Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Ridderkerk of directe omgeving.

356 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, betonvloer laten storten, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Ridderkerk:

Vloer egaliseren

In onze woonkamer betonvloer laten egaliseren met een oppervlakte van 9 bij 3,3 meter. Het is een oud huis, het is de bedoeling dat de vloer waterpas wordt gemaakt. In augustus.

Kwaaitaal vloer repareren of vervangen

Wij hebben een huis op het oog uit 1973. Er ligt een kwaaitaal vloer in. We weten nog niet of er sprake is van betonrot en daarom willen we z.s.m. een offerte ontvangen voor het herstellen van de vloer. daarnaast willen we ook een offerte ontvangen voor het compleet vervangen van de vloer. De prijs indicatie kunnen we gebruiken bij verdere onderhandelingen. Het laten herstellen / vervangen van de vloer zullen we na de overdracht laten uitvoeren. Het gaat om een vloer van 4,80 x 10,5 = circa 50 m2.

Laminaat herstellen in de woonkamer

Ik zoek een laminaatlegger die twee planken kan vervangen van mijn vloer. Die planken ter vervanging zijn niet aanwezig, echter weet ik wel waar die gehaald kunnen worden.

Laminaatvloer plaatsen

Ik zoek een laminaatlegger die het laminaat in mijn keuken en gang kan vervangen. Dit moet gebeuren na lekkage. De totale oppervlakte van het te vervangen laminaat is ongeveer 15 m2.

Grindvloer reinigen, repareren en eventueel sealen

Het gaat om het reinigen van een ongeveer 38 m2 open grindvloer, marmer grind, aantal kleine reparaties en eventueel sealen.

Laminaat met waterschade in de slaapkamer vervangen

Ik wil graag een offerte plus ondervloer laminaat voor de slaapkamer 11 m2 groot. De ondergrond is beton.

Laminaat en plinten leggen

Ik wil onderfolie ondergrondplaten plakplinten laminaat laten leggen. Oppervlakte is woonkamer 16 m² gang 8 m², keuken 4 m².

Tegelvloer verwijderen en de ondergrond egaliseren

Wij willen graag de tegelvloer in onze keuken en gang laten verwijderen op de begane grond. Het gaat om ongeveer 18 m² tegels die zijn gelijmd op een betonnen vloer. Daarna willen we de ondergrond laten egaliseren. Een vuilcontainer kan dichtbij geplaatst worden. We ontvangen graag uw offerte.

Garagevloer egaliseren met harde toplaag

Onze garage/schuur van 2 jaar oud heeft een oppervlakte van 16 m². Ik wil daar de betonnen vloer laten egaliseren. Deze vloer is geribbeld en loopt in de lengte naar de zijkanten iets af. Ik wil er eventueel een egaliseerlaag op die een harde toplaag heeft. Ik krijg daarvoor graag uw advies en een prijsopgave.

PVC clickvloer monteren

Wij gaan bij de Gamma een PVC click vloer aanschaffen. De montage willen wij graat uit willen laten voeren, wel zullen wij zelf de ondervloer leggen en de verdere afwerking verzorgen. Het gaat om 37 m2.

Grindvloer laten aanleggen

Laten leggen van een grindvloer ongeveer 70 m2

Vloer egaliseren voor leggen parketvloer

Egaliseren beton vloer waterpas voor parketvloer 60 m2 mm weet ik niet zeker ik denk tussen 3 en 4.

Betonvloer met vloerverwarming vlinderen

Graag wil ik meer info over een betonvloer met vloerverwarming en ook vlinderen. Oppervlakte is 100 m3 Graag willen wij een prijsopgave onder vloer is beton

Oude tegelvloer en binnenwanden verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1982 gekocht, waarvan de overdracht vermoedelijk eind april zal plaatsvinden. We willen daar 135 m² tegels met oude vloerverwarming laten verwijderen. In de keuken willen we een muur van 4 meter laten verwijderen waarvan 1,5 m dragend (de draagconstructie is al berekend). Verder willen we 3 meter niet dragende muur van een kast en toiletruimte en 3,5 niet dragende muur van een cv-ruimte laten verwijderen. Als laatste willen we 4 meter niet dragende muur van een kantoor laten verwijderen en een kozijnopening laten maken in een spouwmuur. De afvalmaterialen moeten afgevoerd worden. Bedrijven die hier vanaf eind april tijd voor hebben nodigen wij graag uit om een gedetailleerde offerte voor ons te verzorgen.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben twee lagen plavuizen liggen met daaronder vloerverwarming. De bovenste laag plavuizen moeten verwijderd worden en vervolgens egaliseren, zodat wij een PVC vloer kunnen laten leggen. Het gaat om een vloer van 42 m2. Het is een woonkamer met een stukje gang.

Laminaat verplaatsen

Er was een lekkage uit de wasmachine en mijn laminaat raakt beschadigd. Nuu moet ik dat verplaatsen.

Betonnen garagevloer egaliseren

Het egaliseren van een betonnen vloer van de garagebox plus de opstaande rand bij de inrit. Het gaat om ongeveer 18 m2.

Laminaat vloeren leggen in huis

Ik wil graag ondervloer en laminaat laten leggen in een huis van 2 verdiepingen, ongeveer 100 m2. De materialen zijn al aangeschaft en het huis wordt vermoedelijk 1 december opgeleverd. Graag leggen in de maand december.

Betonnen vloer egaliseren

Egaliseren van een betonnen vloer. Circa 55 m2.

Garagevloer egaliseren

Ik wil graag mijn garagevloer van 3 meter breed 6 meter lang laten egaliseren. Betonnen ondergrond. Vloer egaliseren met egaline voor een trimsalon. Er is 1 afvoer putje aanwezig in de vloer.

PVC clickvloer leggen

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting begin oktober zal worden opgeleverd. Wij hebben een pvc click vloer gekocht van 115 m², met ondervloer en 90 meter plinten. Wij willen die graag rond eind oktober of begin november in de gehele woning laten leggen. Er is op de benedenverdieping een vloer met vloerverwarming die al geëgaliseerd is. Boven zijn er gewone betonnen afwerkvloeren. Wij ontvangen graag een offerte.

Egaline aanbrengen op een zandcementvloer

Graag een offerte voor het aanbrengen van 82 m2 egaline voor het egaliseren voor een gietvloer. Vloerverwarming is reeds aangebracht en dicht gesmeerd. Het betreft de gehele begane grond die is voorzien van 3 slaapkamers, 2 hallen en een woonkamer.

Kwaaitaalvloer repareren

De woning heeft een kwaaitaalvloer en dient gerepareerd te worden. De woonoppervlakte is ongeveer 120 m2. Er kan ter plekke gekeken worden indien de vakman dit wenst. Een inspectierapport en plattegrond zijn beschikbaar. aangekocht

Plavuizenvloer vervangen

Ik heb een plavuizenvloer van 135 m2 die ik graag wil laten verwijderen, hierna wil ik een nieuwe tegelvloer laten plaatsen met tegels van 60 x 60 centimeter. Ik ontvang graag uw offerte inclusief en exclusief de aanschaf van de nieuwe, basic tegels.

Betonvloer met vloerverwarming in keuken, wasruimte en toilet

Graag wil ik een offerte voor een betonvloer met vloerverwarming. De vloer moet worden gemaakt op een ruwe constructievloer die wat kleine hoogteverschillen heeft (tot 4 cm). In totaal 25 m2. Moet er eerst een dekvloer op of kan er direct vloerverwarming op aangebracht worden. Kunt u het geheel verzorgen, liefst op korte termijn? Eind oktober komt de nieuwe keuken.