Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor noorse leisteen vloer:

Noorse leisteen vloer

Wij zouden graag een offerte aan willen vragen om een Noorse leisteen vloer te laten plaatsen op onze beneden verdieping. Het gaat om 70 m2. De Noorse leisteen moet in de specie gelegd gaan worden. Wij horen graag de mogelijkheden en de prijs hiervan. Hopelijk kunnen jullie hierin iets beteken voor ons. De vloer gaat er op dit moment nog uit, daarna komt er een vloerverwarming terecht. De vloer zelf heb ik al aangeschaft het gaat dus puur om te leggen. Daarnaast hebben wij plinten aangeschaft van Noors Leisteen die ook geïnstalleerd dienen te worden.
Onze klant uit Roelofarendsveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor noorse leisteen vloer uit heel Nederland:

Noorse leisteen tegels leggen

Graag buiten Noorse leisteen tegels leggen van 60 x 60 cm, zo'n 40 stuks. Deze tegels moeten in cement worden gelegd of met tegellijm worden bevestigd. De tegels heb ik al aangeschaft.

Verbouwing en omvorming van de garage ...

Verbouwing en omvorming van de garage naar een praktijkruimte voor paramedische behandelingen. Garage deur eruit nieuwe muur erin met daarin een raam. De bestaande beton vloer uitbreken en een nieuwe geisoleerde vloer met vloerverwarming erin afgewerkt met tegels. Vloerverwarming aanlsuiten op bestaande systeem. Aanliggende overkapping van de voordeur wordt omgevormd tot wachtruimte. Het gehele bestaande dak en constructie blijft intact. Aan twee zijden wordt een nieuwe muur gemetseld met fundering, en 1 vd muren voorzien van raam, en andere muur voorzien van raam/deurkozijn met daarin de oorspronkelijke voordeur. Wachtruimet wordt voerzien met vloerverwarming en noorse leisteen. Oppervlak wachtruimte 2 x 2 m. Oppervlak garage 4 x 3 m.

Ca 85m2 dekvloer geheel uitbreken en ...

Ca 85m2 dekvloer geheel uitbreken en afvoeren (tot op de beton vloer). momenteel bestaat deze uit een noorse leisteen in een cementdeklaag. Eea zal 1e kwartaal 2008 plaats moeten vinden

Huidige vloer bestaat uit Noorse ...

Huidige vloer bestaat uit Noorse leisteen, waarop een ondervloer, waarop vloerbedekking. Graag tevens beoordeling of huidige ondervloer volstaat voor parket.