Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een grindvloer op de begane grand van een woning, ongeveer 50 m2. Tevens zou ik graag een losse prijs krijgen voor het egaliseren van dezelfde 50 m2. Onder de grindvloer ligt beton. Het betreft de hal en de woonkamer, op dit moment ligt er laminaat overheen (zal ik zelf verwijderen).

Lijmresten verwijderen en betonvloer egaliseren

Op de begane grond willen wij graag een grindvloer laten aanleggen. Hiervoor dienen de lijmresten van de tegels op de cementvloer verwijderd te worden. De oppervlakte is ongeveer 78 m2. Het werk dient bij voorkeur volgende week gedaan te worden.

Grindvloer leggen binnenshuis

De plavuizen vloer ga ik zelf verwijderen en afvoeren. Hierna zal de oppervlakte generalist moeten worden en een gietvloer met seal laag geplaatst. De keuken is 35 m2 en de hal en toilet 15 m2. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het egaliseren van de vloer.

Meerdere vloerlagen en haard verwijderen

Wij willen graag de diverse lagen vloer, op de begane verdieping van onze rijtjeswoning ongeveer 70 m2 groot, laten verwijderen. Het bestaat uit 3 toegevoegde lagen. Onderste laag is een grindvloer, met daaroverheen (tussenlaag) plavuizen, met daaroverheen (bovenste laag) een expoyvloer, wat is geëgaliseerd met hars. De buizen van de stadsverwarming lopen door en gedeeltelijk de betonnen vloer (afdekvloer? ), dus er is voorzichtig geboden bij het verwijderen van de toegevoegde 3 lagen. Verder hebben wij een gesloten haard/houtkachel die we incl. De ombouw willen laten verwijderen. (zie foto) Zou u een kostenindicatie kunnen afgeven voor het laten verwijderen van deze 3 vloeren, en één voor het verwijderen van de haard.

Grindvloer in de badkamer aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een grindvloer in de badkamer met een oppervlakte van 7 m2. De ondervloer zijn de orginele houten planken. Eventueel te verwijderen en vervangen voor een ander geschikt onder materiaal. Hoor het graag! Josephine

Grindvloer in de doucheruimte

Ik zou graag in een reeds betegelde badkamer douchebak verwijderen en op deze plek grindvloer laten storten. Hiervoor moet de vloer eerst geegaliseerd worden, doen jullie dat ook dan graag ook in offerte opnemen. En in de grindvloer komt de afvoer. De kleur is zwart en de afmeting is 120 x 90 cm die ik graag omrand zou zien met plinten.

Grindvloer uit een woning verwijderen

Wij willen graag op korte termijn degrindvloer van ongeveer 50 m² op de begane grond in onze woning laten verwijderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Grindvloer uit een woning verwijderen

Wij overwegen om een twee-onder-een-kapwoning te kopen. Voor de berekening van ons bod willen we graag ook een prijsindicatie hebben voor het verwijderen van een oude bruine en gescheurde grindvloer van ongeveer 54 m². Dat gaat om een vloer op de begane grond in de woonkamer, keuken, bijkeuken en hal. Er zit vloerverwarming onder. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Grindvloer verwijderen

Wij overwegen een nieuwe vloer op de begane grond van onze woning. Nu ligt er een grindvloer met vloerverwarming. Graag zouden we een offerte ontvangen voor verwijdering van de grindvloer inclusief egaal opleveren voor plaatsing nieuwe vloer en eventueel reparatie vloerverwarming. Oppervlakte te verwijderen vloer circa 30 m2.

Verwijderen van de grindvloer

Er dient ongeveer 100 m2 grindvloer te worden verwijderd welke ligt op een betonvloer waar vloerverwarming onder zit. Ik help zelf mee om de rotzooi op te ruimen, dus dit hoeft niet te worden berekend.

Partners

Partners van Casius