Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Ridderkerk of directe omgeving.

378 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Ridderkerk:

Broodjesvloer met vloerverwarming maken

Houten balken en vloer zijn verwijderd 40 m3 huis onbewoond Broodjesvloer met vloerverwarming

Anhydrietvloer schuren en primer aanbrengen

Beste Graag zou ik een prijsopgaaf/ offerte willen ontvangen voor het schuren van 100 m2 anhydriet vloer, en het aanbrengen van een primer voor het tegelen van de vloer. Tevens de vraag of dit op korte termijn gedaan kan worden.

Offerte Laminaat voor de verzekering

Na een lekkage door de vaatwasser in de keuken. Is mijn laminaat opgezet. Ik zou graag een offerte willen voor het verwijderen van de oude laminaat en het plaatsen van nieuwe laminaat. Mijn laminaat loopt door van keuken tot aan de woonkamer. De keuken zelf heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Graag ook het vervangende materiaal meenemen in de offerte.

Renovatievloer laten plaatsen

Het gaat om het demonteren en verwijderen van de oude houten vloer en balkenlaag in de woonkamer. Eroverheen ligt 23 cm grenen houten latten en daarover een lemen vloer met een laag siergrind. Dan gaat het om het plaatsen van een PS betonnen broodjes vloer met isolatie (RC waarde 5). Met een betonnen deklaag en eventueel 5 cm zand/cementvloer als afwerking. Ruimte is 7 meter lang en 4 meter breed. Graag einde van het jaar beginnen.

Vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Ik wil een vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen. Begane grond 37 vierkante meter 5.4 x 6.4. Houten balken en vloer verwijder ik zelf. Graag kosten plaatje vbi vloer inclusief leggen en btw. Zowel met als zonder vloerverwarming prijs. Toplaag zijn keramische tegels van 80 x 80 cm met een lijmlaag van 1 cm. Over het type vloerverwarming laat ik mij adviseren.

Vloer vervangen na aanleiding van een lekkage

Vloer vervangen in keuken na waterlekkage. De laminaat vloer is door het hele huis aansluitend gelegd. Ik weet niet of het gerepareerd kan worden of dat de hele vloer eruit moet keuken en gang is beschadigd. Vloer is van laminaat brewton antraciet van kwantum. Oppervlakte keuken en gang ong. 14 m2. Oude materiaal ook graag afvoeren . Gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaatvloer laten herstellen

Door heftig water lekkage in keuken moet schade hersteld worden, laminaat (en ondervloer) moet worden vervangen. Keuken oppervlakte (7m2). Doordat er in het huis geen drempels/stofdorpels zijn is de totale oppervlakte circa 67m2 Daarnaast moet de muur die je hier ziet, aan de andere kant opnieuw gestuct worden, hier komt de lekkage vandaan.

Anhydrietvloer schuren

Goedenavond, Ik wil graag de Anhydrietvloer schuren en stofvrij laten maken van mijn nieuwbouwappartement, het is 97 m2.

Vloer egaliseren

In onze woonkamer betonvloer laten egaliseren met een oppervlakte van 9 bij 3,3 meter. Het is een oud huis, het is de bedoeling dat de vloer waterpas wordt gemaakt. In augustus.

Kwaaitaal vloer repareren of vervangen

Wij hebben een huis op het oog uit 1973. Er ligt een kwaaitaal vloer in. We weten nog niet of er sprake is van betonrot en daarom willen we z.s.m. een offerte ontvangen voor het herstellen van de vloer. daarnaast willen we ook een offerte ontvangen voor het compleet vervangen van de vloer. De prijs indicatie kunnen we gebruiken bij verdere onderhandelingen. Het laten herstellen / vervangen van de vloer zullen we na de overdracht laten uitvoeren. Het gaat om een vloer van 4,80 x 10,5 = circa 50 m2.

Laminaat herstellen in de woonkamer

Ik zoek een laminaatlegger die twee planken kan vervangen van mijn vloer. Die planken ter vervanging zijn niet aanwezig, echter weet ik wel waar die gehaald kunnen worden.

Laminaatvloer plaatsen

Ik zoek een laminaatlegger die het laminaat in mijn keuken en gang kan vervangen. Dit moet gebeuren na lekkage. De totale oppervlakte van het te vervangen laminaat is ongeveer 15 m2.

Grindvloer reinigen, repareren en eventueel sealen

Het gaat om het reinigen van een ongeveer 38 m2 open grindvloer, marmer grind, aantal kleine reparaties en eventueel sealen.

Laminaat met waterschade in de slaapkamer vervangen

Ik wil graag een offerte plus ondervloer laminaat voor de slaapkamer 11 m2 groot. De ondergrond is beton.

Laminaat en plinten leggen

Ik wil onderfolie ondergrondplaten plakplinten laminaat laten leggen. Oppervlakte is woonkamer 16 m² gang 8 m², keuken 4 m².

Tegelvloer verwijderen en de ondergrond egaliseren

Wij willen graag de tegelvloer in onze keuken en gang laten verwijderen op de begane grond. Het gaat om ongeveer 18 m² tegels die zijn gelijmd op een betonnen vloer. Daarna willen we de ondergrond laten egaliseren. Een vuilcontainer kan dichtbij geplaatst worden. We ontvangen graag uw offerte.

Garagevloer egaliseren met harde toplaag

Onze garage/schuur van 2 jaar oud heeft een oppervlakte van 16 m². Ik wil daar de betonnen vloer laten egaliseren. Deze vloer is geribbeld en loopt in de lengte naar de zijkanten iets af. Ik wil er eventueel een egaliseerlaag op die een harde toplaag heeft. Ik krijg daarvoor graag uw advies en een prijsopgave.

PVC clickvloer monteren

Wij gaan bij de Gamma een PVC click vloer aanschaffen. De montage willen wij graat uit willen laten voeren, wel zullen wij zelf de ondervloer leggen en de verdere afwerking verzorgen. Het gaat om 37 m2.

Grindvloer laten aanleggen

Laten leggen van een grindvloer ongeveer 70 m2

Vloer egaliseren voor leggen parketvloer

Egaliseren beton vloer waterpas voor parketvloer 60 m2 mm weet ik niet zeker ik denk tussen 3 en 4.

Betonvloer met vloerverwarming vlinderen

Graag wil ik meer info over een betonvloer met vloerverwarming en ook vlinderen. Oppervlakte is 100 m3 Graag willen wij een prijsopgave onder vloer is beton

Oude tegelvloer en binnenwanden verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1982 gekocht, waarvan de overdracht vermoedelijk eind april zal plaatsvinden. We willen daar 135 m² tegels met oude vloerverwarming laten verwijderen. In de keuken willen we een muur van 4 meter laten verwijderen waarvan 1,5 m dragend (de draagconstructie is al berekend). Verder willen we 3 meter niet dragende muur van een kast en toiletruimte en 3,5 niet dragende muur van een cv-ruimte laten verwijderen. Als laatste willen we 4 meter niet dragende muur van een kantoor laten verwijderen en een kozijnopening laten maken in een spouwmuur. De afvalmaterialen moeten afgevoerd worden. Bedrijven die hier vanaf eind april tijd voor hebben nodigen wij graag uit om een gedetailleerde offerte voor ons te verzorgen.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben twee lagen plavuizen liggen met daaronder vloerverwarming. De bovenste laag plavuizen moeten verwijderd worden en vervolgens egaliseren, zodat wij een PVC vloer kunnen laten leggen. Het gaat om een vloer van 42 m2. Het is een woonkamer met een stukje gang.

Laminaat verplaatsen

Er was een lekkage uit de wasmachine en mijn laminaat raakt beschadigd. Nuu moet ik dat verplaatsen.

Betonnen garagevloer egaliseren

Het egaliseren van een betonnen vloer van de garagebox plus de opstaande rand bij de inrit. Het gaat om ongeveer 18 m2.