Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Poortugaal of directe omgeving.

157 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Poortugaal:

Laminaat en ondervloer leggen op 1e en 2e verdieping

Ik wil graag laminaat incl. plinten en ondervloer, laten leggen op de 1e en 2e verdieping Het huidige laminaat zal ik zelf verwijderen. Het gaat om ongeveer 90 m2. Wij zorgen voor het laminaat, plinten en de ondervloer. Graag reageren via mail vanwege het feit dat ik continu diensten draai en dus regelmatig slaap overdag!

Merbauvloer opknappen

Mijn merbau massieve vloer is aan een opknapbeurt toe. Het is de woonkamer met open keuken en de hal. De vloer is gelakt. Ik schat zo'n 55 m2.

Vloer verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik zoek een laminaatlegger voor het verwijderen van het bestaande laminaatvloer en het plaatsen van nieuw laminaat. Dit betreft 6 m2. De plinten zijn reeds aanwezig. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping welke goed bereikbaar is.

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Het betreft het aanbrengen van een zand cement dekvloer op vloerverwarming, matjes+slangen ongeveer 16 mm, 40 m2

Betonvloer in de tuin slopen en afvoeren

In onze achtertuin ligt een betonvloer van ongeveer 9 m². Wij willen die vóór 26 november laten slopen en afvoeren. Onze achtertuin is vrij bereikbaar. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Linoleum vloer leggen

Wij zijn op zoek naar een ervaren vakman om onze keuken en wc-vloer te egaliseren en daarna te voorzien van linoleum. Het gaat om ongeveer 24 m2 en er liggen nu fermacell vloer platen. Het zou fijn zijn als het over twee week gelegd kan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Gietvloer aanbrengen over tegels met vloerverwarming

Wij hebben het idee om een gietvloer over onze plavuizenvloer met vloerverwarming te leggen. De oppervlakte betreft 62 m2 beneden etage. De bedoeling is dat het een grijze betonlook krijgt. De vraag is echter of dit mogelijk is met vloerverwarming en over deze plavuizen. Graag advies en een indicatie van de kosten.

Vloertegels verwijderen en vervolgens egaliseren

Ik zou graag willen de kosten weten van: Vloertegels verwijderen en de vloer egaliseren. Het is 27 m2 Aan de raamkant zit een radiator. Er zit ook vloerverwarming in de vloer, die moet behouden blijven. Daarna egaliseren en mogelijk ook nieuwe tegels aanbrengen, als dat mee aan kan bieden. Verder info volgt eventueel nog. Graag wil ik weten waar ik aan toe ben, wanneer ik aantal zaken wil aanpakken. Kunt u een afspraak met ons maken?

Plavuizen vloer verwijderen

Ik wil graag ongeveer 120 M2 plavuizen laten verwijderen met behoud van vloerverwarming, vloer schoon opleveren.

Licht gekleurde terrazzovloer maken

Ik wil graag een Terrazzo vloer van ongeveer 16 m2 laten aanbrengen. Dit gaat om één ruimte. Het komt op een bestaande betonnen terrastegel vloer. Geen motieven, wel een lichte kleur die past bij mijn marmeren vloer.

Tegelvloer met behoud vloerverwarming verwijderen

Wij hebben een woning gekocht, waar op de begane grond 122 m² tegelvloer moet worden verwijderd, met behoud van de vloerverwarming daaronder. Daarna moet de vloer worden geëgaliseerd. De laatste fase van egaliseren wordt door de tegelzetter verzorgd. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Jatoba vloer white washen

Ik wil onze Jatoba vloer een white wash laten geven, het gaat om een slordige 50 m2. Dit is de woonkamer plus de gang en bestaat uit rechte stukken. De vloer heeft een V groef.

Laminaat leggen op te leveren nieuwbouw huis

Er moet in alle kamers van het op te leveren nieuwbouw huis laminaat en een ondervloer worden gelegd. Het gaat om zo'n 66m2. Alle materialen zijn reeds aangeschaft en worden binnen aanzienbare tijd geleverd. Het leggen van het laminaat zal naar alle waarschijnlijkheid kunnen plaatsvinden in eind week 51 begin week 52.

Laminaat verhuizen naar een koopwoning

Enkele jaren geleden hebben wij een laminaatvloer in ons appartement (60 m2, te Rotterdam) laten leggen. We hebben een nieuw huis gekocht en willen wij deze vloer graag meenemen (oppervlakte nieuwe woonkamer ongeveer 42 m2, te Poortugaal). In de nieuwe woning bevindt zich tevens een convectorput-deksel welke wij gelijk willen laten vervangen om bij de kleur van de nieuwe vloer te passen. Graag ontvangen we een offerte voor het overzetten van de vloer en het vervangen van de convectorput-deksel. Graag ook een specificatie wat het verschil in kosten is als we zelf onze vloer (uit het appartement) halen, of wanneer we dit ook door u laten doen. Graag contact opnemen via de mail, telefonisch doorgaans slecht bereikbaar i.v.m. werk. Bij voorbaat dank voor de offerte.

Onze woonkamer beslaat ca. 100m2 waarvan ...

Onze woonkamer beslaat ca. 100m2 waarvan 30 reeds is voorzien van belgisch hardsteen. op de overige 70m2 willen wij eiken parket in tapis visgraat laten leggen met een border en bies. het parket moet aanlsuiten op het hardsteen. de 70m2 is incl. 2 kasten waar parket moet worden gelegd. uiteraard hebben wij een ondervloer nodig en dient het parket na leggen geschuurd en geolied worden.

Natuursteen vloer leggen in ...

Natuursteen vloer leggen in nieuwbouwwoning. Afmeting tegels 60x60. Eventueel ook hoge houten plinten bevestigen. Oplevering naar verwachting oktober 2009.

Een parketvloer op beganegrond van ca. ...

Een parketvloer op beganegrond van ca. 85 m2, nieuw gelegd in 1999, afzelia, dubbele visgraat met bies welke geschuurd en opnieuw gelakt moet worden. Ruimtes zijn doorlopend: hal, open keuken, woonkamer en studeerkamer. Op veelbelopen plek (in keuken) bevinden zich (standaard) slijtageplekken. In offerte svp prijs, te besteden tijd en totale duur (ivm bgg niet beschikbaar) aangeven alsmede een mogelijke planning van uitvoering.

Sinds 1 juli een woning gekocht, waarin ...

Sinds 1 juli een woning gekocht, waarin beneden een houten vloer ligt. De vloer komt op verschillende plekken omhoog. We willen graag op locatie advies, over wat te doen. Wellicht opnieuw laten leggen van de vloer. Spoed is vereist, een en ander dient voor 1 augustus uitgevoerd te worden.