Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloerdelen vervangen na waterschade:

Vloerdelen vervangen na waterschade

Door lekkage is de houten vloer in mijn keuken beschadigd. De keuken is ongeveer 3 x 2 meter en de houten vloerdelen lopen ook door onder het keukenblok. De vloer is in 1 stuk door gelegd in de woonkamer en eetkamer. De vloer staat nu bol op diverse plekken in de keuken. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw plan van aanpak en een offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerdelen vervangen na waterschade uit heel Nederland:

Vloerdelen vervangen na waterschade

Ik wil mijn vloer op gehele benedenverdieping vervangen na waterschade. Circa 60 m2. Er liggen nu grenen planken van 19 cm breed. De oude zwevende vloer moet verwijderd worden en een nieuwe vloer (optioneel weer grenen of eiken) moet gelegd worden. Afwerking met olie of lak. Er staat nu nog water onder vloer, moet dit weggezogen worden?

Badkamer renovatie

Zie foto's: indeling van de badkamer (circa 4.50 x 1.70 meter) blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten en beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel en verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw) materiaal door de vakman. Het gaat dus om het leggen van een betonnen vloer, betegelen van de wanden, eventueel betegelen van de vloer met pvc, plaatsen van het sanitair en indien nodig verplaatsen van de leidingen. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten.

Houten vloerbalken met bruinrot en houtworm vervangen

Er is sprake van bruinrot en veel hout worm, en balk delen in de muur zijn verrot De oppervlakte is 12x5. 65 m Indien balken vervangen moeten worden, betekend dit dan ook dat de vloerdelen en het parket verwijdert moet worden?.

Houten begane grondvloer inclusief balklaag deels vervangen

Betreft de begane grondvloer van een appartement, met nog 2 bovenliggende woningen. Namens de VvE wil ik graag offertes van de werkzaamheden. Er is geconstateerd dat er aantasting is door bruinrot veroorzakende schimmels in diverse balken inclusief ravelingen. En actieve aantasting door de gewone houtwormkever in diverse balken en vloerdelen. Omdat pas goed te beoordelen is wat er exact vervagen moet worden als de oude vloer verwijderd is wil ik nu graag een offerte voor het verwijderen van de volledige bestaande begane grond vloer, de balken en vloerdelen, en de plaatsing van een nieuwe vloer inclusief balken, hout of beton. Totaal 73 m2. Als het mogelijk is wordt er wellicht voor gekozen om alleen de aangetaste delen te vervagen. Ook moet de bestaande eiken parketvloer, terug geplaatst worden. Hierdoor zal ook 80 meter plint verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden. In de ruimte staat een keukenblok en inbouwkasten Indien het nodig is om het keukenblok en inbouwkasten tijdelijk te verwijderen, dan moet deze zaken ook weer teruggeplaatst worden, de kosten hiervoor moeten ook in de offerte opgenomen worden. Ik wil graag een offerte om deze voor te kunnen leggen in de vve vergadering op 13 september, dan kan ook bekeken worden, door welk bedrijf we een gespecificeerde offerte kunnen laten opmaken.

Quickstep laminaatvloer repareren

Onze quickstep laminaatvloer heft 3 beschadigde delen in het midden van de vloer. Deze moeten vervangen worden. Graag een offerte voor het laten vervangen van de vloerdelen. De vloerdelen zijn nog verkrijgbaar, betreft de quickstep U312 oude eik mat geolied. Deze is met groeven. De vloer is van 2012 en is niet verkleurd.

Vloerdelen leggen

Ongeveer 7,5 m2 vloerdelen vervangen. Het is in een L-vormige gang. In de woonkamer en in een deel van de gang liggen Grenen Cando vloerdelen. In een ander deel moet er nog gelegd worden. Kunt u komen kijken en aangeven hoeveel ik moet aanschaffen. Er ligt nu marmoleum, dat moet verwijderd worden.

Vervangen van houten balken

De vloer is geconstrueerd middels een houten balklaag. Sterk aangetaste vloerbalken ter plaatse van kruipluikopening voordeur. Deze willen we graag laten vervangen. Daarnaast willen we graag een nadere controle gesteldheid overige houten vloerdelen. Vanaf 7 september kan er gestart worden.

Laminaatvloer gedeeltelijk vervangen

Onze laminaatvloer in de hal moet door lekkage voor een gedeelte vervangen worden. Tevens deels nieuw folie leggen. De hoge plinten moeten verwijderd worden en later weer worden terug gemonteerd. Nu is de vloer niet meer te verkrijgen maar we hebben nog 5 vloerdelen als reserve, dit moet voldoende zijn.

Houten vloer in een woonwagen vervangen

Ik wil namens mijn oom en tante die al op leeftijd zijn een offerte aanvragen. Zij wonen in een woonwagen op een kamp. Ze hebben daar waterschade aan de houten vloer in hun slaapkamer van ongeveer 4 x 6 meter. De verzekering heeft al groen licht gegeven voor de vervanging, maar ze moeten nog een offerte overleggen. De houten vloerdelen moeten worden verwijderd en afgevoerd en daarna moeten er nieuwe vloerdelen worden geplaatst. We zullen ook een beetje hulp nodig hebben bij het leegruimen van de ruimte als het om de wat grotere meubelstukken gaat. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Draagbalken vervangen

- Stalen draagbalk direct rechts van de kruipruimte vervangen - Houten draagbalk 1 meter aanbeide kanten vervangen - De eerstvolgende houten draagbalk na de stalen draagbalk 1 meter aan beide kanten vervangen - Vloerdelen boven de stalen draagbalk. Aangetaste delen vervangen een meter bij een meter.

Partners

Partners van Casius