Error loading MacroEngine script (file: Subnav.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rotterdam of directe omgeving.

9360 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonlook vloer aanleggen, zandcementdekvloer of betonvloer aanbrengen, siergrindvloer leggen, gietvloeren aanbrengen, vloerverwarming installeren en tegelvloer leggen, granietvloer in de nieuwbouwwoning leggen, siergrindvloer aanleggen, gietvloeren aan laten brengen, vloer egaliseren en betonlook aanbrengen, gietvloer aanbrengen in betonlook, vloer storten in badkamer en gietvloer in woonkamer, polyurethaan vloer aanbrengen, monolietvloer met vloerverwarming aanbrengen, grindvloer in nieuwbouw aanbrengen, siergrindvloer aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rotterdam:

Houten vloer leggen

I will need to remove the old laminate floor and replace with new laminate from a room with 15m2.

Laminaat laten leggen

I need to replace the laminate from my bedroom with circa 15 m2. It will be needed to remove the old one and replace by the new laminate.

Laminaat leggen op isolatie

Het laten leggen van laminaat plus ondervloer /isolatie van ongeveer 50 m2 het appartement is momenteel leeg

Terrazzo vloer in de toilet aanbrengen

Het laten leggen van een Terrazzo vloer in onze toilet, circa 1.8 m2. Er ligt nu een ondervloer van hout, weet niet of daar eerst iets overheen moet komen? Graag advies hierover.

Betonlook vloer aanleggen

Het betreft de vloer van een winkelpand waarbij de totale diepte van de zaak 26 meter is en de eerste 10 meter is een houten ondervloer en de rest is beton ondervloer. Ik wil het liefst een gietvloer, maar dat kan tot veel krassen leiden. Eventueel kan woonbeton ook, maar dat valt misschien niet binnen ons budget. Het budget is 5000 euro.

Granitovloeren aanleggen

Het laten leggen/storten van een granito vloer in hal, toilet en badkamer. Totale oppervlak is rond de 25 m2. Er ligt nu een parket en tegel vloer.

Laminaat laten leggen

Laminaat eruit halen en nieuwe leggen ook graag het bed eruit zetten aangezien ik dit niet kan tillen.

Egaline aanbrengen

Ik heb 40 m2 betonnen vloer en die zou ik glad willen maken met egaline .

Laminaat in slaapkamer leggen

Ik wil laminaat in de slaapkamer laten leggen, inclusief het uit elkaar halen van bed en kast versjouwen en weer in elkaar zetten van bed en kast. Ook moet het oude laminaatparket uit de vloer gehaald worden. De slaapkamer is ongeveer 4 meter bij 4 meter.

Tegellaminaat leggen en oude vloer verwijderen

Laten leggen van tegellaminaat 65 m2 het oude vloer moet er ook uitgehaald worden.

Monolietvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen graag een monolietvloer met vloerverwarming laten aanbrengen in een relatief klein appartement (begane grond) van ongeveer 50 m2. De woning is helemaal gestript en goed toegankelijk. De ondervloer is van hout (gebouwd in 1936), hier mag overheen gestort worden (zo'n 10 tot 12 cm, rekening houdende met de vloerverwarming). De vloer moet ook in de badkamer doorlopen. Ik wil graag een monoliet (gevlinderde) vloer met vloerverwarming. Als de vloerverwarming door een ander bedrijf moet worden gelegd hoor ik dit ook graag van u.

Grindvloer in nieuwbouw aanbrengen

Ik wil graag voor onze nieuwbouw woning siergrindvloer laten leggen. De oppervlakte is circa 50 vierkante meter.

Siergrindvloer aanleggen

Mijn nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met een beton vloer met daaroverheen een zandcement dekvloer. Tevens is er vloerverwarming aanwezig. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een siergrindvloer van ongeveer 50 m2.

Laminaat weghalen en nieuwe leggen

In verband met waterlekkage moet mijn oude laminaat weggehaald worden en er nieuwe tegellaminaat ingelegd worden van 62 m2 laminaat. Het laminaat is van Berryfloor Quickstep het liefst wil ik weer de zelfde laminaat als het mogelijk is en alles door 1 bedrijf laten lopen!

Tegellaminaat leggen in kale ruimte

In wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Wij zullen de ruimte kaal opleveren. Het materiaal staat klaar.

Plavuizen schilderen

Het gaat om ongeveer 30 m2. Ongelijke tegels en voegen. Willen graag een nieuw modern kleurtje.

Laminaat in de woning latenleggen

Ik wil laminaat laten leggen

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

67m2 aan laminaat. Je kan de bijgevoegde plattegrond als referentie gebruiken. Alles moet gelegd worden m.u.v. badkamer, toilet, berging en balkon. Graag alle materialen bezorgen en leggen. Wil graag dit type laminaat: -laminaat-decoratie/vloeren/ laminaat/decomode-laminaat-emotion-st. Moritz-7mm-2-48m%C2%B2/5422486

Lamelparket laten leggen

Wij zouden graag onze vloeren willen laten leggen door vakman. Het gaat om lamelparket met een eiken toplaag. De woning heeft 4 verdiepingen. Op de eerste twee verdieping willen we de vloer verlijmd laten leggen i.v.m. vloerverwarming en zijn de planken 23,5 cm breed. Deze vloer is totaal ongeveer 75 m2. Op de bovenste twee verdiepingen moet de vloer worden gelegd op een ondervloer geschikt voor vloerverwarming deze planken zijn 19 cm breed, iets minder hoog waardoor deze niet verlijmd zou kunnen worden. De oppervlakte is ongeveer 65 m2 Als dit wel kan dan graag verlijmd. Op alle verdiepingen willen wij brede plinten en daar waar het niet kan platte in de kleur van de vloer. Vloer, lijm, plinten en ondervloer is eventueel aanwezig. Lijm en ondervloer kan ook eventueel in de offerte meegenomen worden. Er moet ook een klein gedeelte betegeld worden bij de keuken en in de wasbak bij de wasmachine. De totale oppervlakte is tussen de 15 m2. Als deze ook gedaan zou kunnen worden, dan zou dat fijn zijn. Het betreft een nieuwbouwwoning, die nog moet worden gebouwd.

Vloer voor een PVC-vloer egaliseren

Wij willen nadat de vloerverwarming is gelegd, de vloer laten egaliseren. Als hij glad is kunnen we een PVC vloer gaan leggen. Het is ongeveer 55 m2.

Laminaat leggen in nieuwbouwhuis

Ik wil graag laminaat inclusief een ondervloer en plinten (plakplinten) laten leggen in mijn nieuwbouwhuis. Het gaat om ongeveer 99 m2 in totaal over 3 verdiepingen (plan toegevoegd; in de w.c. en badkamer hoeft geen laminaat). Ik heb de laminaat nog niet gekocht. Ik krijg de sleutel ergens in Juli.

Hoge plinten plaatsen

Graag zou ik in mijn 90 vierkante meter appartement hoge plinten laten plaatsen. Het leggen betreft een rechthoekige woonkamer, een L vormige hal, een washok en 2 rechthoekige slaapkamers. Geen rondingen, wel deuren met stalen kozijnen. Ook zijn in de slaapkamers pax kasten. De oude plakplinten moeten verwijderd worden.

Zwevende vloer leggen in een loods

In een gedeelte van een loods willen wij graag een vloer laten leggen om een egale, stofarme ondergrond te hebben voor onze werkplaats. Het gaat om ongeveer 50 m2. De huidige ondergrond is gemaakt van straatstenen en is niet egaal (deze is verontreinigd, de gemeente gaf aan dat je niet in de grond moet gaan boren), daarom verwacht ik dat een zwevende vloer nodig is. Alternatieven zijn welkom. De zwevende vloer moet tegen een stootje kunnen, zodat bij vallend gereedschap er niet meteen een gat in zit. Verder moet de vloer zware karren (+/- 100 kg) met zwenkwielen kunnen ondersteunen. Er is geen vereiste voor het materiaal, maar gezien de tijdelijke aard van de vloer (verwacht wordt dat we over 1-2 jaar weer verhuizen) is hoogwaardig materiaal niet nodig.

Vita New Classic laminaat leggen

Het leggen van 5 vierkante meter bruin laminaat in de keuken, inclusief ondervloer en plakplinten. Vita New Classic laminaat bruin/grijs eiken V-groef.

Granitovloer in de badkamer leggen

Mijn badkamer is ongeveer 2 x 2,5 meter groot en er is een douchegedeelte van 1 m². De badkamervloer bestaat uit granito en een deel is gestort beton. Ik wil op de badkamervloer, m.u.v. het douchegedeelte nieuw granito laten aanbrengen. Ik wil een afspraak maken om de vloer hier te laten beoordelen. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.