Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

9931 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer leggen, gietvloer van anhydriet plaatsen, linoleum vloer vervangen, linoleum leggen, vloerverwarming en vloertegels aanbrengen, flexxfloors click leggen, vloer vernieuwen, hoogglanszwart tegel laminaat zwevend leggen, zandcementvloer als woonvloer aanbrengen, vBI renovatievloer met vloerverwarming plaatsen, gietvloer leggen, nieuwe broodjesvloer plaatsen, vloer renoveren, fermacell vloer laten aanleggen voor vloerverwarming, schuimbeton storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

Betonvloer van nieuwe kleur voorzien

Voor een kantoorruimte wil ik graag de betonvloer een nieuwe kleur willen geven. Bij elkaar ongeveer 50 m2 en het is één ruimte. Hoeveel gaat dit mij kosten?

Laminaat op zolder laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen op onze zolder. Ongeveer 22 m2 (6 bij 4 min trapgat van 2 m2). Inclusief plakplinten, 13 meter. Er ligt nog een goede ondervloer . We verwijderen zelf het oude laminaat. Zo snel mogelijk ; binnen 2 weken.

Laminaat aanleggen

Ik wil graag laminaat l laten eggen. Het betreft 42 m2.

Hoge plinten laten monteren

Ik zou graag een offerte/prijsindicatie willen ontvangen voor witte hoge witte plinten, en het plaatsen daarvan. Het gaat om een winkel van ongeveer 120 m2.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Laminaat, ondervloer en plinten op 75 vierkante meter. 8mm laminaat

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil ondervloer, laminaat en plinten aan laten leggen op 79 vierkante meter op eerste verdieping en zolder. Laminaat wordt na 14 mei bezorgt op locatie en verzoek is vanaf 22 mei te gaan leggen of later.

Vloer maken in wc en betegelen

De bestaande vloer in de wc is weggebroken om losliggende waterleidingen vast te zetten. Nu moet er weer een nieuwe vloer in plus tegels. De nieuwe vloer moet wel op ca. 30 cm hoogte komen, dus er moet eerst een frame of iets van een verhoging in, en daarop kan pas de vloer (ik neem aan zwaluwplaat + beton) gelegd worden. Wanden aan beide kanten zijn gipswanden. E.e.a. hoeft niet waterdicht. Tegels zijn eenvoudige zwarte 10 x 10 cm 'zwembad' tegels, die regel ik. Op de foto is te zien hoe het was (met een begin van het slopen) en hoe het er nu ongeveer bij ligt. Ik heb er een beetje haast bij, zou het graag binnen nu en een maand klaar hebben, het mag best wat meer kosten als het snel kan, geen probleem. Oude materiaal voer ik zelf af.

Laminaat leggen

Laminaten legen 24 m2

Fermacell vloer leggen

Op de bovenverdieping van onze nieuwe woning wordt binnenkort een systeem van vloerverwarmingsbuizen gelegd (in metalen warmtegeleidingsplaten). Daarop moet een estrich/Fermacell vloer worden gelegd (2 x 10 mm, type Fermacell 2E11). Totaal oppervlak ca. 58 m2, zie bijgaande tekening. Daarna zal er een badkamervloer, en op de rest van de verdieping een parketvloer, op worden gelegd. Graag een offerte voor het leveren en bevestigen van de estrichvloer. De vloer moet er liggen vóór 7 juni.

Zandcementvloer storten

Ik wil een zandcementvloer laten leggen van totaal 65 m2.

Reparatie van laminaat

Laminaat in de gang van rond de 5 m2 is door waterschade opgebold en uitgezet. Ik zoek een vakman voor het verwijderen van het oude laminaat en het plaatsen van nieuw laminaat.

Laminaat leggen met ondervloer en plakplinten

Ik wil laminaat met ondervloer en plakplinten leggen in een slaapkamer van 4.30 x 2.70 meter.

Schadeherstel van laminaat

Door waterschade is mijn laminaat licht aangetast. Echter is er een ruime hoeveelheid water onder de vloer terecht gekomen. De woonkamer van 45m2 stond blank met circa 3-4 mm water. Het laminaat is door gelegd in de hal van het appartement (dure variant quick-step 60x60). Ondervloer is glaswol met aangehecht folie ter behoeve van appartementen. Graag een prijs voor schadeherstel voor waterschade laminaat tbv Verzekering incl. Ondervloer en plinten.

Vinyl leggen en lampen ophangen

Als ik voor via jullie vinyl aanschaf 48 vierkante meter + 3 lampen monteren wat zou dit kosten?

Egaliseren en vloer leggen

Appartement +/-65 m2. Vloer egaliseren tot +/-5 mm en leggen van pvc óf laminaat incl. Plinten.

Laminaat doorlopend leggen op een etage

Ik wil graag laminaat laten leggen van LifeTime trend Limestone en indien nodig ook een ondervloer. Het gaat om een oppervlak van 65 m2 ongeveer. Ook wil ik 12-15 meter plinten laten leggen.

Laminaat met ondervloer en plintwerk leggen

Ik wil 73 m2 laminaat laten leggen inclusief ondervloer en 85 meter plinten.

Laminaatvloer leggen

Ik wil laminaat laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 73 m2 inclusief ondervloer, en de plinten moeten gelegd worden over een lengte van 85 meter.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Net alles ingevuld alleen vergeten het is ongeveer 39 vierkante meter.

Plavuizen verwijderen en afvoeren

Het betreft het verwijderen en afvoeren van plavuizen. Het is in een appartement de plavuizen liggen gelijmd op een losse isolatievloerplaten, dus zijn zwevend. In de gang liggen ze ook maar daar blijven ze liggen en zouden een deurbreedte moeten worden door geslepen. Er is geen vloerverwarming aanwezig en de oppervlakte is ongeveer 39 m2.

Laminaat leggen inclusief ondervloer

Laminaat en ondervloer leggen.

Parketvloer verwijderen en vloer egaliseren

Wij willen graag een andere vloer (waarschijnlijk pvc) en willen daarom onze parketvloer laten verwijderen. Hieronder zit een verlijmde (en gespijkerde? ) spaanplaat ondervloer. Daaronder is het een betonnen vloer of dekvloer. Het parket kunnen wij eventueel zelf verwijderen (maakt dat nog uit voor de prijs?), maar de ondervloer gaat ons niet lukken. Daarna graag egaliseren zodat er pvc gelegd kan worden. Het gaat om 48 m2.

Trap bekleden en vier kamers

Mvr. Wilt graag 4 kamers + de trap ( 13 treden 90cm br) bekleden. Graag een vrijblijvend gratis offerte.

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag het oude laminaat uit mijn woning laten verwijderen (60m2) en afvoeren. Het laminaat ligt overal, behalve in de badkamer en keuken. In de bijlagen een aantal foto's van de huidige vloer en de afmetingen van de kamers. De ondervloer, mits deze nog in goede staat is, kan hergebruikt worden. Daarnaast wil ik ook nieuw laminaat laten leggen (van Quickstep) door het hele huis behalve badkamer, keuken en wc. Ik ontvang graag een offerte waarop deze twee werkzaamheden worden uitgesplitst. De vloer moet ongeveer eind april/ begin mei verwijderd en gelegd worden. Alvast bedankt!

Laminaat leggen met een ondervloer

Graag zou ik laminaat willen leggen voor 52 m2 . Met ondervloer