Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer als fundering voor tuinhuis storten:

Betonvloer als fundering voor tuinhuis storten

Graag wil ik een prijs weten van storten vloer voor aanbouw serre op een tuinhuis. De afmeting is 5 m lengte en 2 m breedte. Hoeveel diepte is er nodig? 15 cm. Wat kost het? Vooralsnog puur indicatief. Bedankt. De bereikbaarheid met grote wagens is moeilijk.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer als fundering voor tuinhuis storten uit heel Nederland:

Funderingsbalk nieuwbouwwoning en betonvloer storten

Wij willen graag een prijsindicatie voor de fundering van ons nieuw te bouwen huis, het gaat om een funderingsbalk van 62 M1. Deze wordt 600 diep en 550 breed daarnaast willen we geïsoleerde betonvloer laten storten op een zandbed met een vloeroppervlak van 117 m2

Fundering voor een boomstam blokhut realiseren

Ik ben me aan het oriënteren wat het zou kosten om een fundering inclusief betonvloer van 10 x 15 meter voor een boomstam blokhut te laten realiseren. Wat voor soort fundering er nodig is durf ik niet te zeggen. Nu is er weiland waar de blokhut gebouwd gaat worden. Voor de bank hebben we een offerte nodig. Graag ontvang ik een offerte en advies over welke fundering geschikt is.

Fundering voor een garage realiseren

Wij zoeken een partij die de gewapende fundering kan maken voor een nieuw te bouwen schuur/garage van 6x3 mtr. Er komen 6 heipalen, deze zijn al geregeld. De fundering/betonvloer moet 18 cm dik zijn volgens de bouwers van de garage/schuur. We zoeken dus een prijs voor enkel de fundering waar de schuur op gebouwd moet worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een compleet geïsoleerde uitbouw aan de achterzijde. Afmeting zijn circa 3,8 x 6 meter. Plat dak. Aan 1 zijde 2 smalle hoge ramen. Andere zijde 1 buitendeur. Aan de lange (tuin) zijde 1 schuifpui en 1 groot raam. Te storten betonvloer moet geschikt gemaakt worden om daar vloerverwarming in te kunnen leggen. Er is geen vergunning nodig. Fundering weten we niet zeker, er zit een bepaalde fundering al onder, maar ik zou niet durven zeggen wat. Als het mogelijk is graag op de offerte een complete en casco oplevering. Elektra en stucwerk graag ook. Tekeningen zijn ook nog nodig. De constructie hangt af van de prijs. We dachten aan metselwerk met glas, maar een houtskeletbouw met een mooie afwerking is ook goed.

Verbouwen huis

Graag willen wij een uitbouw realiseren (6,5 x 2) daarnaast willen we de huidige houten vloeren vervangen (betonvloer met verwarming, 60 m2). De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van bakstenen gemaakt worden. Er is geen vergunning nodig.

Kruipruimte veranderen naar woonlaag

Ik heb momenteel een kruipruimte in mijn koopwoning van 3 meter breed 20 meter lang 1.90 m diep (in totaal 67 m2) en wil ik graag dit laten uitbouwen tot woonruimte. Doel is dat ik er kan trainen, mijn kleding kan ophangen en eventueel ook een slaapkamer kan inrichten. Dus een multifunctionele ruimte. Graag het liefst minimaal 2.40 meter diep met wat daglicht ook en een trap. Er zit nu een luik. ik weet niet of er een vergunning nodig is en of er een fundering moet komen. Er moet nog een constructie tekening worden gemaakt. De oplevering graag compleet, dus inclusief elektra en leidingwerk etc. maar graag van casco- en complete oplevering de prijzen op de offerte benoemen. De constructie graag zo dicht mogelijk met ik denk een betonvloer. Graag alle kosten apart benoemen op de offerte. Wellicht wilt mijn buurman dit ook realiseren. Hij heeft precies hetzelfde huis als ik, maar dan spiegelverkeert. Wellicht kunnen wij de kosten delen.

Fundering maken voor serre met afwatering en betonvloer

Wij willen een serre laten bouwen van 3x6 meter. Hiervoor hebben we een fundering nodig met 1 afwateringsgat. Deze zit verstopt in een paal. daarna moet de vloer in de serre geschikt gemaakt worden voor het betegelen.

Uitbouw kopgevel woning

Het betreft een uitbouw van 4 meter breed bij 2,5 meter diep. De uitbouw dient als uitbreiding van de woning waar uiteindelijk veel in ‘gewoond’ zal worden. De bestaande vloer is een geïsoleerde afgewerkte betonvloer zonder dekvloer. De fundering van de uitbouw daarom ook graag uitvoeren als geïsoleerde betonvloer zodat dit één geheel kan vormen. De uitbouw zal zich aan een kopgevel bevinden waar geen deur aanwezig is. Wel is er een raamkozijn aanwezig, deze kan dan verwijderd worden. De opening die is ontstaan lijkt mijns inziens te smal waardoor er ook een stuk gevel verwijderd dient te worden. De gevel is afgewerkt met een stalen potdeksel profiel. Door dit profiel dient er een goede oplossing te komen betreffende de aansluiting woning-uitbouw. In de bijlage vindt u een impressie van de woning en de uitbouw. Het ontwerp van de uitbouw is slechts een van de vele situaties mogelijk. Ik sta open voor betere ideeën. De woning is nog niet gebouwd. Bij oplevering wil ik echter direct starten met de uitbouw. Mijn inschatting is dat in mei 2020 kan worden gestart met de bouw van de uitbouw. Wat betreft vergunningswerk geldt hier een bijzondere situatie. Mijn kavel staat op een collectief waardoor andere regels gelden voor wel of niet vergunningsvrij bouwen. Ik ben van plan hier nog informatie bij de gemeente Almere in te winnen.

Garage fundering plaatsen

Wij willen een garage plaatsen van 8 x 3,2 meter. Deze komt vrij te staan. Op de plek waar deze in de tuin moet komen ligt nu ongeveer 1 m zand met daaronder klei. Op dit zand liggen nu betontegels en deze worden ter hoogte van de te plaatsen garage verwijderd. Wij zijn op zoek naar een voordelige betonvloer /betonplaten waarop de garage kan komen te staan. De vloer moet ook als vloer in de garage fungeren. Graag ontvangen wij uw vrijblijvende offerte.

Serre aan woonhuis

Bouw serre aan vrijstaand woonhuis Schoorl NH Afmetingen serre breedte x diepte x hoogte Circa 6800 x 3500 x 3200 mm Omgevingsvergunning Vergunningsplichtig (bestemming tuin) Vergunningsaanvraag, benodigde schets-, constructie-, situatietekeningen, plattegronden en gevelaanzichten en berekeningen door aannemer Er is reeds vooroverleg geweest met gemeente Fundering Fundering op staal, strokenfundering Ondergrond zandgrond, sonderingen aanwezig Graafwerkzaamheden, bekisting, staal, isolatie, betonwerkzaamheden door aannemer Vloer Geïsoleerde betonvloer Afwerking geëgaliseerde zandcementdekvloer Graaf-, betonwerkzaamheden, staalmatten, isolatie door aannemer Geen vloerverwarming Wanden Zijgevel geheel vouwwand 7-delig naar buiten draaiend Voorgevel geheel kozijnen optiek idem vouwwand zijgevel Achtergevel geheel kozijnen optiek idem vouwwand zijgevel HR++ beglazing, af fabriek ral 7021 Hoogte vouwwand/kozijnen idem woonhuis 2410 mm Vouwwanden en kozijnen aangeleverd door opdrachtgever, plaatsing/montage/aftimmering/afwerking door aannemer Geen boeidelen, geen metselwerk Dak Plat dak met hellend deel, balkendak Mupan glaswol dakisolatie Dakafwerking hellend deel riet conform impressie Dakhelling tbv riet 59 graden Afwerking dakoverstek idem woonhuis, afgetimmerd met western red cedar Epdm dakbedekking hoogwaardig Zwarte hemelwaterafvoeren onaangesloten op hemelwaterafvoer Dak gereed voor rietdeken door aannemer, rietdekwerkzaamheden door opdrachtgever, in eigen beheer Plafond Plafond van fermacellplaten in overleg Schilderwerkzaamheden Door opdrachtgever, in eigen beheer Stucwerkzaamheden Door opdrachtgever, in eigen beheer Elektra Door opdrachtgever, in eigen beheer Loodgieterswerkzaamheden Niet van toepassing Tegelvloer & afkitten Door opdrachtgever, in eigen beheer Voorbeeld dakconstructie plat dak met hellend deel van riet in bijlage

Partners

Partners van Casius