Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

Grindvloer verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil de grindvloer in mijn keuken laten verwijderen en de vloer laten egaliseren, zodat daar later een laminaatvloer kan worden gelegd. Het betreft 10 m² waar geen vloerverwarming onder ligt. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Vervangen van een grindvloer

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het verwijderen en aanbrengen van een nieuwe grindvloer over een oppervlakte van 6 m2, inclusief geschatte manuren en materialen. Deze vloer ligt in de gang en maakt deel uit van een totale oppervlakte van 52 m2 (keuken en woonkamer) in dezelfde kleur zonder drempels. In verband met breekwerk van leidingen moet de vloer vernieuwd worden. De siergrindvloer heft een dikte van 8 mm.

Grindvloer en tegelvloer verwijderen

Wij hebben in onze keuken van 9 m² een grindvloer liggen op een oude tegelvloer. Kennelijk is de hechting niet voldoende geweest, want er zijn veel scheuren in de grindvloer ontstaan. Nu willen we deze er graag inclusief de tegelvloer uit laten halen. Er ligt geen vloerverwarming onder. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen dan uw advies en een prijsopgave.

Grindvloer op het balkon verwijderen

Op het balkon ligt een grindvloer van ongeveer 1 cm dik en is aangebracht met lijm, dit wil ik graag laten verwijderen. De oppervlakte is 44 m2. Het puin dient door de vakman afgevoerd te worden.

Slaapkamer opknappen

Wij willen graag onze slaapkamer laten opknappen. De wand en het plafond moeten gesausd worden en er moet laminaat met ondervloer worden gelegd. Ook moet er eerst bouwbehang van de muur afgehaald worden. Op de vloer ligt een groot kleed, dat we zullen verwijderen. Daaronder ligt een grindvloer, maar uit ervaring met onze woonkamer weten we dat hierover zonder problemen het laminaat gelegd kan worden. Het gaat alles bij elkaar om ongeveer 17 m² muur, 13 m² vloer en 13 m² plafond. We hebben ook enige hulp nodig bij het leeg ruimen van de kamer. Graag ontvangen wij voor deze klus uw offerte. Als datum hebben wij week 47 in gedachten, waarbij gestart kan worden op dinsdag 22 november. Bedrijven die dan tijd hebben, genieten onze voorkeur.

Vloer verwijderen

Graag ontvang ik een prijs voor het verwijderen van 60 m2 tegelvloer met daaronder een grindvloer en een zandcementvloer. Hierna wordt er door derden op de beton vloer vloerverwarming aangebracht. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om over de vloerverwarming een zandcementvloer te laten storten.

Verwijderen van een grindvloer en aanbrengen van een nieuwe vloer

In een appartement dat ik voornemens ben te kopen ligt een grindvloer. Deze is echter in strijd met de VVE aangebracht en voldoet niet aan de geluidsnorm. Nu is mijn vraag wat kost het verwijderen van deze vloer en het aanbrengen van een nieuwe wel voldoende geïsoleerde vloer? Het komt niet op een euro nauwkeurig, maar ik hoop dat u mij een indicatie kan geven van de kosten. Het betreft een appartement op de 7e etage in Rotterdam van circa 100 m2 en in de gehele woning loopt de vloer door, dus ook in de slaapkamers. Ik hoor graag van u.

Grindvloer uit de woning verwijderen

Ik wil een grindvloer laten verwijderen uit de hal, woonkamer en keuken. Oppervlakte is ongeveer 70 m2. Zit geen vloer verwarming in.

Grindvloer op een cementdekvloer aanbrengen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waarvan wij op 1 november de sleutel krijgen. Er ligt daar nu 47 m² vloerbedekking met onderplaatjes in die wij zullen verwijderen. Daarna willen wij op de cementdekvloer een grindvloer laten aanbrengen. Er ligt geen vloerverwarming in. Wij willen ons graag laten adviseren over de mogelijkheden en materiaalkeuze. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Het is onze wens om deze klus direct na de overdracht te laten uitvoeren.

Grindvloer verwijderen of egaliseren

Ik wil graag de bestaande ongesealde grindvloer van 55 m² in onze woonkamer laten verwijderen of deze laten egaliseren, zodat ik hier daarna een laminaat- of houten vloer overheen kan leggen. Graag ontvang ik dus twee prijsopgave's, één voor het verwijderen van de grindvloer en egaliseren van de ondergrond en een offerte voor het egaliseren van de grindvloer zonder die te verwijderen. Het betreft de woonkamer op de begane grond.

Partners

Partners van Casius