Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Pijnacker of directe omgeving.

389 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, vloerverwarming en leggen tegels van 30x120, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, pS renovatievloer aanbrengen en oude vloer verwijderen, fundering plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Pijnacker:

Oude laminaatvloer laten vervangen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het leggen van een laminaat vloer + ondervloer op zolder + plakplinten op zolder. De afmeting is ongeveer 29m2. Daarnaast wil ik weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude laminaatvloer en ondervloer?

Vloer egaliseren in kantoorpand

In een kantoorpand in Leiden op de 4e verdieping wordt tapijt verwijderd. De vloer moet dan i.v.m. lijmresten geëgaliseerd worden en nageschuurd. Het gaat om 400 m2. Lift kan gebruikt worden.

Laminaat met ondervloer vervangen vanwege waterschade

Wij willen in verband met waterschade na een lekkage ons laminaat op de zolder laten vervangen. Het gaat om ongeveer 18 m² laminaat met ondervloer. De vakman mag ons ook een aanbieding doen voor het laminaat en de ondervloer. We horen graag welke keuze we daarin hebben. We ontvangen graag uw offerte. We hebben die nodig voor onze verzekeringsclaim.

Granitovloertjes storten

Het laten storten van drie granitovloertjes in kleine ruimtes van totaal ongeveer 5 m2. De vloeren zijn voorzien van plinten en afwerkrand.

Laminaat leveren en laten leggen

Het tapijt dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er een ondervloer, laminaat en hoge plinten geplaatst moeten worden. De oppervlakte is afgerond 42 m2.

Terrazzo badkamervloer leggen

De oude badkamer uit 1970 mag worden aangepakt. Daarbij willen we graag weten wat er mogelijk is met de Terrazzo vloer. We willen óf de aanwezige vloer vernieuwen, in een beigekleurig met c.a. 5 cm opstaande rand (Oppervlakte van 200 x 220 cm), óf herstel van de scheur bij wand/vloer van c.a. 70 cm. Ongeveer drie oude afvoerleidingen dichtmaken en het totaal polijsten.

Parketvloer schuren en wellicht lakken

Wij hebben in de woonkamer een parketvloer liggen van 28 m2 en zouden deze graag voor 5 augustus op laten schuren. Onze meubels worden 5 augustus geleverd. De lak kunnen wij zelf aanschaffen en aanbrengen. Als de meerprijs van het lakken niet al te groot is, zou dit eventueel ook door u uitgevoerd kunnen worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte en de beschikbaarheid.

Egaliseren cement dekvloer

Graag zou ik een prijsopgave krijgen voor het egaliseren van een cement dekvloer van een nieuwbouwhuis in Pijnacker met vloerverwarming. 55 m2 en 2 a 3 mm hoog, schatten wij in. Rond week 27 a 28.

Marmoleum leggen op keukenvloer

Aantal m²: 9 + 7 (keuken en hal) Hoeveel ruimtes: 2 combineren met vloerverwarming. Legt u dat ook aan? Dan graag offerte incl. Vloerverwarming

Cementvloer egaliseren

Betreft het laten egaliseren van betonnen nieuwbouw vloeren met vloerverwarming, op de midden verdieping en de zolder van ongeveer 62 m2 groot. Dit moet gebeuren in verband met het later plaatsen van pvc-laminaat. Een van de ruimtes betreft wel een wasruimte die niet geheel gedaan kan worden door vloerverwarming buizen die hier uitkomen. Graag ontvang ik een offerte.

Betonnen vloer in de garage storten

Bestaande straattegel vloer in de garage (bouwjaar 1998) van 6 x 3 meter is verzakt. Deze wil ik laten vervangen door een betonvloer. Verwachte werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de tegels (optioneel), onderlaag zand opvoeren, leveren van wapening en storten en egaliseren van 6 bij 3 meter betonvloer. Afvoeren van tegels (optioneel), voor de garage zit een oprit van 7 a 8 meter waar geen zwaar materiaal over kan. De schuur heeft een betonnen fundering. Graag ontvang ik een offerte.

Houten vloer verwijderen

Verwijderen houten vloer in woonkamer en kleine keuken. Gaat om 30 m2 waarschijnlijk gelijmd en gespijkerd parket in woonhuis in Pijnacker.

Zandcementdekvloer aanbrengen in een winkel

Ik wil graag voor een nieuwbouw winkel circa 116 meter zandcement vloer met de dikte van 15 cm. De vloer heeft geen verwarming. We hebben een ongelijke betonnen vloer. De winkel wordt casco opgeleverd. Het verschil tussen de straat en de vloer is ongeveer ongeveer 15 cm.

Vloer laten egaliseren

Mijn vloer is geëgaliseerd door iemand die zijn werkzaamheden/beloftes niet waar kon maken en nu loopt mijn vloer alsnog niet recht. Waardoor er geen laminaat gelegd kan worden. Het betreft de woonkamer met open keuken en gang. Heeft u voor mij een offerte voor het egaliseren van 37 m2 beneden verdieping?

Vloer in de nieuwbouwwoning egaliseren

In oktober gaan wij verhuizen naar een nieuwbouw woning. We zouden onze vloer op de begane grond, 51 m2, willen egaliseren. Er is vloerverwarming aanwezig. We zouden dit zelf kunnen doen maar u vermeld op uw site dat u een scherpe prijs heeft. Graag ontvang ik van u een prijsopgave/offerte.

Vloer egaliseren

Egaliseren van vloeren (anhydriet) in nieuwbouw woning van in totaal 150 m² verdeeld over 3 etages (Bg, 1e en 2e). Wij willen in principe zelf PVC stroken leggen, dus de egaliseer laag moet geschikt zijn om direct PVC lijm op aan te brengen. Het leggen van 150 m² PVC graag als optie in de offerte opnemen. Het PVC bestellen wij zelf. Oplevering van de woning nog niet bekend, indicatie december 2016 / januari 2017

Betonvloer egaliseren

Het betreft het egaliseren van ongeveer 320 m2 betonvloer met lijmresten. Het zijn twee ruimtes op 1 verdieping. Eén ruimte is ongeveer 220 m2. De andere ruimte is ongeveer 10 bij 10 meter. Er zijn brede deuren, dus makkelijk toegankelijk.

Dekvloer egaliseren in nieuwe woning

Ik heb een pas opgeleverde nieuwbouwwoning waarvan de dekvloer geëgaliseerd moet worden. Het egaliseren is nodig voor het leggen van tegels van 120 cm lang en 25 cm breed. De totale vloer oppervlakte is 43 m2.

Laminaat en traprenovatie aanbrengen

Ik wil de beneden verdieping voorzien van een ondervloer en laminaat. Laminaat moet komen in de woonkamer, gang en keuken. Totale oppervlakte is 38.75 m2, ik heb 42 m2 laminaat nodig in verband met zaagverlies. Daarnaast wil ik de trap laten renoveren door middel van Cando traprenovatie panelen. Het is een dichte trap met een draai en zowel op de trede als stootborden moeten nieuwe panelen. In de hal zal een mat over de kruipruimte moeten komen wat in het laminaat valt. Ik zal zelf de materialen aanschaffen. Het precies opmeten van de benodigde materialen zie ik graag als optie terug in prijsopgaaf.

Laminaat-offerte voor de verzekering

Ik wil graag laminaat, een ondervloer en plinten laten leggen. Het gaat om een keuken van 5 bij 5 meter. In verband met lekkage moest ik van verzekering een offerte op laten maken, mocht u vragen hebben hoor ik het graag.

Laminaat leggen op de vloer

Graag wil ik een offerte opvragen voor een laminaat vloer. Ik ben geïnteresseerd in Berry alloc loft chocolade witte eik. Het gaat om een oppervlakte van 61,8 m2, maar met zaagverlies zal ik extra pakken nodig hebben. Daarbij denk ik aan plakplinten. Een ondervloer heb ik al; deze ligt er minder dan een paar maanden (vorige bewoners, soort ondervloer zie bijlage). Bijgaand heb ik ook de plattegrond toegevoegd. Het gaat om een gestoffeerde en ingerichte woning. Hierin ligt nog oude laminaat, die eruit moet. Voor de rest staan de meubels er al in. Wat is jullie voorstel met betrekking tot het leggen? Is het bijvoorbeeld mogelijk alle meubels naar de ene helft van de ruimte te verplaatsen en dan weer terug. Het verplaatsen doen wij dan zelf. Tevens zou ik graag willen weten of jullie garantie geven op het product en op het leggen? Graag uw reactie. Alvast bedankt voor

Vloer ophogen

Voor een klant in Pijnacker moeten wij een vinylstroken vloer leggen. De vloer is nu oneffen en heeft deels tegels. Graag laten wij de vloer ophogen door een collega vakman met ongeveer 3 cm. De oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Trap met laminaat renoveren

Ik zou graag een prijs willen ontvangen voor het zetten van laminaat overzettreden en stootborden van een trap met 15 treden en twee keer een knik naar links.

Dampdichte vloer met vloerverwarming aanbrengen

Voor onze woonkamer van 45 m2 willen we de houten vloer verwijderen en deze vervangen door een goed geïsoleerde dampdichte vloer met vloerverwarming. Het huis is op staal gefundeerd en we verwachten dat de kruipruimte ongeveer 40 cm diep is tot het zand. We staan open voor suggesties. Uiteindelijk willen we zelf een houten (visgraat) vloer hierop aanbrengen. De houten vloer verwijderen we zelf. Het huis is gebouwd in 1930. We zien graag uw advies tegemoet. Plattegrond beschikbaar.

Egaliseren van betonvloer

Het egaliseren van een van een vloer, 50 m2, waar pvc op gelegd moet worden. Egaline komt op een zandcement vloer, waarbij wel wat hoogteverschillen inzitten. Ik schat in dat er gemiddeld een kleine cm egaline op moet. Ook moeten er nog sleuven, vloerverwarming, dicht gesmeerd worden. In overleg of ik dat zelf moet doen of dat jullie dat doen.