Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gewapende betonvloer op zand storten:

Gewapende betonvloer op zand storten

Wij willen een betonvloer inclusief wapening op 80 vierkante meter zand laten storten.
Onze klant uit Rockanje (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gewapende betonvloer op zand storten uit heel Nederland:

Zonneboiler met vloerverwarming installeren

Levering en installatie van een zonneboiler/combi installatie plus aanleg 50 m2 vloerverwarming voor gastenverblijf. Inhoud 140 m3. Gewapende betonvloer, geïsoleerde spouwmuren, V-vormig pannendak.

Fundering maken voor een loods

Ik wil in verband met het zelf bouwen van een houten schuur van 8,5 x 5,5 meter een offerte uitgesplitst ontvangen: A. Betonfundering/balk (zandgrond) leveren/maken. Het maaiveld is circa 600 a 700 mm. De totale hoogte van de betonbalk is het maaiveld -124 mm (= 2 lagen metselwerk). Exclusief grondwerk (graven en weer aanvullen). B. 5 lagen metselwerk op de fundering opmetselen van het maaiveld -124 mm tot het maaiveld+ 186 mm) ( in totaal 525 stenen=7 m2). C. Een (gewapende) betonvloer leveren/maken van circa 120 mm dik. C. Betonvloer afwerken

Gewapende betonvloeren storten

En houten garage gewapende betonvloer leggen van 24 m2 en buiten de garage hetzelfde van 30 m2. De bodem is voorzien van een zandbed.

Gewapende betonvloer storten in een werkplaats

Ik ga een werkplaats in gebruik nemen voor mijn autobedrijf. Ik wil daar een gewapende betonvloer laten storten en vlinderen. Het gaat om een vloer van 128 m² en 15 cm dik op een zandbodem. Er is een grote toegangsdeur van 320 cm hoog en 4 meter breed. Die deur ligt 25 meter vanaf de weg. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gewapende betonvloer plaatsen in een buitenberging

Wij hebben een berging bij onze woning van 310 x 240 cm waar betonnen tegels in liggen. Die tegels zijn een beetje verzakt en bij regen komt er veel vocht omhoog. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar een goede waterdichte betonvloer met wapening laten aanbrengen. Er moet folie worden aangebracht en tempex aan de zijmuren. De vloerdikte moet ongeveer 15 cm worden. Ik wil de bovenzijde glad afgewerkt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en mij te adviseren. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Betonen vijvervloer verwijderen

Ik heb een gewapende betonvloer van 8 m2. Het was een vijvervloer en de dikte ligt tussen de 15 á 20 cm. Hij ligt 1 meter onder de tuinvloer op de leemlaag. De muren staan op de vloer maar die slopen we zelf. Ik hoef geen speciale offerte hier van te hebben, een grove schatting met een maximale prijs is voldoende. Dan kunnen we eerst kijken of het binnen ons budget past.

Betonnen vijvervloer slopen

Ik heb een gewapende betonvloer van 8 m2 dikte tussen de 15 à 20 cm die ik gesloopt wil hebben. De vloer ligt 1 meter onder maaiveld op de leem laag. De muren staan er nog op maar die slopen we zelf. Een speciale offerte is niet nodig. Een globale grove maximale schatting is ook voldoende. Dan kunnen we eerst kijken of het binnen ons budget past. Want het gat moet ook weer dicht. Ik wil eventueel dat de vakman het puin afvoert.

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij laten onze woning verbouwen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat een betonnen vloer van 60 m² kan verwijderen en er daarna isolatiemateriaal en een nieuwe gewapende betonvloer kan plaatsen. Ook zouden we graag willen weten op welke termijn u dit kunt uitvoeren aangezien er enige tijdsdruk is (we wonen tijdens de verbouwing in de schuur). We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Gewapende betonvloer storten in een schuur

Ik heb in onze gemetselde schuur een tegelvloer op zand liggen, die in het midden is verzakt. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar dan een gewapende betonvloer van 6,5 m² laten leggen. De bakstenen muren staan op een gezonde betonnen fundering die enkele centimeters naar binnen uitsteekt en de wapening kan aan deze rand worden opgehangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Betonvloer voor blokhut storten

In mijn achtertuin wil ik zelf een houten blokhut gaan plaatsen. De tuin is bereikbaar via een looppad en een gazon. Voor de fundering moet een gewapende betonnen vloer worden gestort op een kunststof folie. De afmeting van de vloer is 3880 x 2980 x 100 mm. Na het het storten moet de vloer worden geëgaliseerd. Voor het uitgraven en het aanbrengen van een zandlaag zorg ik zelf. Ik hoor graag vooraf wel even van u welke dikte die zandlaag moet hebben. Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van de folie, bekisting en wapening en voor het storten en afwerken van het beton.

Partners

Partners van Casius