Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor herstel van de ter plaatse gestortte vloer:

Herstel van de ter plaatse gestortte vloer

Wij hebben onlangs een huis gekocht in Rotterdam. Uit de bouwtechnische keuring is gebleken dat herstel van de constructieve en functionele eigenschappen van de ter plaatse gestortte vloer in de woning noodzakelijk is. Hiervoor is al een inspectie geweest in opdracht van de verkoper, echter zijn wij zelf helaas niet in het bezit hiervan. Wel hebben wij een offerte ontvangen waarin staat aangegeven dat er is geconcludeerd dat de vloer onderhoud behoeft. De vloer dient voorzien te worden van een verzinkt stalen raamwerk. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Kunnen jullie op basis van deze informatie een offerte uitbrengen?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstel van de ter plaatse gestortte vloer uit heel Nederland:

Funderings herstel aan een deel van de boerderij

Mijn dochter heeft een boerderij gekocht en uit het technisch rapport is gebleken dat een hoek van het pand extra aandacht nodig heeft en er een kleine verzakking heeft plaatsgevonden. Dit is al een keer gerepareerd maar werkt nog steeds. Het gaat om een kamer van ongeveer 5 x 5 meter. Advies is dus fundering opvangen. Mijn vraag is nu: 1. is dat mogelijk met uw systeem? 2. Doet u het complete werk zoals pulsen of boren en de koppeling naar de oude fundering? 3. Kan dit op korte termijn? 4. Zijn hier richtprijzen voor? . Aan de linker zijgevel van het voorhuis is echter sprake van een substantiële verzakking van de fundering vermoedelijk als gevolg van bewegingen (inklinking) van plaatselijk aanwezige veenachtige lagen of veenpakketten, door in het verleden in verband met landbouw gerelateerde doorgevoerde verlagingen en fluctuaties in de grondwaterstand. Er is gezien het schadeverloop (opnieuw gescheurde herstelde scheurvorming in deze zijgevel en voorgevel) geen sprake van een stabiele situatie. Definitief herstel en stabilisatie van de fundering ter plaatse is derhalve absoluut noodzakelijk (een en ander is ter plaatse met u besproken). In deze situatie lijkt de meest geschikte methode, het aanbrengen van boorpalen in combinatie met een constructieve betonbalk onder de bestaande fundering in de huidige positie.

Stalen balk balkon vervangen of repareren

Herenhuis uit 1910 met balkon (circa 3 meter breed) op 1e verdieping aan voorzijde met 4 ondersteunende stalen balken. Deze stalen balken hangen licht los van betonnen vloer balkon (verzakking door waarschijnlijk corrosie). Enkele stenen in muur waar de 4 stalen balken in gaan, beginnen los te raken. Graag offerte voor herstel stalen balken ter ondersteuning balkon.

Dakramen verwijderen, dak herstellen en nieuw dakraam plaatsen

Ik wil graag offerte voor het verwijderen van 2 grote dakramen aan de zuidwest kant en herstel van het dak (ter behoeve van zonnepanelen) en plaatsen van groot nieuw dakraam (circa 75 x 100 cm) in tegenover gelegen kant (noord oost). Mocht dit niet lukken zou ik graag een dakkapel willen. Het dakkapel zou maximaal 3,45 meter lang mogen zijn en wij denken zelf aan een standaardmaat van ongeveer 3 meter. Type materiaal mag nog in overleg. De afmetingen van het dak weet ik niet.

Handsondering uit laten voeren

Voor herstel van de garage, die op een hoek is verzakt (circa 1 cm), wil ik weten of er meer nodig is dan herstel van de gescheurde muur. Is het bijvoorbeeld nodig en mogelijk om ter plaatse de ondergrond te verstevigen? Of heeft de bodem zijn eindstabiliteit bereikt?

Betonrot van de draagbalk kelder herstellen

Het gaat om een pand uit 1920. In het pand is betonrot vastgesteld in een draagbalk. Herstel is noodzakelijk. Bezichtiging ter plekke lijkt wenselijk. De draagbalk is 30 bij 30 cm en 4 meter lang, ongeveer. Misschien zijn er meerdere balken aangetast.

Waterschade laminaat en trampoline

Ik heb waterschade opgelopen in de kelder. Ik heb me verzekering gemeld hun vragen naar een offerte ter herstel. Het gaat om de trampoline jumpline 213×335 en om de eiken grijse laminaat (52m2).

Advies en renovatie stucwerk wegens vocht

In Augustus 2017 heb ik de woning gekocht. Wegens optrekkend vocht komt het stucwerk los. De muren zijn inmiddels geïnjecteerd tegen vocht. Ik ben benieuwd naar jullie advies ter herstel. Zelf dacht ik aan 2 opties: 1) Alleen plekken herstel 2) Volledige onderrand in de huiskamer afbikken en voorzien van speciaal pleisterwerk. Zouden jullie een keer langs kunnen komen voor advies en een offerte? Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Balkon herstellen van betonrot

Ik heb betonrot aan de onderzijde van een klein balkonnetje, ter grootte van circa 2 m2. Kunt u mij helpen met herstel?

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.

Vaststelling schade aan en herstel van stucwerk gevel

Heer/mevrouw, Mevrouw slaagt er moeizaam in een geschikt bedrijf te vinden dat het stucwerk aan de buitengevel kan herstellen. Het betreft een grove stucwerk dat door een buurjongen bekrast is geraakt. Wij hebben mevrouw de optie gegeven de schade vast te stellen op basis van waardevermindering maar mevrouw wenst de schade graag te laten herstellen. Graag contact opnemen met mevrouw en ons uw opgave doen toekomen ter nadere beoordeling. Buitenwerk: 60 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden om de gevel te beoordelen.