Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat aanleggen:

Laminaat aanleggen

Ik wil graag laminaat l laten eggen. Het betreft 42 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat aanleggen uit heel Nederland:

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Het gaat om vloerverwarming die we willen gebruiken als hoofdverwarming voor de woonkamer, keuken en gang. Er liggen nu plavuizen, over de plavuizen ligt nu PVC op laminaat basis de plavuizen haal ik er uit, maar de uitbouw ligt een dekvloer die even hoog ligt als de plavuizen totaal 40 vierkante meter. De vloer moet dus wel 2 cm verhoogd worden na het frezen.

Laminaat leggen

Ik wil graag offerte voor laminaat aanleggen voor 68 m2. Graag offerte stuur voor ondervloer en het leggen van laminaat.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een galerie ruimte van 30 m2, waar ik vloerverwarming wil aanleggen en waar momenteel laminaat ligt. De CV verwarming is de hoofdverwarming en de vloerverwarming zou bijverwarming worden.

Vloer van laminaat laten leggen

Ik wil misschien een laminaat vloer laten aanleggen. Circa 65 vierkante meter. Het gaat dan om eventueel decomode laminaat Porto (iets grotere planken). Ondervloer en plinten hoeven niet gedaan te worden.

Complete CV installatie aanleggen

? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Tussen 10 en 50 m² Het geheel moet over een bestaande tegelvloer gelegd worden en daaroverheen laminaat.

Complete CV installatie aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Is het mogelijk vloerverwarming te plaatsen in een siergrindvloer? Hieroverheen zou dan laminaat of pvc komen.

Laminaat leggen

Ik wil graag 52 m2 laminaat aanschaffen. Het gaat om het laminaat Signature Xtra breed wit eiken. Daarna wil ik het oude laminaat verwijderd hebben en het nieuwe laten aanleggen. Vervolgens moeten er ook Europlint 506 wit olie eiken geplaatst worden.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Het betreft een oppervlakte van ongeveer 45 m2 op de begane grond. De woning heeft stadsverwarming, maar wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming. Hierna dient de vakman er een zandcement vloer te plaatsten waarna wij zelf laminaat zullen leggen.

Bouwwerk op bestaande garage maken

Wij willen graag een extra ruimte laten creëren op de garage van onze woning. Het gaat om circa 38 m2. Gewenst materiaal: eternit rabat (lichtgrijs en randen in gezet staal), bitumineuze dakbedekking en laminaat als vloerbedekking. Ramen aan voor- en achterzijde van het bouwwerk. Eventueel een lichtstraat of een koepel, ook graag met watervoorziening. Op de eerste verdieping zit een deur naar het dak van de garage. Maar handiger is het als we een trap vanuit de garage naar boven laten aanleggen. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Dit zijn de algemene kenmerken, graag een offerte hier op gebaseerd.

Granito vloer leggen in de hal

We hebben een jaren '30 woning gekocht met laminaat (ondervloer weten we niet) in de hal, maar zouden graag een granito vloer willen aanleggen. Het gaat om het leggen van de granito vloer van ongeveer 4,5 m2. We vroegen ons af wat de kosten hiervan in totaal ongeveer zouden zijn.

Partners

Partners van Casius