Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rockanje te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rockanje heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rockanje u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rockanje of directe omgeving.

92 klanten uit Rockanje bevelen een bij Casius in Rockanje aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rockanje bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand, gietvloer realiseren in een woonkamer, houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rockanje staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rockanje:

Woonkamer en keuken en gang met laminaat voorzien

Ik wil mijn woonkamer, keuken en gang van nieuw laminaat voorzien. Er ligt nu laminaat, en dit moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Zeil in stacaravan vervangen door Vinyl

Graag zouden wij in een stacaravan vinyl leggen. De caravan is 3.70 x 10 meter. Het gaat om de woonkamer, de gang, 2 slaapkamers. Dus hele stacaravan behalve de badkamer. Ligt nu tapijt in, dit halen wij zelf weg en kunnen wij op de camping weggooien.

Betonvloer ophogen

wil bestaande beton vloer in de schuur ophogen met 2 a 3 cm en het gaat om ongeveer 20 m2

Gewapende betonvloer op zand storten

Wij willen een betonvloer inclusief wapening op 80 vierkante meter zand laten storten.

Plavuizen verwijderen

Het verwijderen van ongeveer 60 m2 plavuizen uit woonkamer/keuken en hal. Tevens graag prijsopgave voor met meenemen van de tegels en het egaliseren van de vloer.

Epoxyvloeren aanbrengen

Wij hebben een appartement op de begane grond gekocht en willen daar de betonnen vloeren laten afwerken met epoxy. Het gaat om 110 m² waar eerst vloerverwarming in zal worden aangelegd. Wij ontvangen graag uw offerte.

Egaliseren van een betonnen vloer

Graag ontvangen wij een offerte voor het egaliseren van een betonnen vloer. Er zal op het laagste punt ongeveer 15 mm egaline gestort moeten worden. Hierna worden er keramische tegels met vloerverwarming gelegd. De totale oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Laminaat in een stacaravan leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van 7 m2 ondervloer en laminaat en 5 meter plakplinten. Het betreft een stacaravan waar deze vloer gelegd moet worden.

Egaliseren van de garagevloer

Onze garagevloer moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Het betreft een relatief kleine ruimte van ± 3 m bij 6 m. Graag advies en een prijsindicatie.

Vinylvloer in slaapkamer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vinylvloer in 2 slaapkamers 3.51 bij 5.65 meter en 3.10 bij 4.40 meter. Er hoeven geen oude vloeren verwijderd te worden, er liggen gewoon houten vloeren in.

Egalisatie van huiskamer, oppervlakte 30 ...

Egalisatie van huiskamer, oppervlakte 30 M2. Bestaande cementvloer heeft al een oude egalisatielaag, maar is erg ongelijk in hoogte.