Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granieten vloer in badkamer leggen:

Granieten vloer in badkamer leggen

Het laten leggen van een granieten vloer in de badkamer. De oppervlakte is 8 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granieten vloer in badkamer leggen uit heel Nederland:

Granitovloer leggen

Op de oorspronkelijke granieten vloer is een tegelvloer in cement gelijmd. Graag willen wij deze vloer met een donkere buitenrand terug hebben in de hal en het toilet. De ruimte is ongeveer 7 bij 2.50 meter en er zit een opening in van de kruipruimte.

Granieten vloer vlak maken

Ik wil een muur weg laten halen in de keuken zodat onze oude badkamer erbij word getrokken, De badkamervloer is betegeld maar daaronder zit een granieten vloer. De vloer moet met egaline vlak gezet worden. Een gipsplaten plafond plaatsen.

Vloer van graniet maken

We overwegen een granieten vloer aan te leggen in de hal en toilet van onze jaren 20 woning. De oppervlakte is ongeveer 11m2. We hebben nog geen exact idee wat we willen maar grotendeels een donkere granieten omtrek van 20/30cm en daarbinnen licht grijs met wat gekleurde stukjes. Vrij standaard volgens mij. Er liggen momenteel tegels in onze vloer. Ooit lag er wel een granieten vloer, maar daar liggen nu dus tegels over of ter vervanging.

Granieten vloer aanleggen

We willen graag een granieten vloer aanleggen in onze hal en toilet. Het betreft ongeveer 11 m2. Op dit moment ligt er een tegelvloer in de hal en toilet die door een voorgaande bewoner is gelegd op de oorspronkelijke granieten vloer of de oorspronkelijke granieten vloer is verwijderd en toen vervangen door de tegels. We weten nog exact welk ontwerp we willen, maar de standaard donkere granieten aan de buitenkant en de rest gevuld met licht graniet (met daarin ook gekleurde steentjes). Ik denk dat de bestaande tegelvloer verwijderd moet worden voordat de nieuwe vloer er in kan.

Granieten vloer leggen

Het laten leggen van een granieten vloer van circa 45 m2. Het betreft hier de woonkamer/keuken en gang van een appartement uit 2008. De ruimtes die betegeld dienen te worden zullen leegstaan, onlangs is de keuken al losgehaald. Het appartement wordt momenteel niet bewoond. Verder ben ik benieuwd of de granieten tegels in onze situatie verlijmd geplaatst kunnen worden, in plaats van in cement. Hoor graag van u.

Graniet vloer leggen

Mag/ kan ik een nieuwe granieten vloer over een bestaande marmeren vloer leggen?! Hoor graag van u!

Badkamervloer renoveren

Ik wil mijn badkamervloer renoveren. De oppervlakte is ongeveer 2 x 1.5 meter. Het is een granieten vloer met omhoog staande randjes. De vloer loopt voor het waterafvoeren af. De afvoer is niet helemaal dicht geweest wat ooit tot lekkage heeft geleidt. Dit wordt uit voorzorg nu elk jaar gekit. Ik wil nu een mooie vloer hebben in een mooie kleur en de vloer zo herstellen dat hij niet meer tot lekkage zal leiden. Ik heb veel gehoord over epoxy vloeren of gietvloeren. Is dit mogelijk?

Badkamer en toilet vernieuwen

De kleine badkamer en toiletruimte dient vervangen te worden. Het oude sanitair en de tegels zijn al verwijderd. De badkamer is 8 m2 groot en hier dient een zwevend toilet geplaatst te worden, was staand,en een badkamermeubel, designradiator en een douchewand geïnstalleerd. De muren moeten worden gestuukt. De granieten vloer zal aanwezig blijven in de ruimte. Het toilet is 1.5 m2 groot en hier dient er een zwevend toilet, was staand, geplaatst te worden en een fonteintje. De vloer en de wanden tot 1.20 meter ongeveer betegeld.

Granieten vloer laten maken

Wij hebben in de hal een granieten vloer, en ik zou graag een offerte willen van het laten maken van zo'n zelfde vloer in de gang. De gang is 1 x 3.30 meter.

Granieten vloer vervangen

Wij hebben tussenwoning gekocht uit 1930 en inmiddels de sleutel. In de hal en toiletruimte is daar de granieten vloer helaas onherstelbaar beschadigd. Wij willen die graag laten vernieuwen. De hal heeft een totale vloeroppervlakte van 6,5 m² (1,00 bij 2,00 meter en 4,35 bij 1,05 meter) en de toiletruimte van circa 1 m². De huidige vloer moet er nog uit gehakt worden. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius