Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

9558 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: epoxy vloer in bedrijfspand leggen, zandcementvloer aan laten brengen, betonvloer storten in paardenstal, plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen, tegelvloer en vloerverwarming vervangen, vloer egaliseren in kantoorpand, siergrindvloer in nieuwbouw leggen, anhydriet gietvloer aanbrengen, vloer egaliseren en houten vloer leggen, grindvloer leggen en sealen, gepolierde betonvloer leggen, grindvloer of gietvloer leggen, vloer primeren en egaliseren, houten vloer verlijmd leggen, siergrindvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

PVC vloer leggen

Het laten leggen van een PVC vloer van 100 m2 inclusief het egaliseren van de vloer.

Zandcementvloer storten

We willen de bestaande vloer in de kelder (15 m2) ophogen met ongeveer 7 cm. De ondergrond is beton. Het doel is om op deze zandcementvloer weer een gietvloer aan te brengen.

Laminaat leggen en verwijderen

Voor een ruimte van 14 m² zoek ik iemand die het oude laminaat kan verwijderen en nieuw laminaat inclusief plakplinten kan leggen. Het laminaat en de plinten regel ik zelf. Het afvoeren van het oude laminaat dient de vakman uit te voeren.

Laminaat leggen in woonkamer

Het laminaat in de woonkamer dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er een nieuwe ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd moeten worden. De ruimte is ongeveer 60 m2. Tijdens de werkzaamheden dienen de meubels geschoven in de woonkamer.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij willen klik pvc laten leggen. Het betreft nieuwbouw ongeveer 138 m2. Tijdens ons voorschouw zag ik toch wel dat de vloer niet overal egaal is. De bouwer wees erop dat de vloer in principe opgeleverd wordt voor direct leggen van laminaat en vloerbedekking. Er ligt vloerverwarming door heel het huis. Graag een prijsopgaven en advies. Wij denken dat 1 a 2 mm genoeg zal zijn. Er komt ook een ondervloer onder de pvc welke ook wat oneffenheden weghaalt. Enig spoed geboden zou ik op prijs stellen ivm planning.

Zandcement vloer aanbrengen in de badkamer

Begin januari wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar in de badkamer een zandcementvloer laten aanbrengen en glad laten afwerken. Het gaat om ongeveer 6 m². We ontvangen graag een offerte van een vakman die hier in die periode tijd voor heeft.

Laminaat verwijderen, vervoeren en opnieuw leggen

Ik heb goede kwaliteit kliklaminaat liggen en ga verhuizen binnen dezelfde stad. Er ligt nu ongeveer 60 m² in mijn benedenwoning en ik wil in mijn nieuwe appartement 43 m² laten leggen in de woonkamer, 8,1 m² in de aansluitende voorhal en 1,8 m² in de aansluitende entree. Ik heb de sleutel al en ben nu aan het schilderen. Ik wil op 18 december of anders in week 52 gaan verhuizen. Ik zoek een laminaatlegger die voor mij het laminaat in mijn huidige woning kan opnemen, het kan vervoeren en daarna in mijn nieuwe huis kan leggen. Op mijn nieuwe adres is een lift aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen

Graag wil ik een offerte aanvragen om laminaat te laten leggen, inclusief ondervloer en afwerking met plakplinten. Het gaat om laminaat in vijf verschillende vertrekken, te weten de woonkamer = 17 vierkante meter, slaapkamer 1 = 11,6 vierkante meter, slaapkamer 2 = 5,1 vierkante meter, gang = 5,4 vierkante meter,en keuken = 5,8 vierkante meter. Het gaat om een huis waarin deels al meubels staan. Wij zullen er zelf zorg voor dragen dat de meubels tijdens het leggen worden verhuisd van het ene naar het andere vertrek. De offerte bon van de te gebruiken materialen heb ik als bijlage bijgevoegd.

Vloerdelen vervangen na waterschade

Door lekkage is de houten vloer in mijn keuken beschadigd. De keuken is ongeveer 3 x 2 meter en de houten vloerdelen lopen ook door onder het keukenblok. De vloer is in 1 stuk door gelegd in de woonkamer en eetkamer. De vloer staat nu bol op diverse plekken in de keuken. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw plan van aanpak en een offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Plavuizen vloer laten egaliseren

Ik wil mijn vloer met daarop plavuizen laten egaliseren. Hier moet naderhand een pvc vloer op. De plavuizen wil ik laten zitten want eronder zit vloerverwarming. Ongeveer 40 m2.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Namens mijn schoonouders wil ik een offerte ontvangen voor het leggen van 40 m² laminaat met ondervloer en plakplinten. Het gaat om hun woonkamer, serre en gang/hal. De woonkamer heeft een aantal schuine hoeken. We zullen zelf de huidige vloerbedekking verwijderen en de materialen kopen. Er zal iemand van de familie aanwezig zijn om te helpen bij het verzetten van enkele meubels. Wij horen graag wie er op korte termijn tijd heeft voor de klus en wat de kosten zijn.

Laminaat leggen met ondervloer en plakplinten

Namens mijn schoonouders wil ik graag een offerte ontvangen voor het leggen van 40 m² laminaat met ondervloer en plakplinten. Het gaat om hun woonkamer, serre en gang/hal. De woonkamer heeft een aantal schuine hoeken. We zullen zelf de huidige vloerbedekking verwijderen en de materialen kopen. Er zal iemand van de familie aanwezig zijn om te helpen bij het verzetten van enkele meubels. Wij horen graag wie er op korte termijn tijd heeft voor de klus en wat de kosten zijn.

Granito vloer op houten ondervloer

Ik wil een granito vloer laten plaatsen op een houten ondervloer. Deze is ongeveer 8,5 m2. Komt er dan nog een extra spaanplaatvloer op in verband met het beton storten? Hoe hoog wordt het totaal ten opzichte van de ondervloer en hoe bestendigd is de vloer?

Antraciet grindvloer op kantoor leggen

Ik wil een antracietkleurige grindvloer geplaatst hebben met sealer op mijn kantoor. Het gaat om een oppervlak van 24 m2. Het is een souterrain van een zijwoning.

Laminaat in bewoond appartement leggen

Voor het appartement van mijn moeder, in Rotterdam (Schiebroek) willen wij graag ter vervanging van vloerbedekking een laminaatvloer laten aanleggen. Het gaat om een appartement van 70 vierkante meter en het is bewoond. Wij willen graag de complete service, waarbij de bestaande vloerbedekking wordt verwijderd en het laminaat plus onderlaag wordt geïnstalleerd.

Laminaatvloeren laten leggen

Ik wil laminaat in 3 slaapkamers, hal en de zolder laten plaatsen. Het gaat om in totaal 78 m2.

Laminaat met schade in de keuken vervangen

Ik heb lekkage gehad in mijn keuken en een deel van mijn laminaat heeft schade. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering wat de kosten gaan zijn. De totale oppervlakte van mijn keuken is 12 m2

Vloer egaliseren

Op dit moment liggen er plavuizen in de woning. Deze vloer wil ik graag laten egaliseren. De plavuizen zijn ongelijk en er zal een laag van meer dan 4 mm gestort moeten worden.

Offerte voor aanschaf en leggen van laminaat

Helaas heb ik gisteren waterschade gehad in mijn keuken. De verzekering heeft mij het volgende verzocht: De laminaat die ik heb opzoeken (gevonden bij Gamma :)) Een vakpersoon laten komen om de woonkamer op te meten en een offerte op te laten stellen, hoeveel het aanschaffen van het laminaat zal kosten De offerte moet ik dan opsturen naar de verzekering, zodat zij kunnen onderzoeken of de kosten van van het laminaat wordt vergoed. Mocht ik geld ontvangen, dan wil ik uiteindelijk de beschadigde gedeelte willen laten vervangen. Graag ontvang ik iemand bij mij in de woning die dit voor mij kan doen. Het gaat om laminaat: GAMMA Bastion laminaat met V-groef antraciet 2,05 m² 8mm Kan er misschien 1 plankje meegenomen worden om te checken of het wel echt identiek is aan de mijne? Ik weet niet uit mijn hoofd hoe groot mijn woonkamer is, maar ik schat 7x5 meter.

Laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van circa 105 m2. Daarbij ook een ondervloer (PF-Felt silent +) en hoge plinten.

Grindvloer op beton aanbrengen

Grindvloer garage 20 m2

Grindvloer leggen en sealen

Ik wil een grindvloer over een betonnen vloer, het geheel moet wel geseald zijn. De gehele begane grond van 104 m2 moet gedaan worden in een nog op te leveren nieuwbouw woning.

Plavuizen verwijderen

4 januari krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In de hal en de keuken liggen plavuizen die wij graag weg zouden willen hebben, omdat er nu een drempel is in de keuken, in de woonkamer liggen geen plavuizen. De totale oppervlakte is 18 m2 inclusief kast en toilet. We denken dat voor ongeveer 16 m2 verwijderd moet worden. Het is ons niet bekend of de plavuizen vast gelijmd zitten. Ik hoop snel van u te horen. Het liefst via email we zijn niet altijd even goed te bereiken via mobiel.

Egaline in keuken aanbrengen

Graag zou ik mijn keukenvloer egaline willen aanbrengen. Mits dat een goed idee is, hij wordt intensief gebruikt. Eronder is een houten vloer, het is een huis uit 1901, wel een nieuwe houten vloer gemaakt. Nu bekleed met linoleum-tegels die moeten er misschien wel uit. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Laminaat met waterschade laten vervangen

Ik heb een lekkage gehad. Daardoor is ongeveer 45 m² kliklaminaat met ondervloer en plinten in mijn woonkamer en een stukje van de gang beschadigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van het laminaat, de ondervloer en de plinten en plaatsen van de nieuwe materialen. Ik zal deze zelf kopen. Ik heb uw offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag in de 2e week van december laten verzorgen.