Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

10281 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, siergrind volledige woning, betonlook vloer begane grond woonkamer, betonlook gietvloer over gehele benedenverdieping, laminaat vloer in de gang en plinten vervangen, vloerbedekking laminaat en tegelvloer verwijderen zonder beschadigen van vloerverwarming, vloer laten storten 15cm dik, gietvloer aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

Laminaat herstel

Midden de keuken is er waterschade aangebracht aan het laminaat en het laminaat is opgezet. Het gaat om ongeveer 15m2 tot 25m2

Begane grond

een nieuwe zandcementvloer +/-45m2 +/- 5cm dik ondergrond kunststofplaat/vloerverwarming. rotterdam - heijplaat

Grindvloer aanbrengen

Ik wil graag een grindvloer aan laten brengen in mijn woning. Ik weet de exacte afmeting niet. Graag nodig ik iemand uit om langs te komen en de situatie te bekijken. De totale oppervlakte van de woning is 68m2. De grindvloer wil ik graag in de woonkamer en keuken.

Het aanleggen van een visgraat vloer op de begane grond

Ik zoek een specialist die een visgraat vloer kan leggen op mijn begane grond. Momenteel alleen een houten ondervloer, die ik had geschuurd en geolied. Plinten en drempels zullen ook moeten worden overwogen bij de leg. Het betreft ongeveer 70m2 denk ik. Wil het al jaren, maar hik ook al jaren er tegenaan, hoe moet dat met al m’n spullen.

Laminaat vloer in de gang en plinten vervangen

Door de lekkage wil ik in de gang opnieuw laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter, en wil ook de plinters laten vervangen Het beschadigde deel is ongeveer 4 m2, maar ik denk dat de hele vloer vervangen moet worden.

Tegels leggen souterrain

Ik heb een souterrain van 5,6x5,2 meter, er is een betonvloer in gestort en ik zou er graag tegels willen laten plaatsen van 30x30 of 60x60. De vloer is vrij vlak, er moet wel een laagje egaline over denk ik. De ruimte is compleet rechthoekig.

Laminaat slopen en nieuwe leggen

Ik heb waterschade waardoor mijn laminaat vloer eruit moet en nieuwe gelegd moet worden met ondervloer en plinten. Betreft 2 slaapkamers. Woonkamer en hal. Totaal is 60 m2, oud laminaat ook graag afvoeren. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaat leggen

I want to change the floors in my apartment. The area to put the floor is around 80 m2 and comprehends 4 rooms (living room, 2 bedrooms and hall). I also want to get advice on what type of floor thickness should I choose and the type of laminate. Can we schedule an appointment so the expert can come to my place and can provide a quote?

Betonnen vloer storten voor terras

Wij willen graag een betonnen terras van ca. 80 m2 aan ons huis laten leggen. Er moet dus een vloer gestort worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een prijsindicatie.

Grindvloer aanleggen nieuwbouwwoning

Ik zou graag een grindvloer willen laten aanbrengen in mijn nieuwbouwwoning in Rotterdam. Het gaat om 100m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat + ondervloer + plinten laten leggen in een slaapkamer van 12,9 m2. Ik ontvang graag een offerte exclusief het materiaal.

Dubbel gewapende betonplaat op fundering voor zwembad

kunt u een prijs indicatie geven voor het storten van een dubbel gewapende betonplaat op schroefpaalkoppen in de tuin voor het plaatsen van een polyester zwembadkuip van 2,5x4,5 m (1,40m diep). De betonplaat moet tenminste dezelfde afmeting hebben (2,5x4,5m) en het gewicht (circa 16,5 ton) kunnen verdelen over 6 schroefpalen. De tuin is niet bereikbaar met vrachtwagen. Er is wel een achterom van 1m breedt met 30m afstand tot de straat. Betonplaat bevindt zich mogelijk in grondwater.

Tapijt weghalen

Wij willen tapijt die vastgelijmd is weghalen en afvoeren! 2 slaapkamer en 2 trappen.

Parketvloer repareren / aanvullen

Om vloerbalken te vervangen is mijn parket opengebroken over een oppervlak van 200 x 340 cm. Ik zoek iemand om dit te herstellen (nieuwe ondervloer en herstel parket). Parket betreft eiken mozaiek met vlakken van 15 x 15 cm (per vlak 7 latjes van 8 mm dik). Het oude parket zit nog op losse stukken spaanplaat ondervloer, maar is mogelijk niet herbruikbaar. Op verzoek kan ik foto's toesturen.

Woonkamer/gang vloer bijwerken

Beste, ik heb een woonkamer en gang van ongeveer 50 m met een marmeren, witte grindvloer. Ik heb hier en daar wat krassen. Is het mogelijk die bij te werken? Heb de vloer ongeveer 2,5 jaar. Alvast bedankt!

Tapijt van twee trappen verwijderen

Ik zoek een vakman die het tapijt van twee rechte trappen in mijn woning kan verwijderen. Over de afwerking heb ik een aantal vragen voor de vakman.

Tegels verwijderen en vloer egaliseren

We willen een nieuwe vloer, daarvoor zou ongeveer 12 m2 tegels uitgehakt moeten worden. Daarna heel de huiskamer egaliseren ong. 45m2

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen (30-55m2) met daarbij hoge plinten. Het betreft een makkelijke ruimte, vrij lange woonkamer in een appartement.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen voor tuinhuis

Graag een betonnen vloer voor een vrijstaand tuinschuur. Maat van de vloer is 8m*3,5m. De vloer moet komen op de plek waar de schuur staat op de foto. Dikte van de vloer weet ik niet hoeveel dat moet zijn. er moet wat gegraven worden voor het storten. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 12 cm. De schuur haal ik zelf weg

Douchevloer

Graag een douche vloer. Waar de tegels zijn verwijderd moet een nieuwe vloer komen. Om dit te realiseren zal het eerst geëgaliseerd moeten worden, en een pvc vloer moeten worden gelegd. De pvc heb ik al aanwezig. 2,40 x 2,50 meter. In een appartement met lift.

Betonplaat storten voor jacuzzi

Voor het plaatsen van een zwemspa in de tuin, zou er een betonplaat gemaakt moeten worden van: ongeveer 6 x 3.

Sleuven van vloerverwarming vullen en vloer egaliseren

Wij willen graag de sleuven laten dichtsmeren van de vloerverwarming en daarna de vloer laten egaliseren. We krijgen namelijk daarna een gietvloer in de woning. In de woningkamer en keuken 80m2 en de hal 4m2. Voor deze gietvloer hebben we al een vakman. Het gaat om de eerste verdieping.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In de woonkamer/keuken/hal zijn tegels weggehakt, maar hier zijn lijmresten van achtergebleven. 20 mei wordt er vloerverwarming in het huis gelegd, hiervoor moet de vloer redelijk vlak zijn. Zie foto's voor de status van de vloer. Nu zou ik graag de vloer laten opschuren ofwel laten egaliseren en ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor. Ik zie graag offertes hiervoor, bedankt alvast!

Gietvloer in toilet en gang realiseren

Wij willen graag in het toilet en de gang een gietvloer. Indien mogelijk oom de maar van de toilet met gietvloer. De vloer van de gang is 3,2 vierkante meter. Vloer van de wc is 1,41 vierkante meter. Eventueel ook de de wanden met gietvloer als wandbedekking in de wc. De wanden zijn 10 vierkante meter. In de gang en de wc ligt een houtenvloer dat nu betegeld is. Wat ons betreft kan dit blijven liggen als ondervloer. Het project vindt plaats op de begane grond.

Laminaat studeerkamer vervangen

Door lekkende radiator heb ik een nieuwe laminaat vloer met geluid isolerende ondervloer nodig in mijn studeerkamer bij 3 bij 5 m (15m2) met plinten et cetera. Dit moet gelegd worden op een betonnen ondervloer.