Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten:

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 38 m2. De kwaaitaal vloer moet worden uitgehakt en vervoerd worden. Een nieuwe betonnen vloer storten. De locatie is in Ommoord Rotterdam. Begindatum opdracht uitvoeren is over 2 maanden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten uit heel Nederland:

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

De huidige vloer is scheef en op aantal plekken ‘verzakt’. Oude vloer mogelijk verwijderen en opnieuw storten met isolatie, vloerverwarming en dekvloer. Het gaat om 117 m2.

Aanbrengen PS vloer

Wij ontvangen graag een vrijblijvende prijsindicatie (all-in prijs) ten behoeve van het aanbrengen van een PS-vloer (3,30 bij 7,00 meter), inclusief cementdekvloer. De PS-vloer dient te worden bevestigd in de bestaande muren/fundering (als renovatievloer of gewoon uithakken). Geïsoleerde PS-vloer met een RC waarde van 3,5 m2K/W en afwerking gelijk aan bestaand. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de 2e week van november (maandag 6 november). Als u het zou kunnen: de betonvloer open maken en het ook afvoeren. Graag dit dan optioneel mee aanbieden.

Betonvloer verwijderen

Ik ben een aantal dagen geleden begonnen met het uithakken van mijn keukenvloer. Ik ben nu op het laatste stuk gestuit op een betonvloer die ik niet met mijn kango eruit krijg. Het gaat om ongeveer 5 vierkante meter en er moet ongeveer 4 centimeter van de vloer af. Het afvoeren kan ik zelf. Ik zou graag een indicatie van de kosten willen.

Betonnen vloerstrook verwijderen

Uit een betonvloer, 15 cm dik, moet een strook van 1 meter breed en 9 meter lengte eruit. Betreft buiten. Oude tuinhuis. Twee kanten inslijpen en dan uithakken.

Vloer met tegels en korreltapijt uithakken en afvoeren

Het geheel verwijderen van de cementdekvloer met daarin vloerverwarming. Deze vloer is nu afgewerkt met 1 laag vloertegels en daaroverheen 1 laag korreltapijt. Dit geheel kaal maken tot op de betonvloer en afvoeren. Het is op de begane grond. Circa 50 m2. Enkel tijdens kantooruren bellen.

Betonvloer uithakken en egaliseren met zandcement

Vloer uithakken en vloerverwarming verwijderen, daarna egaliseren met zandcement.

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

Graag ongeveer 25 vierkante meter betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten.

1. Afdoppen en verleggen van een ...

1. Afdoppen en verleggen van een bestaande wandcontactdoos in de aangrenzende kamer naar de nieuwe te metselen muur 2. Uitbreken badkamer en nieuw op te trekken muur 3. Verlengen van de waterleiding naar de douche incl infrezen van de leidingen in de kalkzand muur 4. Verlengen van afvoer va nde douche naar badafvoer 5. Inbouwen douchegoot, uithakken in betonvloer 6. Verleggen van de cvleiding 7. Inbouwen ligbad (180x80) + kranen 8. Inbouwen hangtoilet badkamer en toilet begane grond 9. Storten van vloer badkamer en toilet begane grond + het betegelen van vloeren en wanden hiervan 10. Douchescherm/deur plaatsen + kranen 11. Inbouwen badmeubel + kranen 12. Fontein + kraan aanleggen toilet begane grond 13. In Keuken vloer leggen (tegels)

Vervangen van een doorgeroest gedeelte ...

Vervangen van een doorgeroest gedeelte van een staande draagbalk profiel HEA 100. Het werk bestaat uit twee plafondschroten over een lengte van 50 cm loszagen en het stempelen van een daarboven liggende bestaande horizontale draagbalk van plat dak op 310 hoogte in woonkamer op bestaande betonvloer, er tussenuit slijpen van verroest gedeelte - ong. 50 cm- van de bestaande staande HEA 100 balk met tevens gedeeltelijk uithakken van onderste stuk ingegoten reeds bestaande HEA 100 balk tot op gezond metaal, dit naar schatting ongeveer 7 cm diep. Daarna vervangend stuk HEA 100 ertussen passend slijpen en rondom vastlassen. Cement aanvullen en reeds aanwezige rode gebakken vloertegels passend maken en in cement leggen. Stempel weghalen en schrootjes terug. Van een en ander zijn foto's aanwezig.

Zijkant dijkwoning Padzijde. Enkellaags ...

Zijkant dijkwoning Padzijde. Enkellaags muur. Tot onder de gevel graven ongeveer 2.2 m. tot de hoogte van de inpandige betonvloer aan de zijgevel. voegen repareren, inpregneren met primer en dakbedekking vol en zatgebrand op de uitgegraven gevel onder het maaiveld. Eventueel drainage maken, grint goot maken langs zijkant huis en bestrating waarnodig aanbrengen. Bouwafval afvoeren. Uithakken en opnieuw voegen van de schoorsteen ter plaatse van de rechter gevel op de nok van het dak. het aanbrengen van voeglood legering en voorstroken uitgevoerd in lood nhl.15 offerte graag inclusief btw , afvoerkosten, e.d.

Partners

Partners van Casius