Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonlook vloer aanleggen:

Betonlook vloer aanleggen

Het betreft de vloer van een winkelpand waarbij de totale diepte van de zaak 26 meter is en de eerste 10 meter is een houten ondervloer en de rest is beton ondervloer. Ik wil het liefst een gietvloer, maar dat kan tot veel krassen leiden. Eventueel kan woonbeton ook, maar dat valt misschien niet binnen ons budget. Het budget is 5000 euro.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonlook vloer aanleggen uit heel Nederland:

Betonlook vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een betonlook vloer in 2 ruimte van 35m2 en 6 m2. De ondergrond vis een geïsoleerde vloer met elektrische vloerverwarming die geegaliseerd is met egaline. De ruimte doet dienst als yoga ruimte.

Vloer egaliseren en betonlook aanbrengen

Wij willen graag een betonlookvloer op de begane grond á 80 m2. Echter zal de ondervloer eerst uitgevlakt en geëgaliseerd moeten worden.

Tegelvloer vervangen door betonlook

Nu: tegelvloer 60 m2 met vloerverwarming. Bestaande jaren 80 woning Wens: betaalbare betonlook vloer, slijtvast, makkelijk in onderhoud, lichtgrijs, liefst met vegen / marmering, matte afwerking

Begane grond vloer vervangen

Balken van de begane grond vervangen door houten balken, stalen balken of schuimbeton. Vloerverwarming met als afwerking een pleistervloer/betonlook. Afwerking die we wensen zit in de bijlage. Huidige vloer en balken worden door ons zelf verwijderd. Gaat om ongeveer 35 m2.

Vloer egaliseren en betonnen gietvloer gieten

Het betreft het egaliseren van de vloer en het hierna gieten van het beton voor een betonlook. De oppervlakte is 84 m2 en gelijkvloers.

Vloer leggen in een nieuwbouwappartement

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. De woning heeft bij oplevering een zandcement dekvloer of een zwevende Anhydrietvloeren met vloerverwarming. Wat zijn de kosten als ik het hele huis wil laten bedekken met een laminaatvloer afgewerkt met plinten, een PVC vloer, of als ik een stoere betonlook wil door het te schilderen? De gewenste vloerbedekking heeft een oppervlakte van 50 m2 en beslaat het hele huis, behalve de badkamer en toilet.

Stucwerk badkamer in betonlook

Wij willen na de zomer onze badkamer gaan renoveren. Op dit moment is de ruimte betegeld. We overwegen om de wanden te laten voorzien van betonstuc. Het gaat om ongeveer 24 m² over het bestaande tegelwerk. Als het bad eruit is gesloopt, moet de wand daarachter wellicht eerst worden vlak gesmeerd, want daar zit geen tegelwerk. De vloer van 5 m² moet worden afgeplakt. We ontvangen graag uw offerte.

Stucen van een WC-ruimte

Het gaat om een wc ruimte met een net nieuw ingebouwde hangende hoek wc. De vloer hiervan is 1 m2 en dit zou ik graag als dit ook kan graag in betonlook gedaan willen hebben. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Plavuizen vloer met vloerverwarming egaliseren

Wat zijn de kosten voor het egaliseren van een bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming? Is het ook mogelijk dat deze afwerking een betonlook krijgt? De oppervlakte is 100 m2 en is op de begane grond.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil de badkamer laten betegelen. De afmetingen van de badkamer zijn 3 x 1.4 meter en de hoogte is 2.4 meter. Het gaat om houten skeletbouw. Alles is nieuw aangebracht: gipswanden en een 36 mm dikke houten vloer met onderlaag underlayment bovenlaag van Linoplay. We hebben Sphinx vloertegels van 60 x 60 cm en Sphinx wandtegels van 30 x 60 cm. Ik denk dat het om cementtegels gaat. Het zijn gladde tegels met een betonlook.

Partners

Partners van Casius