Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat herstellen na vochtschade:

Laminaat herstellen na vochtschade

Na de storm van 20-7 is er bij ons in de slaapkamer een lekkage geconstateerd. Vanaf het balkon van de buren is er water via het plafond door kieren naar het parket/laminaat gezakt. Het water heeft enige tijd op onze vloer gelegen waardoor de kleur anders is en het water is onder de vloer gaan zitten waardoor deze wat speling krijgt. De slaapkamer is 14 vierkante meter en het laminaat is helemaal doorgelegd in het huis. De oppervlakte van het huis is maximaal 65 vierkante meter. In verband met lekkage moest ik van verzekering een offerte op laten maken, mocht u vragen hebben hoor ik het graag.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat herstellen na vochtschade uit heel Nederland:

Muur van de badkamer en slaapkamer plus laminaat na waterschade herstellen

Door waterschade zijn de muren van de badkamer en slaapkamer beschadigd. Ik wil het opnieuw laten verven. Het laminaat in de slaapkamer is ook beschadigd. Daarom wil ik het oude laminaat laten verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe. Oppervlakte slaapkamer is ongeveer 16 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Laminaat herstellen

ik wil graag een offerte voor laminaatvloer door waterschade. Gaat om slaapkamer vloer 4,6 meter x 3,20 meter (compleet met ondervloer en plinten) Vloer moet ook tegel schimmel behandeld worden ivm lekkage via badkamer. Ik heb nog een grote kast in slaapkamer die ook moet worden gedemonteerd en weer monteren.

Laminaat repareren

Door waterschade vanuit de afwasmachine het laminaat in de keuken door vocht beschadigd . Het is een open keuken zonder drempel. Onderstaande vragen van de verzekering: Om na te gaan wat het zou kosten om het laminaat te herstellen, mag u een gespecificeerde offerte laten opstellen door een reparateur. Zorgt u ervoor dat in de offerte de volgende informatie staat: Welke werkzaamheden zijn nodig voor herstel van de schade? Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor het herstel? Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor herstel van de schade? Wat kosten deze materialen? de afmetingen van de beschadigde vloer? 12 m2 Kan alleen het laminaat in de keuken worden hersteld? Kunt u een offerte opstellen?

Opbouw, badkamer en overige werkzaamheden

In verband met de aanschaf van een woning zijn er enkele klussen die wij graag gedaan zouden willen hebben. Het gaat hier om de volgende werkzaamheden: - Uitbouw van de tweede verdieping. Op dit moment bevindt zich in de woning een vliering op de tweede verdieping waarvan een gedeelte op stahoogte. De vliering is bereikbaar middels een losse trap en een luik. De locatie van het luik is in het oranje op een plattegrond getekend. Plattegronden kunnen wij desgewenst opsturen. Het dak loopt schuin af, dus de vliering bevindt zich aan één kant van de woning. Graag zouden wij een volwaardige tweede verdieping van +/- 35/40 m2 willen hebben die met een vaste trap bereikbaar wordt. Hierbij willen wij ook graag dat de verdieping aan beide kanten een raam heeft. De trap naar de tweede verdieping willen wij graag plaatsen boven de trap naar de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zouden wij graag in ieder geval één slaapkamer met een deur hebben. - Op de tweede verdieping zouden wij tevens een badkamer willen laten plaatsen. In de badkamer dienen te komen: een wastafel + meubel, een toilet en een ligbad. Bovendien willen wij graag dat de badkamer grenst aan een raam (en daarmee niet inpandig is). - De huidige CV ketel willen wij laten vervangen. De CV ketel dient voldoende capaciteit te hebben voor 4 personen. Daarnaast zijn er een aantal optionele werkzaamheden: - Vloerverwarming in de nieuwe badkamer - Oude badkamer op de eerste verdieping slopen + wanden (bijv. stucen) en vloer herstellen. - Meterkast vervangen en extra groepen toevoegen (8 groepen). - Vloerverwarming + laminaat vloer in de huiskamer plaatsen. - Aanbouw aan de huiskamer aan de tuinkant van 2 x 5. Wij ontvangen in februari de sleutel van de woning en kunnen daarom de woning niet laten zien. Wel kunnen we indien gewenst meer foto's aanleveren. Graag ontvangen we daarom een +/- indicatie van de kosten voor bovenstaande werkzaamheden incl. BTW. Graag per punt gespecificeerd (opbouw, badkamer,

Laminaat en muur herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan de muur en laminaat en ik wil graag een offerte. De oppervlakte van de vloer is 2 x 2 meter en de muur is ongeveer 4 x 2,10 meter. Afvoeren graag in overleg. Graag ontvang ik advies wat er nodig is. Ik heb de offerte nodig voor de verzekering.

Laminaat herstellen na waterschade

Ik heb een lekkage van de ketel gehad in mijn washok en ik dacht dat ik er op tijd bij was, maar het hele laminaat staat bol. De inboedelverzekering heeft een offerte nodig voordat zij de aanvraag goedkeuren. Kunnen jullie hier zorg voor dragen?

Badkamervloer opnieuw leggen, elektra badkamer, stucwerk, schilderwerk, laminaat opnieuw leggen

Ik heb pas geleden mijn badkamer laten renoveren, maar het is niet goed gedaan. Het plafond is 3 keer gestuct, maar het valt er vanaf, dit moet dus opnieuw gedaan worden. Ik denk dat de badkamer ongeveer 1.60 m bij 1.60 m is, het is in ieder geval heel klein. Daarnaast is de vloer niet goed gelegd; het water loopt van het afvoerputje af en er niet naartoe, dit zou ik willen herstellen. Graag de hele vloer opnieuw leggen, er beginnen nu al scheurtjes in te ontstaan. Het schijnt een hele dunne vloer te zijn. De badkamer is nog steeds vochtig en er is schimmelvorming aan de muur. Daarnaast moeten er ook hoekjes van een muur in de woonkamer geschilder worden, ik weet net goed hoeveel vierkante meter dit is. Ook de plinten moeten geschilderd worden, de badkamer deur en een kozijn. Ook moet de elektra in de badkamer, gecontroleerd worden. En de laminaat vloer in de gang moet opnieuw gelegd worden. Dit komt doordat de badkamer lekt. Ik weet niet om hoeveel vierkante meter dit gaat.

Herstellen van laminaatvloer

Door lekkage cv ketel is het laminaat bol getrokken. Betreft ongeveer 5 x 1.5 m2. Graag een offerte voor het herstel ervan

Schade op muur en laminaat na kapotte radiator herstellen

Na een defecte en lekkende radiator heb ik schade aan de muur en laminaat. Muur oppervlak zo'n 9 m2. Dit moet door een vochtexpert hersteld worden met stuc en schilderwerk. Er moet ook beoordeeld worden of het gehele laminaat eruit moet en opnieuw moet worden gelegd.

Laminaatvloer laten herstellen

ik heb een offerte nodig voor het herstellen van een klik laminaat vloer. er moet 1 stuk vervangen worden. Echter om dit te kunnen doen, moet er een vastgekit hoge plint worden verwijderd, en vermoedelijk een aantal andere laminaatstukken eerst verwijderd worden. Totale vloer oppervlakte is ongeveer 10m2.

Partners

Partners van Casius