Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gewapende betonvloer op zand storten:

Gewapende betonvloer op zand storten

Wij willen een betonvloer inclusief wapening op 80 vierkante meter zand laten storten.
Onze klant uit Rockanje (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gewapende betonvloer op zand storten uit heel Nederland:

Gepleisterde cementdekvloer leggen

Graag ontvangen wij offertes voor een gepleisterde cementdekvloer. Het gaat om 92 m2 op de beneden etage. Hier hebben we de gehele vloer al vervangen (opbouw; isolatie - gewapende betonvloer) en willen we over de nieuwe vloerverwarming een gepleisterde cementdekvloer laten aanbrengen (opbouw 6 cm).

Gewapende betonvloer in de aanbouw storten

Ik wil graag een nieuwe gewapende betonvloer laten aanleggen in een bestaande aanbouw. De aanbouw bereikbaar via de poort naast het huis (kan met slangen gewerkt worden). Het betreft een oppervlakte van plusminus 24-25 m2 (zit een schuine hoek in). Graag ontvang ik een offerte voor dit werk. Het uitgraven van de ruimte doe ik zelf.

Betonvloer verwijderen uit de garage

Ik wil mijn (vermoedelijk) gewapende betonvloer laten verwijderen uit de garage, zodat ik er een geïsoleerde broodjesvloer in kan leggen. Het oppervlakt is 20 vierkante meter. Wat kost volledige verwijdering en afvoer puin? Mijn garage is bereikbaar door een deur van 79 cm breed.

Betonvloer storten

Uit mijn hele woning is de vloer eruit gehaald en uitgegraven. Dit is ongeveer 87 m2. Daar wil ik een gewapende betonvloer in hebben op zand met een dikte van 15 cm. De vloer moet vlak uitgevoerd worden zodat ik er later isolatieplaten erop aan kan brengen.

Betonvloer op de heipalen met vorstrand maken

Wij willen een gewapende betonvloer met vorsrand van 45m2.

Zonneboiler met vloerverwarming installeren

Levering en installatie van een zonneboiler/combi installatie plus aanleg 50 m2 vloerverwarming voor gastenverblijf. Inhoud 140 m3. Gewapende betonvloer, geïsoleerde spouwmuren, V-vormig pannendak.

Fundering maken voor een loods

Ik wil in verband met het zelf bouwen van een houten schuur van 8,5 x 5,5 meter een offerte uitgesplitst ontvangen: A. Betonfundering/balk (zandgrond) leveren/maken. Het maaiveld is circa 600 a 700 mm. De totale hoogte van de betonbalk is het maaiveld -124 mm (= 2 lagen metselwerk). Exclusief grondwerk (graven en weer aanvullen). B. 5 lagen metselwerk op de fundering opmetselen van het maaiveld -124 mm tot het maaiveld+ 186 mm) ( in totaal 525 stenen=7 m2). C. Een (gewapende) betonvloer leveren/maken van circa 120 mm dik. C. Betonvloer afwerken

Gewapende betonvloeren storten

En houten garage gewapende betonvloer leggen van 24 m2 en buiten de garage hetzelfde van 30 m2. De bodem is voorzien van een zandbed.

Gewapende betonvloer storten in een werkplaats

Ik ga een werkplaats in gebruik nemen voor mijn autobedrijf. Ik wil daar een gewapende betonvloer laten storten en vlinderen. Het gaat om een vloer van 128 m² en 15 cm dik op een zandbodem. Er is een grote toegangsdeur van 320 cm hoog en 4 meter breed. Die deur ligt 25 meter vanaf de weg. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gewapende betonvloer plaatsen in een buitenberging

Wij hebben een berging bij onze woning van 310 x 240 cm waar betonnen tegels in liggen. Die tegels zijn een beetje verzakt en bij regen komt er veel vocht omhoog. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar een goede waterdichte betonvloer met wapening laten aanbrengen. Er moet folie worden aangebracht en tempex aan de zijmuren. De vloerdikte moet ongeveer 15 cm worden. Ik wil de bovenzijde glad afgewerkt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en mij te adviseren. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius