Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

9476 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer leveren en aanbrengen, semi droge VBI renovatievloer met vloerverwarming leggen, massief gerookt eiken keuken leveren en monteren, terrazzovloer leggen in een lege woning, bestaande grindvloer opnieuw coaten of vernieuwen, vloertegels leggen, pU gietvloer in appartement maken, gietvloer aanbrengen, gietvloer op betonnen ondergrond, vloer in betonlook of beton ciré aanbrengen, grindvloer aanbrengen, grindvloer gieten, siergrind op vloer en trap, marmoleum, vinyl en tapijt leggen, grindvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik ga binnenkort verhuizen. Ik wil in mijn nieuwe woning een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. De oppervlakte is in totaal ongeveer 63 m². Het betreft een woonkamer van 31 m², een gang van 4.5 m², een washok van 2.4 m² en 2 slaapkamers van 12.3 m² en 13 m². Ik ga alle materialen hiervoor bestellen en verwacht dat die halverwege week 43 hier geleverd kunnen worden. Ik zoek een vakman die tijd heeft voor het leggen van de vloer aan het eind van week 43 of in week 44. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte en hoor dan ook voor onze planning graag even hoeveel werkdagen u nodig heeft voor de klus.

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Het laten leggen van laminaat in een woonkamer en hal die nu bijna helemaal leeg zijn. Er staat alleen 2 kasten in en een koelkast. Het gaat om een vloer van totaal 50 m2 ongeveer. Plinten hoeven niet geplaatst te worden.

Laminaat vloer leggen

In een woning van 55 m2 wil ik graag een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. Het zal gaan om de woonkamer, gang en slaapkamers.

Woonkamer van laminaat voorzien

Ik wil graag dat iemand voor mij een ondervloer, laminaat en plinten in mijn woonkamer gaat leggen. Mijn woonkamer is 5 x 5 meter. Materialen heb ik in mijn bezit.

Vloer egaliseren voor PVC

Egaliseren van de vloer nadat er vloerverwarming is geplaatst en sleuven dicht zijn gemaakt. Egaliseren omdat er pvc vloer op komt. Betreft verbouwing woning staat leeg. Gaat om 40m2

Granieten vloer in badkamer leggen

Het laten leggen van een granieten vloer in de badkamer. De oppervlakte is 8 m2.

Mozaïek parket verwijderen en grindvloer leggen

Grindvloer leggen gesloten oppvl. 50m2 met plinten en vloerverwarming. Oude mozaik parket moet verwijderd worden.

Laminaat laten leggen

Ik zou graag een laminaatvloer willen laten leggen van ongeveer 100 m² door mijn gehele woning inclusief ondervloer ( beste ondervloer voor demping) en opstaande plinten. Het is een appartement op de 3e verdieping en is gebouwd in 2005. Ik zoek iemand op korte termijn aangezien de vorige vloer waterschade heeft opgelopen. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Graag in de offerte ook een aparte post opnemen voor het verwijderen en afvoeren van de huidige vloer. Uw offerte heb ik ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik heb lekkage gehad vanuit mijn badkamer en daardoor is er schade ontstaan aan mijn laminaatvloer. Er ligt in totaal 95 m² laminaat. Een deel daarvan zal vervangen moeten worden. Dat betreft laminaat in de gang. Ik laat dit hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag zo snel mogelijk laten verzorgen.

Gietvloer in badkamer en toilet

Wij hebben lelijke tegels in de badkamer en toilet liggen en vragen ons af of we hier een (gegoten) betonvloer overheen kunnen laten leggen. Kleine afmetingen in een appartement te Rotterdam. Toilet: 2 x 1 meter Badkamer: 2 x 2 meter Ik lees graag van u.

Laminaat in een appartement leggen

Ik zou graag laminaat, met ondervloer en plinten in mijn appartement van 65 m² willen laten leggen. Ik zou graag een gespecificeerde offerte willen ontvangen met daarin het aantal arbeidsuren, het uurloon en de BTW.

All-in laminaat leggen

Ik ga bij Gamma laminaat, ondervloer en hoge plinten kopen en wil die in mijn woning laten monteren. Van Gamma Rotterdam Zuid heb ik begrepen dat het om minimaal 12 m² dient te gaan, in verband met zaagverlies. Mijn oppervlakte is 10,5 m². Ik wil ook het verwijderen en afvoeren van mijn laminaat door u laten verzorgen. Het bedrag daarvoor kunt u gewoon in de prijs meenemen op basis van 10,5 m². Ik wil een offerte ontvangen voor onderstaande werkzaamheden, graag gespecificeerd per onderdeel: - Verwijderen en afvoeren van mijn oude laminaat - Het leggen van laminaat 10,5 m² - Het leggen van ondervloer 10,5 m² - Het monteren van hoge plinten 13 meter - Het demonteren en monteren van een kledingkast

Planken ondervloer egaliseren

Ik ben op het moment aan het verbouwen. Mijn ondervloer is een ouderwetse met planken op balken gelegde vloer. Nu zitten hier en daar wat hobbels en dus is mijn ondervloer niet egaal. Kunnen jullie ook deze houten planken ondervloer egaliseren? Bijgevoegd een foto. Het betreft zo n ongeveer 35 m2. Ik hoor het graag. Vriendelijke groet, Ps: ik zit nu op moment in het buitenland dus gaarne per mail corresponderen.

Egaliseren en PVC leggen

Het egaliseren en PVC laten leggen in onze nieuwbouwwoning in Rotterdam. Totale leg oppervlakte is 117 m2 en het gaat om een anhydriet vloer. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag. De werkplek is goed bereikbaar.

Vervanging van de laminaatvloer

Ik wil het laminaat en de ondervloer laten vervangen van de voorhal, tussenhal en slaapkamer. Het gaat om totaal circa 30 vierkante meter laminaat.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in de hal van 5 vierkante meter en de woonkamer van 30 vierkante meter. Inclusief leggen van de ondervloer en plaatsen van plakplinten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat herstellen of nieuw leggen

Ik zou graag willen weten wat het kost om 75 m2 aan laminaat te leggen? Mijn huidige laminaat is beschadigd door water ik zou ook graag willen weten of het herstelbaar is of dat er gewoon nieuw laminaat in moet. Ik heb namelijk in de praxis nu laminaat voor €7.99 per m2 gezien en zou die graag willen hebben. Graag verneem ik van u de prijs per p m2 om de vloer te leggen of te herstellen. Hoor het graag van u. Met vriendelijke groeten.

Betonvloer egaliseren

Het egaliseren van 80 m2 betonvloer

Laminaat vervangen na waterschade

Vanwege waterschade aan mijn laminaatvoer in de huiskamer heb ik voor de verzekering een offerte nodig. Hetzelfde laminaat van Ikea is niet meer leverbaar. Het gaat om een huiskamer met open keuken. Oppervlakte van de totale kamer is 3,73 x 9 meter. Hoever de waterschade zich strekt weet ik niet. Graag offerte, vrijblijvend advies. Ik ben bij Klaverbad verzekerd.

Betonvloer met vloerverwarming leggen

Vervangen van een houten vloer voor betonnen vloer (35 m2) met vloerverwarming. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Beton storten op stelcon platen

Ik wil beton storten op stelcon platen om de vloer te egaliseren. Het gaat om 750 m2, goed toegankelijk via industriële deur.

Laminaatvloer aanhelen

Er komt een nieuwe kledingkast in de slaapkamer, met een andere maatvoering, hierdoor komt er laminaat te kort. Tevens dient er vervangen te worden, vanwege lekkage. Circa 9 m2.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Doordat er water langs een kozijn naar binnen is gekomen, is mijn laminaatvloer beschadigd. Dit laminaat is niet meer leverbaar en daarom moet de hele vloer van 98 m² mogelijk worden vervangen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van het oude laminaat en leggen van nieuw laminaat met plinten. Ik heb de offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik maak graag even een afspraak, zodat u de klus kunt beoordelen. Als de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Laminaat vloer leggen

Het gaat om circa 95 m2 laminaat leggen op bestaand zeil en daarop ondervloer, 4 slaapkamers, hal en washok. Tevens MDF plinten circa 75 strekkende meters. Rekening houden met kasten, leeg gemaakt, die verplaatst moeten worden alsmede opzij zetten wasmachine. Het laminaat en plinten worden op korte termijn geleverd. De plaatsing moet in week 42., 16 oktober tot en met 20 oktober.

Vloer egaliseren

Vloer oppervlakte ongeveer 30 m2. Vloer dusdanig glad zijn dat deze geschikt is om een kleur aan te brengen. Er komt geen vloer op te liggen.