Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer als fundering voor tuinhuis storten:

Betonvloer als fundering voor tuinhuis storten

Graag wil ik een prijs weten van storten vloer voor aanbouw serre op een tuinhuis. De afmeting is 5 m lengte en 2 m breedte. Hoeveel diepte is er nodig? 15 cm. Wat kost het? Vooralsnog puur indicatief. Bedankt. De bereikbaarheid met grote wagens is moeilijk.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer als fundering voor tuinhuis storten uit heel Nederland:

L vorming fundering en geïsoleerde betonvloer aanbrengen (26m2)

We willen een L vorming bijgebouw bouwen daarbij hebben we een goede fundament nodig zodat het niet zakt het is van hout (zie tekening voor maten) en wou ook graag een laag schuimbeton voor goede isolatie

Casco uitbouw 8 bij 3 meter

Graag laat ik een casco uitbouw 8 bij 3 m. 1. Fundering -Buispalen: Trillingsarm aanbrengen van 2 stalen buispalen (Ø168 mm met voet Ø180 mm ) inclusief wapening en het storten van het beton. De palen worden 10 m diep geslagen. De vorstrand komt op 60 cm diepte. -Bekisting plaatsen: plaatsen van betonplex bekisting. Onder fundering komt 10 cm tempex voor isolatie. De stalen korven worden aan dubbele netten gevlochten (zie plan fundering) -Bestaande fundering: De wapening wordt aan huidige gevel gekoppeld. Chemische ankers worden aangebracht in huidige fundering. -Storten Beton: Als staalnetten zijn gemonteerd en bewapening is gecontroleerd, dan wordt de betonvloer gestort. De betonplaat wordt 25 cm gestort met sterkteklassen C30-37 2. Plaatsen van staal -Plaatsen van: • UNP profielen • HEA 100 x 3 • HEB 140 x 1 • Balken incl voetplaat / M12 bouten Zie constructieplan. De gevel wordt opgevangen door stempels en deze worden verwijderd als de betonlateien zijn aangebracht. De lateien worden opgemetseld met krimpvrije mortel. 3. Binnenwanden hout skelet - De zijkanten van de uitbouw worden van hout skelet gemaakt. De buitenkant wordt bekleed met miofol folie ( damp dicht ) Binnenkant miofolie ( damp open ) 4. Houten kozijnen plaatsen - Hardhouten kozijnen worden verwijderd uit de oude gevel. De ankers worden doorgezaagd en nieuwe hoekbeugels worden gemonteerd Kozijnen worden teruggeplaatst in de nieuwe situatie. 5. Balkenlaag aanbrengen - Vuren balken 170 x 70 mm / 147 x 70 - Underlaymant platen aanbrengen - Dakafschot maken ( hemelwater ) 6. Isolatie aanbrengen - Aanbrengen van rockwool isolatie binnenwanden - Aanbrengen plafond Rockwool spijkerdeken 7. Dakbedekking branden -Onderlaag en toplaag aanbrengen -Zinken deklijst plaatsen -Lood

Achterkant uitbouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van ons huis realiseren. Het wordt een metselskeletbouw, het is de bedoeling dat het huidige schuifpui wordt verplaatst naar de nieuwe uitbouw. Dit moet inclusief een aantal lichtpunten en betonvloer zijn, er is geen fundering dus ook inclusief fundering. De afmetingen zijn 3 bij 3 meter.

Fundering en betonvloer laten maken

Omschrijving van de opdracht: Nieuwbouw van het huis is klaar, nu tuin aanleggen met berging, deze berging dient een stevige fundering te krijgen ivm stalling auto (vergunningvrij) Het gaat dus om een fundering of anderszins dat adequaat is. Er zijn reeds 4 palen geslagen (tegelijkertijd met het huis ) 8 x 8 m uit elkaar. De klus behelst dus alleen onderkant tbv deze berging.

Aanbouw met serredak

Het gaat om het realiseren van een aanbouw met serredak. Dit zijn mijn wensen: - Leveren/plaatsing 2 á 3 heipalen. - Aanleggen bekisting voor fundering en betonvloer van de uitbouw. - Binnenblad maken aan beide zijden d.m.v. houtskeletwanden met isolatie. - Binnenzijde wordt voorzien van osb platen en gips. - Leveren en monteren hardhouten binnenframe voor serredak. - Leveren en monteren aluminium kaders voor het glas. - Leveren en monteren letselbeperkend glas, HR++. - Serredak wordt voorzien van boei en zinken daklijst. - Uitloop van het dak wordt aangesloten op de bestaande hwa. - Het op metselen van de buitenbladen met een steen gelijkend op die van het huis en het afvoegen er van. - Voor de achtergevel leveren en plaatsen van een aluminium hefschuifpui met 4 dezelfde vakken waarvan de middelste deuren naar buiten schuiven. In RAL naar keuze. - Letselbeperkend glas HR++. De gevelbreedte is 5,5 m en het wordt 3/3,5 m diep. Er is geen vergunning nodig. De constructietekening wordt gemaakt. Ik wil in april beginnen. Graag een scherpe prijs.

Fundering voor nieuwe schuur

Ik ga een nieuwe schuur bouwen en ik ben benieuwd naar een all-in prijs voor een geïsoleerde betonvloer/fundering van 41 m2. Dus vanaf voorbereiden van de stort t/m het vlinderen van de vloer. Ik heb een vergunning. De grondsoort durf ik niet te zeggen. Er staat nu een oude kleine garage, deze breek ik zelf af. Dan zou de fundering gemaakt kunnen worden. Optioneel wil ik een klein stukje beton van 2 m bij 3 m verwijderen. Alvast bedankt!

Fundering betonvloer in bestaande loods realiseren

Gaat om bestaande loods met vloeroppervlak van 24,3 x 11,4 meter. Er liggen nu bakstenen maar die ga ik verwijderen en de ondergrond ga ik egaliseren. Mijn aanvraag betreft het aanbrengen van bekisting en bewapening zodat daarna beton gestort kan worden (18 cm ga ik vanuit). Graag hiervoor offerte. Als jullie ook het storten van het beton kunnen verzorgen dan graag daarvoor ook een (aparte) offerte. Ik twijfel of de bekisting nodig is. Ik woon er nog niet en ik heb er eigenlijk niet heel goed op gelet hoe de situatie er echt aan toe is. Maar mogelijk zijn de wanden sterk genoeg en kan daar beton tegenaan gestort worden en hoeft er alleen bij de deur bekisting aangebracht te worden. Rond eind februari, begin maart zou ik graag willen starten. Graag hoor ik wat er mogelijk is en wat de kosten zouden zijn.

Funderingspalen ter behoeve van garage

Graag laat ik 5 maal funderingspaal t.b.v. garage slaan. Formaat is 2,5 m x 11 m. Een zijde van de garage zal aan de fundering van de woning komen te hangen. Woning wordt gebouwd op 12 meter palen. Sonderingsrapport is beschikbaar. Het is een kavel waar het huis opgebouwd wordt. Verder ga ik zelf de garage ondernemen en oriënteer ik mij of ik het op heipalen of boor- en schroefpalen laat realiseren. De garage krijgt een hout skelet, maar een betonvloer wat het meeste gewicht zal zijn.

Bestaande uitbouw/serre vervangen

Wij willen de bestaande uitbouw/serre vervangen. De fundering en betonvloer hoeven niet vervangen te worden. De uitbouw is 4 bij 4 meter. Alles moet gesloopt worden en de nieuwe uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en kunststof kozijnen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Een fundering en betonvloer realiseren voor een loods

Ik zoek een aannemer die een fundering inclusief betonvloer kan realiseren ten behoeve van een loods. De fundering moet ongeveer 15 bij 20 meter groot zijn. Het perceel is al bezit. Het word een vrijstaande loods die goed bereikbaar is. De ondergrond is een harde zandgrond. In de fundering/vloer moeten wel al de benodigde leidingen zijn voor de loods.

Partners

Partners van Casius