Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

9829 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: gietvloer aanbrengen, lamelparket leveren en leggen, parketvloer in gehele woning leggen, zandcement dekvloer op ruwe betonvloer storten, pVC vloer leggen, gepolierde betonvloer aanbrengen, open grindvloer laten verven, cementdekvloer storten / aanbrengen, clickvloer leggen, eiken houten vloer doorleggen en behandelen, offerte voor waterschade op laten maken, ondervloer met PVC aanbrengen, stelconplaten leveren en plaatsen, anhydriet vloer schuren, grindvloer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

Trap bekleden en vier kamers

Mvr. Wilt graag 4 kamers + de trap ( 13 treden 90cm br) bekleden. Graag een vrijblijvend gratis offerte.

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag het oude laminaat uit mijn woning laten verwijderen (60m2) en afvoeren. Het laminaat ligt overal, behalve in de badkamer en keuken. In de bijlagen een aantal foto's van de huidige vloer en de afmetingen van de kamers. De ondervloer, mits deze nog in goede staat is, kan hergebruikt worden. Daarnaast wil ik ook nieuw laminaat laten leggen (van Quickstep) door het hele huis behalve badkamer, keuken en wc. Ik ontvang graag een offerte waarop deze twee werkzaamheden worden uitgesplitst. De vloer moet ongeveer eind april/ begin mei verwijderd en gelegd worden. Alvast bedankt!

Laminaat leggen met een ondervloer

Graag zou ik laminaat willen leggen voor 52 m2 . Met ondervloer

Scheve vloer egaliseren

Ik heb een woning aangekocht op de derde verdieping, met een woonkamer, 2 slaapkamers, hal, badkamer en toilet. Woning staat ietwat scheef en vloeren lopen daarom af (circa 4-5 cm over 5 meter lengte in de woonkamer) Betonnen vloeren met estrich materiaal erop. Totale oppervlakte is 59m2. Wat zouden de kosten zijn van het vlak maken van de vloeren? Hoe werkt dit met deuren en keuken aanrecht etc?

Laminaat leggen in winkelruimte

In onze winkelruimte hadden wij waterschade. Ruimte is ongeveer 36 m2. Ik zoek iemand die de oude vloer kan verwijderen + afvoeren. Vervolgens leggen van ondervloer, plinten en laminaat. Materialen voor de vakman.

Ikea laminaat leggen

Ik wil Ikea laminaat verwijderen en opnieuw dezelfde Ikea laminaat leggen. Dit kunnen we zelf kopen, maar als dat ook gedaan kan worden: graag. Het gaat om ongeveer 40 m2, slaapkamer van 24 m2, keuken van 12 m2 en stukje van de hal 4 m2. Offerte is eerst ter beoordeling van ons en van mijn inboedelverzekeraar.

Clickvloer leggen

Wij willen een vloer laten leggen van 195 m2 (FLEXXFLOORS CLICK DELUXE ARCTIC 4mm dik). Het betreft onze startup-ruimte in Rotterdam. Vloer heeft dan 3 dagen lang kunnen acclimatiseren. Er zit geen ondervloer onder en ook geen plinten, alleen klikvloer. Op 27 maart wordt de vloer opgeleverd en wij willen er zo snel mogelijk in, dus wij zouden deze graag de 28e laten monteren. Dan kunnen wij er dat weekend al de bureau's etc. in elkaar zetten. Wij ontvangen graag een prijsopgave om de vloer de 28e maart te leggen (eventueel die vrijdag en zaterdag doorleggen als dat nodig is).

Vloer met ondervloer leggen inclusief materiaal kosten

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een laminaat vloer incl. Ondervloer en indien mogelijk ook inclusief kosten ondervloer en laminaat vloer. Bvd.

Offerte schade aan laminaat voor verzekering

Schade aan laminaat en ondervloer. Lekkage via de keukenkraan langs de achterwand van de keukenkast, onder het laminaat gelopen. Het is voor ons niet duidelijk tot waar de schade is, omdat wij niet kunnen beoordelen tot hoever het water onder het laminaat is doorgelopen. De keuken heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m2, laminaat ligt ook onder het keukenblok. Laminaat ligt doorgetrokken naar woonkamer en gang.

Dekvloer storten in de badkamer en toilet

Wij krijgen binnenkort onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De badkamer en toilet worden casco opgeleverd waar nog een dekvloer in gestort moet worden. De badkamer is 2.20 bij 2.70 meter en het toilet 1 bij 1.20 meter. Graag zou ik voor beide ruimtes een separate prijs ontvangen.

Offerte voor laminaat inclusief leggen

De klant wil graag ongeveer 7 vierkante meter aan laminaat en ondervloer laten leggen. De aanschaf van het laminaat mag worden meegenomen in de offerte. De klant wil graag met de vakman overleggen welk laminaat er gaat komen.

Laminaat leggen

Ik wil in mijn huis het laminaat vervangen na waterschade. Het huis is op de 4e verdieping, zonder lift. Het gaat om 72 m2. Graag ontvang ik een indicatie voor: - Verwijderen oude laminaatvloer, plinten en ondervloer (los); - Leggen laminaat; - Leggen plinten van ongeveer 80 meter lengte.

Houten vloer met luik naar de kruipruimte vernieuwen

Houtenvloer vervangen (in de beneden gang) inclusief het luik naar de kruipruimte. De afmeting van de vloer is plusminus 2,60 x 0,85 meter. De afmeting van het luik betreft plusminus 0,50 x 0,50 meter. Graag laminaat op de nieuwe vloer leggen (kleur grijs). Er zitten nu tegels op en die moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Laminaat en tapijt verwijderen

Laminaatvloer en vloerbedekking verwijderen en afvoeren.

Drukvloer leggen

Een nieuwe betonnen of gevlinderde vloer (circa 12 m2) gieten in een (bij) kelder. Huidige ondergrond is beton met hier en daar scheuren. Graag goed advies.

Gietvloer aanbrengen

65 m2 kunststof gietvloer op 1 verdieping - begane grond - in een nieuwbouwwoning. De ruimte zal een woonkamer - keuken - eetkamer in 1 ruimte betreffen.

Tegels en laminaat leggen

Bij deze wil ik graag weten hoeveel het mij gaat kosten om de tegels in mijn woonkamer te laten plaatsten. Het gaat om 55 m2. De tegels zijn 60 bij 60 cm. Ook moet er laminaat geplaatst worden op de 1e verdieping en zolder. Dat gaat om een oppervlak van 65 m2.

Oude laminaatvloer laten vervangen

Het verwijderen van oude laminaat en het leggen van een nieuwe van ongeveer 30 m2 vloer.

Laminaat leggen in de vergaderruimte

Het leggen van een laminaat vloer, inclusief ondervloer en rechtopstaande hoge plinten, op de 1e etage. De ruimte is relatief vierkant, maar er zit een hoekje in om de pantry heen. Liefst inclusief bezorgen al het extra materiaal (ondervloer, rozetten, plinten afwerkmateriaal etc). Het gaat om 101 m2 en circa 45 meter aan hoge plinten. Wij zullen zelf de pakken laminaat kopen en klaarleggen zodat het kan acclimatiseren in de ruimte.

Houten vloer laten schuren en lakken

Ik wil 113 m² aan houten vloer laten schuren in een oude woning. Het gaat om een vuurhouten of grenen vloer. Ik ga er over een maand wonen, en deze wil ik vervolgens laten lakken. Hoeveel kost het mij om de vloer te laten opschuren en hoeveel kost het mij om de vloer te laten lakken? Hebben jullie daarnaast advies over welk resultaat je met welke lak soort bereikt?

Vloer egaliseren en ophogen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het ophogen en egaliseren van de vloer, nadat er vloerverwarming is aangebracht. Het zal ongeveer 7 mm opgehoogd moeten worden en de oppervlakte is 63 m2.

Diverse vloeren leggen

Wij zouden graag de volgende vloeren in onze woning willen laten plaatsen: 1: terrazzo vloer, rand met middenvlak, 300 x 90 cm in entree van het huis + terrazzo vloer in wc's 2 x 1,3 m2 2: klassiek visgraat parket circa ongeveer 58 m2 in een doorgaande, voor tussen achter, ruimte plus klein kamertje 7 m2 + klassiek visgraat parket in aanliggende gang 7 m2 3: modern parket in woonkamer ongeveer 64 m2 Wij zijn woonachtig in het pand, de meubels zullen dus verplaatst moeten worden.

Laminaat in de keuken en gang vervangen

Ik wil in de keuken en gang laminaat laten vervangen, inclusief de plinten en de ondervloer. De afmetingen van de keuken bedragen een lengte van 6.45 meter en een breedte van 2.20 meter. De afmetingen van de gang bedragen een lengte van 6.45 meter een een breedte van 0.95 meter. De afvoer van het afval wordt ook door de vakman gedaan.

Betonlook of gietvloer aanbrengen

Wij zijn in de onderzoekende fase en weten nog niet of we een betonnen of gietvloer willen. Het zal gaan om de begane grond. Hier ligt nu een houten vloer met daarom een grindvloer. De oppervlakte is 45 m2. Kunt u de verschillen aangeven tussen beide vloeren en advies geven in deze?

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. Het gaat om 3 kamers, een hal en de keuken. De oppervlakte is 85 m2.