Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat aanleggen:

Laminaat aanleggen

Ik wil graag laminaat l laten eggen. Het betreft 42 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat aanleggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen in appartement

Laminaat vloer aanleggen in appartement van 105m2

Elektrische vloerverwarming aanleggen

In onze woonkamer willen we elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming. Het betreft circa 40 m2. Graag zien we een gespecificeerde vrijblijvende offerte tegemoet voor de gehele aanleg. De verwarming komt onder een PVC/laminaat vloer. Graag de offerte per mail aanleveren.

Laminaat aanleggen

Laminaat leggen 3,80 x 3.30 m.

Laminaat met plinten aanleggen

In onze woning willen wij in de keuken (20 m2) en op zolder (30 m2) nieuw laminaat en plinten laten leggen. Wij verrichten zelf het voorwerk en regelen het materiaal. Hoeveel kost het leggen?

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Het gaat om vloerverwarming die we willen gebruiken als hoofdverwarming voor de woonkamer, keuken en gang. Er liggen nu plavuizen, over de plavuizen ligt nu PVC op laminaat basis de plavuizen haal ik er uit, maar de uitbouw ligt een dekvloer die even hoog ligt als de plavuizen totaal 40 vierkante meter. De vloer moet dus wel 2 cm verhoogd worden na het frezen.

Laminaat leggen

Ik wil graag offerte voor laminaat aanleggen voor 68 m2. Graag offerte stuur voor ondervloer en het leggen van laminaat.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een galerie ruimte van 30 m2, waar ik vloerverwarming wil aanleggen en waar momenteel laminaat ligt. De CV verwarming is de hoofdverwarming en de vloerverwarming zou bijverwarming worden.

Vloer van laminaat laten leggen

Ik wil misschien een laminaat vloer laten aanleggen. Circa 65 vierkante meter. Het gaat dan om eventueel decomode laminaat Porto (iets grotere planken). Ondervloer en plinten hoeven niet gedaan te worden.

Complete CV installatie aanleggen

? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Tussen 10 en 50 m² Het geheel moet over een bestaande tegelvloer gelegd worden en daaroverheen laminaat.

Complete CV installatie aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Is het mogelijk vloerverwarming te plaatsen in een siergrindvloer? Hieroverheen zou dan laminaat of pvc komen.

Partners

Partners van Casius