcementvloer laten aanbrengen

Ik zou graag een berekening willen hebben wat het kost om een zandcement vloer te laten storten voor ongeveer 75 m2 wij leggen zelf de vloerverwarming aan. Het totale pakket wordt ongeveer 7cm dik, inclusief vloer.

Zandcementvloer storten

We willen de bestaande vloer in de kelder (15 m2) ophogen met ongeveer 7 cm. De ondergrond is beton. Het doel is om op deze zandcementvloer weer een gietvloer aan te brengen.

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Zandcementvloer storten

Er moet een zandcementvloer gestort worden van 60 vierkante meter en ongeveer 3 centimeter dik.

Betonvloer storten en vlinderen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een zandcementvloer over een vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer van 75 m2 en een garage van 25 m2.

Zandcementvloer storten en vlakken

In de bijkeuken, 5.70 m2, ligt een beton vloer. In de woonkamer, keuken en hal, tezamen 53.50 m2, ligt Lewisplaat. Dan zou ik eventueel ook nog 2 slaapkamers op de begane grond willen meenemen om de vloer overal op gelijke hoogte te hebben. Hier ligt nu een houten vloer. Deze 2 kamers zijn bij elkaar 26 m2. Op deze twee slaapkamers na, ligt overal vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius