Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

9422 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen, geïsoleerde betonvloer plaatsen, dekvloer aanbrengen op inpandige balkons, vloer in een bedrijfspand egaliseren en afwerken, houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer, geïsoleerde betonvloer leggen en vlinderen, granito vloeren aanbrengen in monumentaal pand, grindvloer en betonlook gietvloer, gietvloer aanbrengen, natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen, geïsoleerde betonvloer leggen, grindvloer leggen na egaliseren, grindvloer leggen in huis, betonvloer storten in schaapskooi, grindvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

Gietvloer aanbrengen

Leggen van circa 220 m2 gietvloer op een nieuwe betonvloer die is voorzien van een coating. Echter de scheuren zijn nog te zien en deze moeten verholpen worden. Locatie is nieuwbouw.

Betonvloer in keuken laten leggen

Ik wil graag een betonvloer in onze keuken van 8 m2 (op de eerste verdieping). Het is een 1 kamer ruimte die van een houten vloer (eetkamer gedeelte) over moet gaan in de betonvloer van de keuken. De houten vloer ligt er al en heb een stukje keuken dat nu dus nog een vloer nodig heeft. De klus is eventueel met voorwerk (weet niet of het over de huidige ondervloer heen gestort kan worden). Er zijn 2 aansluitingen in de vloer waar rekening mee gehouden moet worden.

Laminaat laten leggen

Heer, Midden in de kamer is er schade ontstaan aan mijn laminaat. Een ruimte van 3 meter bij 3 meter ongeveer. Ik wil dat ene laminaat laten vervangen, hoe duur zal dat kosten?

Laminaat leggen

Wegens waterschade aan de laminaat in de keuken, wil ik graag een offerte hebben voor plinten en de laminaat vloer van 6 vierkante meter, met betreffende ondervloer en bestaande vloer weg zagen. Laminaat en ondervloer moeten gekocht worden.

Betonvloer storten

Graag zou ik de prijs opvragen, wat het per vierkante meter kost (vanaf 200 m2) om een betonvloer te laten storten.

Gelegd laminaat inkorten en leggen nieuw laminaat

Wegens een verschil tussen de kamers wil ik graag reeds gelegd laminaat laten inkorten (zie foto) en vervolgens opnieuw laten leggen. Het gaat om het laminaat in de deurpost, 4 a 5 planken. Vervolgens wil ik in de aangrenzende kamer ook laminaat laten leggen. Dit is ongeveer 13m2. Eventueel plakplinten en een overgangsprofiel plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Betonnen vloer egaliseren

Ik wil betonnen vloer egaliseren in mij nieuwe woning, flat 1 verdieping in Rotterdam IJsselmonde. Laag dikte ong. 2,5cm, er gaat om 60m² en zit een tussenwand.

Zandcement dekvloer en vloerverwarming aanbrengen

Het laten aanbrengen van een zandcement dekvloer van 7 cm dik op een nieuwe funderingsbetonvloer. Het gaat om totaal 130 m2 als volgt verdeelt: 70 m2 op straatniveau en 60 m2 ongeveer 40 cm dieper. Graag ook opnemen in de offerte het glad vlinderen van de vloer zodat deze als afwerkvloer kan worden gebruikt, functie wonen. Verder zal er vloerverwarming moeten worden aangelegd op een gedeelte van 100 m2.

Plavuizen vloer laten schilderen

IK heb zwarte glans plavuizen, maar de glans gaat eraf, en krijg lelijke vlekken, zou ze willen schilderen of een nieuwe glanslaag laten zetten totaal vloer is 90 m2

Dekvloer aanbrengen op inpandige balkons

Ik ben met spoed op zoek naar een prijsopgave voor het aanbrengen van nieuwe dekvloeren op inpandige balkons. Het project omvat in totaal 5 flats, uitvoering is verdeeld over 1 jaar. Oppervlakte: 2.75 x 1.15 meter. Dikte gemiddeld 40 mm. Het betreft enkele balkons (alleen degene met beschadigingen) uitgangspunt is c.a. 10 stuks per flat. In de ondervloeren is geen betonrot geconstateerd. Graag een prijsopgave per balkon.

Gehorige en krakende vloer isoleren

Heer/mevrouw , Vanwege een gehorige/ krakende vloer in 1 slaapkamer en overloop op de boven verdieping zouden wij dit willen laten isoleren. De slaapkamer is 10,9 m2 en de overloop is 3,6 m2. Er ligt laminaat op de houten verdiepingsvloer. Zie ziet het plafond bewegen als iemand boven loopt.

Granietvloer leggen

Granieten vloer laten keggen in de keuken en 20 m2.

San Diego Oak 8096 laminaat leggen

Laten leggen van San Diego 8096 laminaat. Ik denk zelf 60 m2 nodig te hebben (exclusief badkamer, toilet, opbergkasten), maar voor de zekerheid heb ik een plattegrond toegevoegd. 2 tal maten omtrent slaapkamer 2 heb ik aangepast, om de reden dat deze iets afwijken. Rest van de maten kloppen wel. Graag ontvang ik een offerte omtrent de kosten van de legservice. Bij voorbaat

Lucca laminaat met ondervloer leggen

Ik wil 12 m2 laminaat Lucca met ondervloer laten leggen. De ondergrond is van houten planken. Het laminaat heb ik nog niet.

Vloerdelen leggen

Ongeveer 7,5 m2 vloerdelen vervangen. Het is in een L-vormige gang. In de woonkamer en in een deel van de gang liggen Grenen Cando vloerdelen. In een ander deel moet er nog gelegd worden. Kunt u komen kijken en aangeven hoeveel ik moet aanschaffen. Er ligt nu marmoleum, dat moet verwijderd worden.

Vervangen van een laminaatvloer na waterschade

Door een probleem met mijn vaatwasser is afgelopen nacht mijn laminaatvloer onder water gelopen. Ik heb mijn verzekering gebeld en mag de vloer laten vervangen. De laminaatvloer is gekocht op 14-09-2016 en ligt er nog maar 8 maanden in. Het gaat om 42 m² laminaat type Deco Mode 7 mm Nimes. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de huidige vloer en het leggen van het nieuwe laminaat. Ik kan nog niet bekijken of er ook nieuwe ondervloer onder moet. Ik verblijf vanaf 11-08 buiten Nederland. Ik reageer altijd op uw vragen per email.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen

Het gaat hier om het verwijderen van 67 m2 (aan elkaar) verlijmd laminaat en nieuw klik laminaat leggen. En het afvoeren van de oude vloer. Exclusief ondervloer. Die er ligt is grotendeels. Oké en zal ter plekke besproken worden.

Tapijt verwijderen en laminaatvloer leggen

Ik wil het tapijt uit mijn woonkamer van 24 m² laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er ondervloer met laminaat en plintjes laten aanbrengen. De kamer kan niet helemaal leeg geruimd worden. Tijdens de klus moeten enkele meubels worden verzet. Ik ben op zoek naar een vakman voor de totale klus. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de materialen. Ik zal hier niet heel lang wonen, dus voor het laminaat wil ik een degelijke kwaliteit in een nette prijscategorie. Graag ontvang ik uw offerte in posten.

Siergrind vloer aanleggen

Het leggen van ongeveer 40 m2 siergrindvloer op bestaande vloer van plavuizen. Eerder heeft er een laminaatvloer op gelegen. Er is dus wat ruimte. Wat voor soort grind is er wat zijn de kosten voor het sealen?

Lamelparket schuren

Vloer in de woonkamer van lamelparket te schuren. Afwerking / lakken doen wij daarna zelf. We weten niet hoe lang de vloer er al ligt, maar gaan uit van redelijk wat jaren. Vloer is goed onderhouden en ligt nu onder stucloper. Vloer moet licht geschuurd worden vanwege dunne toplaag. Het gaat om 46 m2. Woonkamer is leeg, plinten zijn verwijderd. Als het kan, uitvoering in de week van 8-8.

Granieten vloer in een restaurant aanbrengen

Granieten vloertegels van 30 x 60 x 2 cm in een restaurant aanbrengen. Het gaat om 250 m2 in een Chinees restaurant. In zand en cement leggen. De tegels zijn er.

Vloer primeren en egaliseren voor het PVC leggen

Het primeren en egaliseren van een zandcementvloer van een geheel leegstaand appartement van circa 70 m2. Er is vloerverwarming aangelegd. Het egaliseren is ten behoeve van het leggen van plak-PVC. De keuken staat er al in dus daar moet omheen gewerkt worden.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil graag een offerte aanvraag; voor het verwijderen van mijn laminaat, nieuwe laminaat laten leggen voor ongeveer 50 m2, plinten (35 meter van de muur verwijderen en nieuwe plaatsen van 15 cm hoog in het wit. Deze afgelakt in rall 9010 zijdeglans. Ook moet ik een nieuwe ondervloer van 3 m2 in de keuken hebben. Dit in verband met waterschade.

Egaliseren van een zandcement vloer

Aan het einde van week 29 is in een zandcementvloer van ongeveer 60 m² onze nieuwe vloerverwarming aangebracht. Daarna wil ik de vloer graag laten egaliseren. Ik hoor graag wie er tijd heeft en wat de kosten zijn.

Vloertegels laten verwijderen

Verwijdering vloer tegels