Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rijnsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rijnsburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rijnsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rijnsburg of directe omgeving.

95 klanten uit Rijnsburg bevelen een bij Casius in Rijnsburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rijnsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, nieuwe broodjesvloer plaatsen, tapijt verwijderen en tegels laten leggen., keramisch parket leggen, vbi renovatievloer met vloerverwarming droog, vloer egaliseren, parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen, keramisch parket leggen, reparatie vloer, houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer, vloerisolatie en verwarming aanbrengen, onderhoud bamboe vloer bedrijfsrestaurant, laminaat leggen in 7 appartementen, laminaat leggen, click PVC en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rijnsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rijnsburg:

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Leggen van 95 m2 laminaat met ondervloer en plinten voor ongeveer 50 meter. Wij vroegen ons af hoe duur dit zou zijn. Ook moet de vloer nog afgevoerd worden.

Laminaat leggen

Enkel laminaat leggen, 8 euro per vierkante meter. Het gaat om (naar boven afgerond) 13 vierkante meter. De ondervloer is al aanwezig.

Nieuwe betonnen vloer egaliseren

Egaliseren van schrale betonnen vloeren op begane grond, 1e en 2e etage. Ongeveer 130 m2.

Granieten vloer vervangen

Wij hebben tussenwoning gekocht uit 1930 en inmiddels de sleutel. In de hal en toiletruimte is daar de granieten vloer helaas onherstelbaar beschadigd. Wij willen die graag laten vernieuwen. De hal heeft een totale vloeroppervlakte van 6,5 m² (1,00 bij 2,00 meter en 4,35 bij 1,05 meter) en de toiletruimte van circa 1 m². De huidige vloer moet er nog uit gehakt worden. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

PU gietvloer in betonlook aanbrengen

Het laten leggen van een PU gietvloer met betonlook. Het gaat om 53 m2. -> huis wordt pas volgend jaar gebouwd

Kliklaminaat leggen

Ik zoek een expert die een kliklaminaat kan plaatsen. In verband met lekkage moest ik met spoed ongeveer 20-30 m² laminaat verwijderen. Deze moet opnieuw gelegd worden. De laminaat moet doorlopen naar andere kamers. Ook moet de groene ondervloer en beschadigde hoge witte plinten opnieuw geplaatst worden. Dit is ongeveer 3 meter bij elkaar.

Dekvloer leggen

Ik wil graag voor in totaal 60 m2 een afdekvloer laten leggen van (bij elkaar) 7 cm dik. Het gaat om twee ruimtes, waarvan de ene 50 m2 en de andere 10m2 (ongeveer).

Plavuizenvloer verwijderen

Ik laat hier graag mijn plavuizenvloer van 50 m² verwijderen in de woonkamer, keuken, gang, het toilet en de gangkast. Er zal vloerverwarming worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Schuimbeton laten storten

Graag wil ik voor de aanbouw van een schuur 11 m³ schuimbeton laten storten. Het gat is al gegraven en de bekisting gemaakt. Het betreft een oppervlakte van circa 32 m².

Vloer waterdicht egaliseren

De vloer in de werkkamer, 15 m2, voormalige garage, is een zandcement vloer zonder kruipruimte waar een dunne egalisatie-laag ligt. Dezer ruimte is soms vochtig. Wij willen een nieuwe waterdichte betere egalisatie laten leggen en hopelijk wordt het probleem zo opgelost.

Grindvloer en tegelvloer verwijderen

Wij hebben in onze keuken van 9 m² een grindvloer liggen op een oude tegelvloer. Kennelijk is de hechting niet voldoende geweest, want er zijn veel scheuren in de grindvloer ontstaan. Nu willen we deze er graag inclusief de tegelvloer uit laten halen. Er ligt geen vloerverwarming onder. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen dan uw advies en een prijsopgave.

Betonlook gietvloer aanbrengen

Ik wil graag een betonlook gietvloer aan laten brengen in een nieuwbouw appartement in Rijnsburg met een zandcementvloer met vloerverwarming. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2. De woning bestaat uit 3 kamers, een technische ruimte en een gang. Er zitten geen dorpels in de woning.

Anhydriet vloer schuren en egaliseren

In november wordt mijn nieuwbouwhuis opgeleverd. Op de begane grond wil ik tegelstrips met houtprint laten leggen, lengte per strip is ongeveer 180 cm. Daarvoor wil ik de anhydrietvloer eerst laten schuren en egaliseren. Ik heb al een offerte voor het schuren, en ben op zoek naar iemand die daarna de vloer kan egaliseren. Als jullie beide klussen, dus schuren én egaliseren, kunnen uitvoeren, dan hoor ik graag wat jullie per klus rekenen. De oppervlakte is ongeveer 65 m2. Kunt u ook aangeven hoe lang moet ik wachten met het tegelen nadat de vloer geëgaliseerd is?

Plakplinten leggen en laminaat in de gang rechttrekken

Kortgeleden heb ik laminaat gekochten van Jan des Bouvrie. De vloer is al gelegd. Door omstandigheden zijn de plakplinten in het gehele huis niet gelegd. In de gang is een stukje laminaat bol geworden, deze dient recht getrokken te worden. De klussen zijn: 1. Plakplinten leggen; 2. Stukje bol getrokken laminaat in de gang rechttrekken. Woonkamer, 2 slaapkamers en de hal zijn samen ongeveer 75 m2. De plinten zijn al aangeschaft en aanwezig.

Scheuren in een grindvloer repareren

In onze keuken ligt een een dichte grindvloer waar scheuren in zijn ontstaan. Wij zijn opzoek naar een specialist die dit netjes kan repareren. Eventueel extra grind is aanwezig. Graag ontvangen wij een offerte voor deze reparaties.

Vloer met hoge plinten en ondervloer leggen

Wij willen graag in ons nieuwbouwappartement in 5 ruimtes laminaat laten leggen met ondervloer en hoge witte plinten. Het gaat om de volgende ruimtes: - Huiskamer 30.5 m2 - Slaapkamer 11.5 m2 - Hal 9.6 m2 - Extra kamer 8.0 - Bergruimte 4.9 Met de berekening van de hoge plinten kwam ik rond de 58 strekkende meters uit.

Vloer ophogen in de slaapkamer

Ik wil graag een vloer in de slaapkamer 13 centimeter op hogen. Er ligt op dit moment een houten vloer en deze wil ik hergebruiken op de verhoogde vloer. Het gaat om een vloer van 6 bij 4 meter, dus in totaal 24 vierkante meter. Ik wil deze ophoging graag realiseren middels een houten constructie. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

PVC vloer leggen

Op 18,19 of 20 augustus laat ik graag 100 m2 PVC vloer leggen in de woonkamer, gang en slaapkamers van mijn nieuwbouw appartement. Ik heb de PVC vloer al gekocht, het gaat alleen om het laten leggen hiervan.

Vloer egaliseren voor een PVC-vloer

Wij zijn op zoek naar collega vakman die 50 m2 vloer kam egaliseren, Het betreft de woonkamer, keuken en de gang. De vloer is doorlopend en er zal later een PVC vloer gelegd worden.

Parket met waterschade schuren en opknappen

Waterschade bij de keuken planken staan bol . Wil tevens het parket in de kamer 40 vierkante meter laten schuren en opknappen

Laminaat leggen

Het leggen van 78 m2 laminaat inclusief ondervloer en plinten in een jaren '50 flat. Laminaat is al besteld. Ik wil graag een schriftelijke offerte. Geen bezoek aan huis vooraf. Ik zorg voor leeg opleveren oude vloer. Korte tijd tussen bezichtigingsmogelijkheid en verhuizing. Rond 1 juni starten.