Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor broodjesvloer met vloerverwarming maken:

Broodjesvloer met vloerverwarming maken

Houten balken en vloer zijn verwijderd 40 m3 huis onbewoond Broodjesvloer met vloerverwarming
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor broodjesvloer met vloerverwarming maken uit heel Nederland:

broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen.

Door omstandigheden moeten we de doe het zelf werkzaamheden staken. We zijn begonnen aan het vervangen van houten vloer voor EPS / broodjes vloer. Reeds uitgevoerd: deurgat verplaatst, vloer verwijderd en balken geplaatst. Nog uit te voeren werkzaamheden: beton storten, vloerverwarmingsbuizen aanleggen, dekvloer storten, tegels plaatsen, deurgat op maat maken en kozijn plaatsen Betreft een oppervlakte van ong 50 m2. Materiaal (oa. cement, zand en bouwstaalmatten) zijn reeds in bezit. Offerte dient enkel arbeid te zijn. Daarnaast een inbouw wc plaatsen en oude eruit halen. Ook beetje betegelen.

Houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (ca 26 m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. De keuken en hal zijn al van beton dus daar moet alleen vloerverwarming in gevreesd worden. Dit gaat om ongeveer 13 m2 extra. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Infraroodverwarming installeren

Het komt op een zgn broodjesvloer waar waarschijnlijk dikke underlayment platen opkomen. We hebben ook cv liggen dus overweging tussen infrarood en vloerverwarming met op cv aansluiten. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een advies met kolom van voors en tegens van vloerverwarming t.o. infrarood.

Balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen

Ik heb een woonkamer van 30 m2. Oude houten vloer is er uit. Ik wil graag een broodjesvloer inclusief vloerverwarming. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden.

Balken broodjesvloer aanleggen

Ik wil in mijn woonkamer de oude, houten begane grondvloer laten verwijderen en daarna vervangen door een balken broodjesvloer. Er is een kruipruimte aanwezig van circa 1 meter diep. Deze wil ik graag behouden ivm toegang leidingwerk. Het betreft een oppervlak van 32 m2. Offerte graag inclusief verwijderen en afvoeren oude vloer. Geen vloerverwarming nodig.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een broodjesvloer met vloerverwarming aanleggen. De oppervlakte is 38 m2 waarvan we 26 m2 willen isoleren. En gedeelte van de woonkamer is een uitbouw, deze is al geïsoleerd. De oude houten vloer moet ook verwijdert worden. Vanaf 1 april is de woning van ons. Graag ontvangen wij een offerte

Balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen over ongeveer 12 maanden een broodjesvloer laten leggen met een vloerverwarming. Wij zijn nog een beetje aan het oriënteren dus laten ons graag adviseren. Oude materiaal halen wij er zelf uit. Het gaat om 55 m2.

Houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming

Ik wil van de benedenverdieping de houten vloer laten vervangen door een broodjesvloer met vloerverwarming. De oude vloer moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om 65 m2.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen graag de houten vloer vervangen voor een balken broodjes vloer met vloerverwarming. Er is geconstateerd dat er 1 houten vloerbalk slecht is dus willen we overwegen om over te gaan op een betonvloer met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Vloer door broodjesvloer vervangen

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (40m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. Gezien ook een nieuwe keuken zal komen kan de hele benedenverdieping leeg. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Partners

Partners van Casius