Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

Grindvloer verwijderen

Graag willen wij onze grindvloer op de begane grond verwijderen, zodat we hier een pvc click vloer voor in de plaats kunnen leggen, het betreft een oppervlak van ongeveer 55 m2. De vloer zweeft op sommige plekken al een beetje doordat de hechtlaag is gaan loslaten. Gaarne had ik een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van de grindvloer inclusief de afvoer ervan en schoon opgeleverd. Daarnaast liggen er mogelijk nog wat tegels onder de grindvloer in het woonkamer gedeelte welke ook verwijderd moeten worden. Indien nodig eventuele beschadigingen aan de ondervloer egaliseren. De grindvloer lag er al dat wij het huis kochten.

Grindvloer laten verwijderen

Ik wil in mijn keuken de grindvloer laten verwijderen. Het gaat om een oppervlak van circa 11 m2.

Natuurstenen tegelvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van 120 m² natuurstenen tegels die in cement zijn gelegd. Het gaat om de begane grond in mijn vrijstaande woning en de ruimtes zijn goed toegankelijk voor apparatuur. Er is ook een grote oprit aanwezig voor plaatsing van een afvalcontainer. Er is een kruipruimte van 60 cm aanwezig onder de gehele begane grond vloer. Na het slopen van de tegels komt er vloerverwarming in de vloer en wordt deze afgewerkt met een giet- of grindvloer. Ik wil de uitvoering in onderling overleg inplannen, maar wel graag op korte termijn als dat mogelijk is.

Mozaïek parket verwijderen en grindvloer leggen

Grindvloer leggen gesloten oppvl. 50m2 met plinten en vloerverwarming. Oude mozaik parket moet verwijderd worden.

Grindvloer verwijderen

Ik wil graag een prijsopgave voor het verwijderen van een grindvloer die op een zandcement vloer ligt. De gehele begane grond. Deze is ongeveer 43 m2. De bovenverdieping is bijna even groot en daar ligt dit ook. Ik wil graag een prijsopgave om te beginnen voor de woonkamer en evt. Alles. Is totaal ongeveer 80 m2 NIet bellen ivm wisselende diensten aub alleen mailen. Graag omschrijven hoe u te werk gaat aub.

Gietvloer leggen

In ons pand is beneden een bedrijf gevestigd met daarboven op de 1e en 2e verdieping woonruimte. We willen op de bovenverdiepingen graag een gietvloer laten aanbrengen van in totaal ongeveer 450 m². Er liggen hier en daar houten vloeren anno 1924, dus er moet goed bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. In een klein deel ligt al een grindvloer die wij zelf kunnen verwijderen. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies en een prijsopgave te krijgen.

Grindvloer vervangen

Wij willen de bestaande grindvloer vervangen, dus graag uw offerte voor het laten verwijderen en een nieuwe grindvloer aan laten brengen in onze woonkamer met aangesloten keuken circa 70 m2 en hal 10 m2 zonder plinten. Willen wel in woonkamer apart voor schuifpui en bij ingang huis inloop mat integreren in grindvloer. Tevens willen we onze trap laten renoveren nu woongrind en zoeken naar mogelijkheden bekleding.

Grindvloer verwijderen

Hierbij wil ik graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de grindvloer en het egaliseren van de ondervloer. Omschrijving: de grindvloer ligt in een appartement op de 2e etage, de vloer is niet geseald, open structuur. Er is geen lift aanwezig. Keuken circa 11,5 m2, de hal circa 6 m2 en in de woonkamer circa 33 m2. De keuken is later geplaatst, de vloer ligt tot aan de plint van de keuken. Wat kost dit?

Vloerverwarming met bamboevloer aanbrengen

We wil graag de grindvloer laten verwijderen de vloer ongeveer 3 mm dik. Het gaat om de woonkamer +/- 40m2. De keuken heeft tegels deze ook graag verwijderen 8m2 . We willen graag als het budget technische mogelijk vloerverwarming met nieuwe vloer bamboe.

Grindvloer laten verwijderen

In ons huis ligt een grindvloer ongeveer 40 m2 en tegels van ongeveer 8 m2. Deze moet verwijdert worden. Zo snel mogelijk. We wil graag de grindvloer laten verwijderen de vloer ongeveer 3 mm dik. Het gaat om de woonkamer ongeveer 40 m2. De keuken heeft tegels deze ook graag verwijderen 8 m2. We willen graag als het budget technische mogelijk is, vloerverwarming met nieuwe vloer bamboe.

Partners

Partners van Casius