Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor herstellen van scheve vloer:

Herstellen van scheve vloer

Woning betreft een gebouw uit 1892 (appartement - dubbele bovenwoning). In het verleden verzakt en in 2009 opnieuw gefundeerd. Bestaande scheve vloer in woonkamer is toen ‘opgehoogd’ in plaats van recht leggen vloerbalken. Verhoogde vloer zakt momenteel wat in en door de verhoging is sprake van ‘opstapjes’ (bijv. van gang naar opgehoogde vloer in woonkamer). Verhoging moet worden verwijderd, vloerbalken recht gelegd en er moet dan een nieuwe vloer komen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van scheve vloer uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

Wij wilden een nieuwe badkamer en wc laten plaatsen, die meneer die dat ging doen heeft dit heel slecht gedaan en wij hebben halverwege de klus de samenwerking gestopt. Op dit moment is er dus halve badkamer en wc, met slecht kit werk en tegelwerk. Omdat ons budget het niet meer toelaat om dit weer te slopen zoek ik een vakman die dit kan herstellen of renoveren. De badkamer is 3 meter bij 2 meter, de tegels op de wanden zijn waarschijnlijk niet meer te redden (gebarsten en verkeerd gelijmd), deze moeten dus worden verwijderd en vervolgens nieuwe tegels plaatsen van 40 bij 60cm. Wanden vanaf de grond tot het plafond betegelen. De vloer moet bekeken worden wat daar nog te redden valt. De douchecabine en badkamermeubel moeten nog gemonteerd worden. Het bad opnieuw plaatsen (staat niet water pas), maar is al wel vast gelijmd en er zit een scheve ombouw om. Het zelfde geld voor de het toilet met inbouw reservoir. Graag advies betreffend de mogelijk heden en een offerte.

Scheve schuifpui herstellen

Ik kan mijn schuifpui niet meer open of dicht krijgen. Hij zit scheef en er is geen beweging meer in te krijgen.