Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

9990 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloertegels en vloerverwarming aanbrengen, fermacell vloer aan laten leggen, gietvloer aanbrengen, oSB kantoorvloer leggen, epoxy aanbrengen in de kelder, laminaat leggen met offerte voor verzekering, beton storten inclusief vloerverwarming, tegelvloer verwijderen, egaliseren en PVC leggen, beschadigde laminaatvloer herstellen of vervangen, multiplank vloer zwevend laten leggen, vervangen van oude balken vloer, laminaatvloer leggen, pVC klikvloer en traprenovatie aanbrengen, vloeren vervangen, vloerverwarming en plavuizen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

Massieve vloer van CanDo leggen

Ik wil graag de CanDo massieve vuren vloer uit het praxis assortiment laten leggen. Exclusief ondervloer,exclusief plinten. De ondervloer bestaat nu uit spaanplaat met daarop een geluidempende laag en is in mijn ogen geschikt. Het gaat om 52 m2

Laminaat leggen in appartement

Laminaat vloer aanleggen in appartement van 105m2

Laminaat vervangen

Ik zoek een partij die in mijn kamer 6m2 aan laminaat kan verwijderen en nieuw laminaat kan plaatsen. Dit werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping wel goed bereikbaar is.

Tapijt door laminaat vervangen

Ik wil graag nieuwe vloer in een aantal ruimtes in mijn woning laten plaatsen. Slaapkamer 1 met een oppervlakte van rond 14. 6 m², slaapkamer 2 van ongeveer 12. 1 m², overloop 3.20 m² en mijn trappenhuis met 15 treden. Graag wil ik de vloeren afgewerkt met plinten waar mogelijk. Op dit moment zijn de bovengenoemde oppervlakten met tapijt gedekt die verwijderd moet worden. De vloeren zijn nog niet aangeschaft.

Laminaat leggen

Ik heb een erkende vakman nodig voor het leggen van een laminaat vloer en ondervloer, op de eerste verdieping van een woonhuis. Het betreft ongeveer 60 vierkante meter.

Lamelparket opschuren

Ik wil het lamelparket op de begane grond graag laten opschuren. Betreft een ruimte van 38 vierkante meter en eventueel met kleurolie na behandelen.

Kliklaminaat vervangen na waterschade

Na waterschade is circa 10 m2 kliklaminaat krom getrokken. Ik zoek een partij voor het verwijderen en plaatsen van nieuw laminaat. Het huidige laminaat dient afgevoerd te worden. Het gaat om ongeveer 50 m2. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping wel per trap bereikbaar is.

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuw leggen

Op 27 juni zoek ik iemand die circa 20 m2 laminaat kan verwijderen, meenemen en de nieuwe vloer kan leggen. Heb geen gereedschap hiervoor, behalve uiteraard de nieuwe vloer.

Badkamervloer storten

Ik zoek een partij voor het storten/aanbrengen van de badkamervloer. De afmeting zijn ongeveer 2,730 bij 1,830 meter. Het is een casco badkamer, het wapeningsstaal en leidingwerk zijn zichtbaar. Dit moet plaatsvinden op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Laminaat leggen na lekkage

Ik heb lekkage gehad en wil nu laminaat aan laten leggen. Een gedeelte in de kamer en een gedeelte in de gang. Laminaat en plinten zijn in huis want dat had ik nog over het ligt er pas 1 jaar in.

Keukenvloer laten leggen

Laminaat leggen onder de 12 m2. - Laminaat leggen = 6 m2 - Ondervloer leggen = 6 m2 - Plakplinten monteren = 15 m2

Waterschade laminaat en trampoline

Ik heb waterschade opgelopen in de kelder. Ik heb me verzekering gemeld hun vragen naar een offerte ter herstel. Het gaat om de trampoline jumpline 213×335 en om de eiken grijse laminaat (52m2).

Balkon waterdicht maken

Ons balkon op 2e verdieping lekt een beetje. Het is recentelijk betegeld maar toch. Graag zouden we dit probleem voor nu en altijd opgelost zien worden. Kunt u ons van een offerte voorzien voor ons balkon 1 x 4,5 meter? Ik wil dit waterdicht gemaakt hebben.

Laminaat in kleine kamers laten leggen

Ik wil graag in 2 kleine kamers laminaat laten leggen. Beide kamers hebben een oppervlakte van circa 8 m2. Er hoeft geen voorwerk verricht te worden. Materialen zijn in huis.

Betonvloer van nieuwe kleur voorzien

Voor een kantoorruimte wil ik graag de betonvloer een nieuwe kleur willen geven. Bij elkaar ongeveer 50 m2 en het is één ruimte. Hoeveel gaat dit mij kosten?

Laminaat op zolder laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen op onze zolder. Ongeveer 22 m2 (6 bij 4 min trapgat van 2 m2). Inclusief plakplinten, 13 meter. Er ligt nog een goede ondervloer . We verwijderen zelf het oude laminaat. Zo snel mogelijk ; binnen 2 weken.

Laminaat aanleggen

Ik wil graag laminaat l laten eggen. Het betreft 42 m2.

Hoge plinten laten monteren

Ik zou graag een offerte/prijsindicatie willen ontvangen voor witte hoge witte plinten, en het plaatsen daarvan. Het gaat om een winkel van ongeveer 120 m2.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Laminaat, ondervloer en plinten op 75 vierkante meter. 8mm laminaat

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil ondervloer, laminaat en plinten aan laten leggen op 79 vierkante meter op eerste verdieping en zolder. Laminaat wordt na 14 mei bezorgt op locatie en verzoek is vanaf 22 mei te gaan leggen of later.

Vloer maken in wc en betegelen

De bestaande vloer in de wc is weggebroken om losliggende waterleidingen vast te zetten. Nu moet er weer een nieuwe vloer in plus tegels. De nieuwe vloer moet wel op ca. 30 cm hoogte komen, dus er moet eerst een frame of iets van een verhoging in, en daarop kan pas de vloer (ik neem aan zwaluwplaat + beton) gelegd worden. Wanden aan beide kanten zijn gipswanden. E.e.a. hoeft niet waterdicht. Tegels zijn eenvoudige zwarte 10 x 10 cm 'zwembad' tegels, die regel ik. Op de foto is te zien hoe het was (met een begin van het slopen) en hoe het er nu ongeveer bij ligt. Ik heb er een beetje haast bij, zou het graag binnen nu en een maand klaar hebben, het mag best wat meer kosten als het snel kan, geen probleem. Oude materiaal voer ik zelf af.

Laminaat leggen

Laminaten legen 24 m2

Fermacell vloer leggen

Op de bovenverdieping van onze nieuwe woning wordt binnenkort een systeem van vloerverwarmingsbuizen gelegd (in metalen warmtegeleidingsplaten). Daarop moet een estrich/Fermacell vloer worden gelegd (2 x 10 mm, type Fermacell 2E11). Totaal oppervlak ca. 58 m2, zie bijgaande tekening. Daarna zal er een badkamervloer, en op de rest van de verdieping een parketvloer, op worden gelegd. Graag een offerte voor het leveren en bevestigen van de estrichvloer. De vloer moet er liggen vóór 7 juni.

Zandcementvloer storten

Ik wil een zandcementvloer laten leggen van totaal 65 m2.

Reparatie van laminaat

Laminaat in de gang van rond de 5 m2 is door waterschade opgebold en uitgezet. Ik zoek een vakman voor het verwijderen van het oude laminaat en het plaatsen van nieuw laminaat.