Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonlook vloer aanleggen:

Betonlook vloer aanleggen

Het betreft de vloer van een winkelpand waarbij de totale diepte van de zaak 26 meter is en de eerste 10 meter is een houten ondervloer en de rest is beton ondervloer. Ik wil het liefst een gietvloer, maar dat kan tot veel krassen leiden. Eventueel kan woonbeton ook, maar dat valt misschien niet binnen ons budget. Het budget is 5000 euro.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonlook vloer aanleggen uit heel Nederland:

Betonlook over oude stuclaag aanbrengen

Wij zijn momenteel bezig met een complete restyling van een kantoorruimte. Er is daar een wand van 15 m² met oud stucwerk dat door een lekkage is beschadigd. Ik wil graag 2 offertes van u ontvangen. 1 offerte voor het herstelwerk met gewoon stucwerk. Verder ook 1 offerte voor het aanbrengen van een nieuwe stuclaag in betonlook. Dit laatste is uiteindelijk wat wij wensen, maar alleen het 1e zal worden vergoed door de verzekering. We hebben de ruimte nu leeg geruimd en de vloer gaat ook een nieuwe afwerking krijgen. Daarom zoeken wij een bedrijf dat hier de komende maand tijd voor heeft.

Betonlook vloer aanbrengen

Ik wil een betonlook vloer in ons nieuw te bouwen huis aanleggen. Het gaat om totaal 175 m2. De leg periode zal medio oktober worden.

Vloer voorzien van betonlook

Vloer betonlook aanbrengen in woonkamer, keuken en hal van een nieuwbouwwoning, op een 7 cm dikke vezelvloer. Vloeren afplakken. Vierkante meter: 100.

PVC-vloer in betonlook laten leggen

Wij willen een betonlook PVC in onze keuken van 1. 5 bij 3. 5 meter, aan te brengen over bestaande tegels ; dus waarschijnlijk ook eerst egaliseren (geen brede voegen in de bestaande tegels) Wat zal daar de prijs en tijd van aanbrengen ongeveer van zijn?

Winkelruimte verbouwen

Ik wil graag mijn winkelruimte verbouwen. Het gaat om: Het plaatsen van een metalstud scheidingswanden met deuren ter creatie van winkelruimte en werkruimte Opbouw als volgt: (totaal 10,5 m lang en 3,5 m hoog) - Plaatsen metalstud constructie (75 mm) - Plaatsen steenwol isolatie (75 mm) - Wanden worden voorzien van 1x laags 12,5mm gipskartonplaat en 1x laags 9mm OSB Het plaatsen van metalstuds plafonds Opbouw als volgt: (4 x 2 m x 2m) - Plaatsen metal stud constructie 75mm - Plafonds worden voorzien van 1x laags 12,55 mm gipskartonplaat Stucwerk - Gehele ruimte wordt gestuct - Betonnen dwarsbalken in zicht plafond worden voorzien van beton cire 15m2 - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton cire Vloer 40 m2 - Vloer winkelruimte wordt voorzien van betonlook d.m.v. een laag beton cire - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton ciré Schilderwerk - Wanden en plafonds winkelruimte worden geschilderd opgeleverd Extra - Een toonbank met een beton ciré look

Afwerkvloer met 'betonlook' leggen in een aanbouw

Ik wil in onze nieuwe aanbouw graag een mooie afwerkvloer van ongeveer 50 m² laten leggen in 'betonlook'. Er ligt al een cement dekvloer in. Ik ontvang graag uw offerte. Tijdens de klus moet de overige vloer worden afgedekt.

Betonlook vloer aanbrengen

Er dient een betonlook vloer van ongeveer 55 m2 gelegd te worden. Het gaat om de begane grond, de woonkamer, keuken en hal. De vloer gaan we zelf verwijderen.

Betonlook in badkamer op wanden en vloer

We hebben de badkamer op een andere plek in ons huis gerealiseerd. De wanden staan, en deze zijn allemaal voorgestreken. Deze week wordt er vloerverwarming ingemaakt. Het gaat om 35 m2 aan wand, en 11 m2 aan vloer.

Betonlook vloer aanbrengen

Ik ben benieuwd hoeveel een betonlook vloer kost, in eerste instantie voor 105 m2. Afhankelijk van de prijs. Anders eventueel nog een ruimte van plusminus 120 m2. Dus graag een offerte ook van 225 m2. Ik hoor het graag.

Betonlook, coating of epoxy op vloer aanbrengen

Ik heb een nieuwbouwwoning van ongeveer 72 m² waar een anhydrietvloer in ligt. Ik wil 68 tot 70 m² van die vloer graag laten afwerken met een betonlook coating of epoxy als dat mogelijk is. Daarvoor laat ik mijn vloer graag eerst even bekijken. Ik ontvang dan graag uw advies en een prijsopgave. Het is mijn wens om de vloer te laten afwerken vóór half september of uiterlijk in week 38 i.v.m. de verhuizing en plaatsing van de keuken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius