Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

Grindvloer uit een woning verwijderen

Wij willen graag op korte termijn degrindvloer van ongeveer 50 m² op de begane grond in onze woning laten verwijderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Grindvloer uit een woning verwijderen

Wij overwegen om een twee-onder-een-kapwoning te kopen. Voor de berekening van ons bod willen we graag ook een prijsindicatie hebben voor het verwijderen van een oude bruine en gescheurde grindvloer van ongeveer 54 m². Dat gaat om een vloer op de begane grond in de woonkamer, keuken, bijkeuken en hal. Er zit vloerverwarming onder. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Grindvloer verwijderen

Wij overwegen een nieuwe vloer op de begane grond van onze woning. Nu ligt er een grindvloer met vloerverwarming. Graag zouden we een offerte ontvangen voor verwijdering van de grindvloer inclusief egaal opleveren voor plaatsing nieuwe vloer en eventueel reparatie vloerverwarming. Oppervlakte te verwijderen vloer circa 30 m2.

Verwijderen van de grindvloer

Er dient ongeveer 100 m2 grindvloer te worden verwijderd welke ligt op een betonvloer waar vloerverwarming onder zit. Ik help zelf mee om de rotzooi op te ruimen, dus dit hoeft niet te worden berekend.

Grindvloer verwijderen

Meneer/mevrouw, Ik overdenk om een huis te kopen, maar alle etages zijn voorzien van grindvloer (epoxy). Ik heb begrepen dat het een hele klus is om zoiets te verwijderen. Voor ik me eraan waag om het huis te kopen en met te hoge kosten zit die ik niet betalen kan, zou ik graag een prijsindicatie van u willen hebben over hoeveel het verwijderen van zo een grindvloer ongeveer gaat kosten. Het zou gaan om ongeveer 170 m2. (60 m2 begane grond met vloerverwarming, 50 m2 1e verdieping, en 60 m2 tweede verdieping. Op de begane grond is er vloerverwarming. Wat is het bedrag van verwijderen ongeveer?

Grindvloer uit de hal en keuken verwijderen

Wij hebben een grindvloer in de hal en in de keuken liggen. Deze zouden wij graag verwijderd hebben om een tegel vloer te kunnen gaat leggen. Hoeveel zou het kosten om ongeveer 15 m2 grindvloer te verwijderen?

Vloer verwijderen en egaliseren

Ik wil de vloer in de woonkamer, de serre, de keuken, de bijkeuken en de hal laten ontdoen van de tegels die blijkbaar op een grindvloer liggen verwijderen. Mogelijk dat er in de serre geen grindvloer onder de tegels ligt. Na het verwijderen de vloer egaliseren zodat deze geschikt is om laminaat te plaatsen.

Grindvloer aansluiten op een bestaande grindvloer

Wij hebben in de woonkamer/keuken een stenen muurtje die wij willen verwijderen. (zie afbeeldingen voor meer duidelijkheid) Om het stenen muurtje is een siergrindvloer gelegd. Zodra wij het muurtje weggehaald hebben, willen wij het stukje wat open komt te liggen afwerken met siergrind (aansluiten op de bestaande grindvloer).

Grindvloer verwijderen en afvoeren

Ca 62 m2 grindvloer verwijderen en afvoeren

Grindvloer laten verwijderen, egaliseren en nieuwe tegelvloer leggen

Wij willen graag de bestaande grindvloer laten verwijderen. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden, zodat er een nieuwe tegelvloer, 60 x 60 tegels, gelegd kan worden. Het gaat hierbij om een oppervlakte van ongeveer 60 m2 op de begane grond. Graag horen we wat deze werkzaamheden gaat kosten.

Partners

Partners van Casius