Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor douchevloer:

Douchevloer

Graag een douche vloer. Waar de tegels zijn verwijderd moet een nieuwe vloer komen. Om dit te realiseren zal het eerst geëgaliseerd moeten worden, en een pvc vloer moeten worden gelegd. De pvc heb ik al aanwezig. 2,40 x 2,50 meter. In een appartement met lift.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchevloer uit heel Nederland:

Betonnen vloer verlagen, afvoer en evt waterleidingen daarin verleggen en egaliseren

Ik wil mijn betonnen douchevloer verlagen en egaliseren in verband met een door mij ingeschakeld bedrijf te plaatsen nieuwe douchecel en een uit 1 stuk bestaande nieuwe vloer. Ook zal de afvoer in dat kader moeten worden aangepast/verlaagd. Eventuele leidingen in de huidige vloer moeten zo nodig worden verlegd/verzonken. Om een beeld te vormen zie de bijgevoegde foto en bouwtekening van de nieuwe vloer. Aanvullende informatie kan verkregen worden bij de leverancier van de vloer. De vloer is in totaal 90 cm bij 90 cm. De badkamer bevindt zich op de derde verdieping.

Douchevloer betegelen

Graag laat ik de douchevloer betegelen voor een inloopdouche, dit gaat om een gedeelte van 1,25 m bij 0,95 m, incl. afvoer. Ook de zijkanten moeten betegeld worden, dit zal een rand van ongeveer cm 10 zijn, hiervan heb ik nog tegels. Momenteel staat er namelijk een douchebak, deze wil ik weghebben. Er zitten tegels onder, deze moeten worden weggehakt, wie dit gaat doen bespreek ik graag met jou. De badkamervloer is net opnieuw betegeld en ik heb nog wat tegels ervan over. Het is een appartementengebouw en wij zitten op de 7e verdieping, er is een lift.

douchevloer voegen

Ik wil graag alleen de vloer in de douche laten voegen. Ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.

Badkamerbeton cire realiseren op de wanden en vloeren

Beton Cire waterdicht voor de badkamer inclusief douchevloer. Het gaat om ongeveer 40m2 aan wanden. Wij gaan de tegels er af halen.

Douchevloer opnieuw betegelen

De douchehoek is ongeveer 1 vierkante meter. Graag betegelen over de bestaande betegeling. Zie foto bestaande situatie. Nieuwe tegeltjes hetzelfde: chinees glasmozaïek.

Badkamervloer ophogen

Ik wil de badkamer vloer (5 m2) ophogen met zandcement (6 cm) en douchevloer afloop creëren voor een drain. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Douchevloer en -wanden betegelen

Wij zoeken met spoed een tegelzetter die een offerte kan en wil uitbrengen voor het betegelen van onze douchevloer en wanden. Materialen zijn nog niet aangeschaft. Graag ook overleg omtrent benodigde materialen en over het voorwerk waar we zelf voor kunnen zorgen. Wandoppervlak totaal circa 5 m2, grondoppervlakte circa 1,2 m2. Bij voorbaat dank voor de snelle reactie.

Douche renoveren

Ik wil de douchevloer laten verbouwen. Het water loopt verkeerd af, niet richting douchedrain. Douchevloer is voorzien van vinyl ondergrond. Afmetingen douche oppervlak is +-130 bij +-130cm. Er zal daarnaast ook een douchestoel in moeten passen die ingereden kan worden vanuit de woonkamer.

Voegen douchevloer vervangen

Onder de tegels van de douche zit vocht, waarschijnlijk door lekkende voegen. Ik wil graag opnieuw laten voegen of de vloer in de douche opnieuw betegelen of een gladde stortvloer laten aanbrengen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. De douchevloer is 3 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe douche cabine en vloer installeren en oude verwijderen

Wij overwegen onze huidige douche (kunststof douchebak met glazen douchedeur en gemetselde zijwand van glazen bouwstenen) te laten verwijderen en vervangen door de sealskin soho douchecabine die Saniweb aanbiedt met daarbij een douchevloer van Acquabella (base douchevloer beton Negro). Als het kan zouden we de vloer rondom de douchecabine intact willen laten net als de muurtegels.

Partners

Partners van Casius