Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit s Gravenzande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in s Gravenzande heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in s Gravenzande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in s Gravenzande of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit s Gravenzande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in s Gravenzande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in s Gravenzande:

Stenen vloer plaatsen

In mijn nieuwbouw woning zou ik graag een stenen vloer willen laten plaatsen. Het zal gaan om de hal, keuken en woonkamer totaal 56 m2. De tegels die ik zelf ga aanschaffen zullen vermoedelijk 75 bij 75 cm.

Siergrindvloer verwijderen en eventueel egaliseren

Grindvloer verwijder graag rond 01 aug. Het is 50 m2 kamer/keuken en hal.

Laminaat leggen met MDF plinten

Wij willen laminaat laten leggen inclusief de ondervloer en mdf plinten. Het gaat om +/- 55m2. Een eerste verdieping en zolder.

Laminaat leggen op 1e verdieping en zolder

Wij willen graag laminaat laten leggen op onze eerste verdieping en de zolder. Het gaat om zo'n 55m2. Het laminaat dat wij mooi vinden is de mondain laminaat met v groef, licht gekalkt eiken. Er moet ook een ondervloer geplaatst worden en we willen graag de hoge MDF witte plinten erbij. Zouden jullie een prijsopgave kunnen maken voor het leggen en het laminaat. Het is de bedoeling dat alles rond 11 á 12 mei gelegd wordt.

Zandcementvloer storten en vlakken

In de bijkeuken, 5.70 m2, ligt een beton vloer. In de woonkamer, keuken en hal, tezamen 53.50 m2, ligt Lewisplaat. Dan zou ik eventueel ook nog 2 slaapkamers op de begane grond willen meenemen om de vloer overal op gelijke hoogte te hebben. Hier ligt nu een houten vloer. Deze 2 kamers zijn bij elkaar 26 m2. Op deze twee slaapkamers na, ligt overal vloerverwarming.

Zandcementvloer storten en afwerken

Ik wil graag een offerte voor het storten van 90 m2 zandcement op begane grond met een dikte van 6 cm. Ik zal zelf de folie, verwarmingsbuizen en netten verzorgen. Wat zijn we afwerk mogelijkheden die jullie bieden en tegen welke prijs?

Laminaat leggen

Laminaat bij Praxis gekocht. Zelf geprobeerd te leggen maar gaat lastig.

Laminaat leggen

C.a 40 m2 laminaat moet er worden gelegd. Spullen zijn aanwezig zoals laminaat ondervloer en plinten.

Laminaat leggen

Graag een offerte voor 50 m2 laminaat, ondervloeren en muurplinten leggen.

Microcement vloer aanbrengen

Momenteel wordt gewerkt aan de casco bouw van onze woning in een voormalige school en die wordt naar verwachting op 31 oktober opgeleverd. Ik zal daarna ruim een half jaar zelf aan de afwerking bezig zijn. Ik verwacht dat in april of mei 2018 de vloer van 45 m² op de begane grond kan worden afgewerkt. Ik wil een aanbieding ontvangen voor het leveren en aanbrengen van een microcement vloer. In de ruimte zijn alleen binnenwanden aanwezig tijdens de aanleg van de vloer. De keuken wordt later geplaatst. De ondergrond is een waterpas gelegde zandcementvloer. Er moet een beschermlaag op en de vloer moet geschikt zijn voor vloerverwarming.

Laminaat in leeg appartement aanleggen

Het appartement staat op dit moment leeg. Er dient een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Een cliënt die ik begeleid heeft waterschade in haar woning en hierdoor moet haar laminaatvloer van ongeveer 40 m² worden vervangen. We hebben bij Praxis inmiddels materialen besteld en willen nu graag voor de verzekering een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande laminaatvloer en het leggen van het nieuwe laminaat, inclusief plakplinten. Graag laat ik een duidelijke omschrijving in de offerte opnemen met aparte posten voor het verwijderen en afvoeren en voor de montage.

Plinten laten plaatsen

Wij hebben een tegelvloer en willen graag plinten laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 34 strekkende meter op de begane grond. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Houten vloer van CanDo laten leggen

Ondervloer van groene tegels leggen plus leggen houten vloer. Betreft houten planken van het merk Cando. De vloer heeft een kliksysteem. Ongeveer 30 m2. In januari krijgen we de sleutel van het nieuwe huis.

Laminaat leggen

Het betreft het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten in een appartement op de eerste etage. Het gaat om een woonkamer van 18 m2, slaapkamer van 13 m2, keuken van 6 m2, hal van 4 m2 en een entree van 3 m2. Het laminaat zal ik aanschaffen bij de Gamma.

Betonvloer in de serre storten en vlinderen

Ik wil privé een serre laten maken waarvoor ik een betonvloer nodig heb. Het betreft een vloer van 6,5 bij 3,1 meter. Het moet ook meteen de afwerkvloer zijn met een zwarte kleur. Het graafwerk doe ik zelf.

Garagevloer egaliseren

Betonnen garagevloer laten egaliseren. Het gaat om 20m2 garagevloer.

Garagevloer egaliseren en coaten

De garagevloer van 17 a 20 m2 egaliseren. Misschien een oud laagje verwijderen en een nieuwe coating eroverheen.

Leggen van laminaat plus plinten

Wie kan ons helpen met het leggen van 67 m2 laminaat inclusief plinten. Het zijn 3 kamers. Graag een offerte! Laminaat en plinten kopen we zelf.

Zandcement vloer

De garage wil ik graag met zandcement hebben. Nu is het een zand ondergrond (liggen nog stoeptegels bovenop). De ruimte is 23 m2. De helft hiervan is bijkeuken de andere helft garage. Dus 23 m2 zand cement vloer storten.

Parketvloer gedeelte repareren

2 stukken vloer van ongeveer anderhalf meter moet eruit en nieuwe stukken erin gelegd worden vanwege waterschade. Het is een parketvloer die is vast gespijkert.

Reparatie parket

Twee stukken parket vernieuwen van ieder ongeveer een meter (waterschade!).

Reparatie parketvloer

Van een eiken parketvloer moeten er 2 stukken van ongeveer 1.80 bij 0.60 meter en 1 bij 0.60 meter er uitgehaald worden (soort waterschade) en nieuwe stukken erin. Inclusief levering passend parket. Lange planken van ongeveer 20 cm breed.

laminaatvloer leggen in bejaardenwoning

Bij mijn moeder van 86 jaar is de laminaatvloer aan vervanging toe. Het gaat om de hele woning van ongeveer 53 m2.

De kamer bestaat uit een houtenvloer ...

De kamer bestaat uit een houtenvloer deze is aan vernieuwing toe. We willen hier een betonvloer. De rest van de beneden verdieping is van beton Er moet op de beganegrond vloerverwarming komen. De aanvoer voor de bovenverding loopt nu onder de houtenvloer . De gang en toilet zal ingevreest moeten worden. De keuken ligt iets lager (3 cm) dan de kamervloer.