Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zeil in stacaravan vervangen door vinyl:

Zeil in stacaravan vervangen door Vinyl

Graag zouden wij in een stacaravan vinyl leggen. De caravan is 3.70 x 10 meter. Het gaat om de woonkamer, de gang, 2 slaapkamers. Dus hele stacaravan behalve de badkamer. Ligt nu tapijt in, dit halen wij zelf weg en kunnen wij op de camping weggooien.
Onze klant uit Rockanje (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zeil in stacaravan vervangen door vinyl uit heel Nederland:

Stacaravan renoveren

Ik zou graag mijn stacaravan (Sunseeker Rhodos 800) willen renoveren. Vaste hoekbank eruit, badkamercabine eruit, nieuw 2 persoonsbedframe van 180x200 realiseren en nieuw zeil op de vloer laten leggen.

Stacaravan binnen renoveren/opknappen

Wij hebben een stacaravan 10 bij 3,3 meter die we van binnen willen laten opknappen/renoveren. De vaste banken willen we eruit hebben. De aanliggende wanden zullen dan gerepareerd/opnieuw geplaatst moeten worden. Nieuw zeil op de vloer eventueel de vloer verstevigen De keuken vervangen met een afzuigkap De hele stacaravan schilderen ook de plastic wanden in het wit. Eventueel indien nodig een nieuw dak. Misschien weet u ook iemand die de tuin in orde kan maken inclusief snoeien.

Zeil leggen in stacaravan

We willen graag zeil gelegd hebben in onze stacaravan in Gennep. Het gaat om de woonkamer. De ruimte is 3,60 x 3,60 cm met lastige hoekjes ivm de kastjes en de banken die vast staan. Er ligt nu tapijt in dit stuk maar dat is aan vervanging toe. We zouden dat er zelf uit kunnen halen (geen idee hoe de ondervloer er dan uitziet)

Douche maken in stacaravan

Ik wil graag een doucecabine laten plaatsen en een badkamermeubel met wasbak en tegels op vloer of zeil het is voor in een sta-caravan.

Dakbedekking van stacaravan vervangen

De dakbedekking laten vervangen van een stacaravan in Oostvoorne. We hebben last van lekkage. Het betreft een Muller Batavier van 10 x 3.10 meter. De bedekking lijkt van zeil/pvc/kunststof te zijn In ieder geval geen bitumen.

Zeil in de stacaravan leggen

Ik heb een stacaravan van ongeveer 12 x 4 meter. Graag zou ik hierin een vloer laten leggen.

Zeil in een stacaravan vervangen door vinyl

Ik wil graag mijn oude zeil vervangen in een stacaravan. Het gaat om een woonkamer van 2,3 x 5,5 meter, om een badkamer van 150 x 97 cm en eventueel een slaapkamer van 2,3 x 2,3 meter. Ik heb het vinyl al aangeschaft.

Vloer van een klompenhok vervangen

Er is lekkage geweest tussen de voordeur van de stacaravan en het aangebouwde klompenhok; de vloer bij de deur van het klompenhok buigt door. Het is waarschijnlijk een houten of hardboard vloer met isolatie waar zeil op ligt. Ongeveer 1 x 1.20 meter.

Zeil in de stacaravan leggen

Wij hebben een stacaravan van 12 x 3.8 meter groot. Daar ligt nu vloerbedekking in maar dit wil ik laten vervangen voor zeil. De caravan staat in Poppel (België) net onder Tilburg.

Veranda aan de stacaravan in Frankrijk maken

In Zuid-Frankrijk aan de Middellandse Zee een houten terras te maken van 7.5 x 3 meter of iets breder op hoogte zodoende dat als je uit de stacaravan stapt op gelijke hoogte sta. Met een dekzeil en een zeil, aan de linkerkant dat oprolbaar voor in de zomer. Dus met dak waar een zeil op komt.