Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Roelofarendsveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Roelofarendsveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Roelofarendsveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Roelofarendsveen of directe omgeving.

34 klanten uit Roelofarendsveen bevelen een bij Casius in Roelofarendsveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Roelofarendsveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, betonvloer storten en vlinderen, oSB of underlayment ondervloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Roelofarendsveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Roelofarendsveen:

Noorse leisteen vloer

Wij zouden graag een offerte aan willen vragen om een Noorse leisteen vloer te laten plaatsen op onze beneden verdieping. Het gaat om 70 m2. De Noorse leisteen moet in de specie gelegd gaan worden. Wij horen graag de mogelijkheden en de prijs hiervan. Hopelijk kunnen jullie hierin iets beteken voor ons. De vloer gaat er op dit moment nog uit, daarna komt er een vloerverwarming terecht. De vloer zelf heb ik al aangeschaft het gaat dus puur om te leggen. Daarnaast hebben wij plinten aangeschaft van Noors Leisteen die ook geïnstalleerd dienen te worden.

Smeervloer realiseren

Op de eerste verdieping van de nieuwe schuur bouwen wij een appartement. De vloer is een betonkanaal plaat. Daar 30 mm isolatie op met vloerverwarming. Ik zoek een vakman die dan een smeervloer kan realiseren. Wordt 6 cm oppervlakte is 53 vierkante meter.

Anhydrietvloer schuren

Ik zoek een vloerenbedrijf die een 60 m2 grote anhydrieten vloer kan opschuren. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Laminaat leggen

Kunt u mij een offerte sturen voor het leggen van 60 m2 laminaat met 25 meter hoge plint 12 cm en 8 meter plank plint. Het gaat om de woonkamer en hal van een appartement. De werkzaamheden dienen op maandag 12 of dinsdag 13 december uitgevoerd te worden.

Laminaat leggen in woonkamer en aanbouw

Ik wil binnenkort 55 m² laminaat met ondervloer laten leggen in onze woonkamer en aanbouw. Wij zullen zelf de materialen aanschaffen. We onderzoeken momenteel nog of er ook plinten moeten worden geplaatst. We ontvangen graag uw offerte.

Vloerverwarming en vloertegels plaatsen

Voor onze nieuwe woning zoeken we 1 adres voor vloerverwarming en de tegels. Eventueel in overleg zelf de tegels uitzoeken maar voor het werk 1 aanspreekpunt. Infrezen van vloerverwarming HoH max 11cm. Vloertegels 60x60 Totale oppervlak: 54m2 Start in 2e of 3e week november

Betonnenvloer egaliseren

Vloer verwarming laten leggen nu egaliseren voor dat er plavuizen opkomen

Houten vloer maken

Ik heb een houten vloer in mijn huis liggen en deze is beschadigd. Ik zou graag een offerte op willen vragen wat het kost om te laten maken. Het gat van 0.5 bij 2 cm moet gevuld worden en daarna de hele vloer opgeschuurd en in de was. De oppervlakte is 30 a 35 m2. Het gaat om verzekeringswerk. Er zijn foto's beschikbaar.

Betonnen afwerkvloer storten

Ik zou graag willen weten wat het kost om 185 m2 beton afwerkvloer in een bedrijfspand te storten. Vloer is 9 cm dik waarvan 4 cm isolatie met daarop vloerverwarming. Alles op 1 vloer, begane grond, grotendeels 1 ruimte. Graag een offerte met het verschil in prijs met een zand/cementvloer.

Vloer renoveren

De vloer die ik heb bestaat uit massief frans eiken planken,gebeitst en met hardwaxolie afgewerkt. Nu wil ik dat de vloer een andere kleur krijgt en er weer mooi nieuw gaat zien. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 62 m2.

oude vloer opknappen

Wij hebben een oude gelakte eikenparketvloer deze moet geschuurd worden en er moet een stukje bijgelegd worden. En 1 plank vervangen.

Laminaat leggen

Laminaat in slaapkamer leggen (oppervlakte is 21 m²). Laminaat aanwezig.

het leggen van onze vloer in huiskamer ...

het leggen van onze vloer in huiskamer en tapijt in de slaapkamers