Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

10307 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, laminaat laten leggen, betonvloer storten en vlinderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

OSB of underlayment ondervloer leggen

Voor het leggen van een massief houten vloer is een egale ondervloer nodig. Wij denken aan een ondervloer van OSB platen bovenop de huidige planken. Hierop wordt vervolgens het Grenen parket verlijmd. Het betreft ongeveer 24 m2 van een oud pand uit 1925.

Grindvloer repareren

Ik heb een aantal beschadigingen in mijn grindvloer die ik graag wil laten herstellen. Er zijn foto's bijgevoegd van de beschadigingen.

Offerte aanvragen voor verzekering

Door een lekagge aan dak/plafond is er schade onstaan aan het laminaat, (woon en keuken gedeelte ong 40 m2). Ik wil het laminaat vervangen en de muren en het plafond (46 m2) opnieuw schilderen en behangen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaatvloer repareren

Wij hebben waterschade gehad op onze laminaatvloer, nu zijn er 6 laminaatstukken beschadigd. Wij willen dit hersteld hebben, de gehele vloer is ongeveer 75m2. Wij hebben geen vervangende vloerdelen.

Gietvloer aanbrengen

We willen een PU gietvloer op de begane grond. Dit is in totaal 65 m2. De ondergrond is een tegelvloer dus de vloer moet ook geëgaliseerd worden. Ik ontvang graag de prijsopgave.

betonvloer glad maken

bestaande betonvloer circa 25 m2 wil ik graag glad hebben, schuren evt een laag erover indien nodig. wat kunnen jullie voor mij betekenen. de schuur (garage) is gemakkelijk bereikbaar

Egaliseren + laminaat leggen

Na-oorlogse woning aangekocht in Rotterdam. De woning is 70 m2, 4 kamers. Het huidige laminaat ligt niet recht en is toe aan vervanging. Waarschijnlijk is de houten ondervloer niet waterpas. Het is mij niet duidelijk of die ook gewoon geëgaliseerd kan worden daar het oudbouw betreft. Werkzaamheden: 1 Oude laminaat verwijderen en afvoeren. 2 Vloer egaliseren 3 Nieuwe ondervloer plaatsen 4 Nieuw laminaat plaatsen 5 Nieuwe plinten plaatsen De woning is momenteel leeg dus er kan optimaal gewerkt worden.

Laminaat leggen

Laminaat leggen voor 20 m2. Graag prijs voor het leggen van laminaat.

VBI PS renovatievloer leggen

In onze woning (uit 1913) is er helaas verzakking geconstateerd van de betonnen vloer in ons souterrain. In het souterrain van ongeveer 50 m2 bevinden zich de badkamer met bad, douche en toilet en 3 slaapkamers. Naar aanleiding van een inspectierapport is de conclusie dat in de woning een ter plaatse gestorte betonnen vloer aanwezig is. De geïnspecteerde vloer vertoont schade. Tijdens de bouw is de vloer naar alle waarschijnlijkheid ter plaatse gestort op een zandbed. Hierbij zijn geen afstand-houders gebruikt voor de onder wapening waardoor deze vrijwel geen dekking heeft. In de loop der jaren is het zandbed (de ondergrond) ligt verzakt waardoor de vloer nu hangt en de wapening is blootgesteld en vocht en zuurstof waardoor deze is gaan corroderen. Zou het mogelijk kunnen zijn deze betonnen vloer te verwijderen en vervangen door een renovatievloer? Wat zouden ongeveer de kosten zijn?

Verlijmd tapijt en vinyl tegels verwijderen

+/- 40m2 verlijmd tapijt verwijderen & +/- 10m vinyl tegels verlijmd verwijderen.

Laminaat vervangen na waterschade

Ik heb een loodgieter bij mij thuis gehad voor reparatie, hij heeft een ventiel open gedraaid waardoor ik behoorlijk wat water in mijn gang heb gehad. Hiervoor heb ik een offerte nodig voor de verzekering. Het gaat om beschadigde laminaten.Het gaat om een gangpad, afmeting vind ik lastig te zeggen. Ik heb graag dat er iemand langskomt. Afvoeren van laminaat graag door de vakman.

Laminaat herstellen na lekkage buren

Geachte heer/mevrouw, Wegens een kapotte leiding bij de bovenburen is er in mijn woning (hal en woonkamer) aan de laminaatvloer schade ontstaan. Laminaat is in de gang en woonkamer bol gaan staan. De schade aan het laminaat betrekt 12,5 m2. Het laminaat is in de gehele woning door gelegd (76 m2). Het dient dus volledig eruit gehaald te worden en gelegd te worden. Hierbij de foto's van de schade die is aangericht. Is het mogelijk om op basis van deze foto's en berekening van de oppervlakte een inschatting te maken van de kosten en daarbij een offerte voor op te stellen? Ik hoop u hierbij genoeg te hebben geïnformeerd. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag nieuw laminaat laten leggen in de woonkamer, het gaat om een kamer van 25 m2. Ik zou graag een offerte willen voor de prijs van een laminaat van circa 12 euro per m2 samen met de kosten als ik het jullie laat leggen.

PVC laminaat vloer laten leggen

Graag wil ik een PVC laminaat antraciet vloer laten leggen voor ongeveer 60 m². Graag laat ik mij adviseren.

Zandcementdekvloer in badkamer nieuwbouw

Wij willen een zandcementdekvloer in de badkamer laten storten van onze nieuwbouw woning. Oplevering is 27 februari en dan zo snel mogelijk. Afmeting 2,30 x 2,50 meter. Korrel maakt niet zo uit, er komen 60x60 tegels overheen.

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil graag mijn grindvloer laten reinigen en laten sealen + 45 m2. De spullen haal ik er zelf uit. De vloer ligt er nu 2 jaar. Ik heb mogelijk een paar vlekken, als deze blijven zitten vind ik dat niet heel erg.

Laminaat leggen

80 m2 vloer leggen

Offerte na waterschade voor verzekering

Na waterschade is mijn laminaat op meerdere plaatsen beschadigd, de verzekering wil een offerte voor herstel of vervanging. De laminaat is 10 jaar oud en ligt doorheen het hele huis, ongeveer 90-100 m2.

Vloer isolatie aanbrengen

Ik wil een houten vloer vervangen voor een goede vloerisolatie. Deze vloer moet ook bestaan uit isolatiebeton in combinatie met een andere vorm van isolatie. Tevens moet deze vloer voorzien worden van vloer verwarming. Het gaat om 27 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Vinyl vloer leggen en huidige vloerbedekking verwijderen

Vinyl vloer leggen in een appartement. De schatting van de oppervlakte is 45 m2. Er moet een klein stukje zeil en vloerbedekking (soort tapijt) weggehaald worden. Ik kan het zelf laten afvoeren.

Laminaat leggen

In 3 slaapkamers laminaat leggen, 2 slaapkamers zijn 2 bij 4 m, 1 is 4.1 bij 3.75 m. Momenteel ligt er tapijt, dit halen wij zelf weg.

Herstellen van laminaatvloer

De houten vloer (15 mm multiplank, 3mm eiken toplaag) in de woonkamer is beschadigd en bevlekt. Enkele vlekjes heeft de huurder geprobeerd weg te poetsen met als gevolg dat de kleur (donkerbruin) er af is gepoetst. Vervangen is te duur en te moeilijk, dus leek mij zo-goed-mogelijk herstellen de beste optie. Olie voor de juiste kleur heb ik nog. Het zal ongeveer 65-70m2. 1 plek van 1m2 met schade, meerdere plekken die kleiner zijn.

Laminaat herstellen

ik wil graag een offerte voor laminaatvloer door waterschade. Gaat om slaapkamer vloer 4,6 meter x 3,20 meter (compleet met ondervloer en plinten) Vloer moet ook tegel schimmel behandeld worden ivm lekkage via badkamer. Ik heb nog een grote kast in slaapkamer die ook moet worden gedemonteerd en weer monteren.

Klik PVC vloer leggen

IK wil graag een klik PVC vloer laten leggen, met ondervloer erbij. Totaal oppervlak 34 M2. Verder moeten er ook plakstrippen worden gelegd aan de randen, totaal ongeveer 29 M. Svp uw offerte.

Vloer keuken egaliseren

Hallo, in de keuken heb ik vloertegels verwijderd en daarbij is de dekvloer wat beschadigd geraakt. Deze zou ik graag egaliseren zodat deze weer nagenoeg glad overloopt met de omliggende vloerdelen. Het gaat om zo'n 6 vierkante meter, een dun laagje lijkt mij voldoende om naderhand een ondervloer + laminaat te kunnen leggen door de gehele ruimte. Het gaat om een appartement op de 4e verdieping met lift.