Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Pernis Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Pernis Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Pernis Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Pernis Rotterdam of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Pernis Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloer egaliseren, grindvloer realiseren in een winkelpand, schaderapport van waterschade opstellen en herstellen houtenvloer, leisteen vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Pernis Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Pernis Rotterdam:

Oude linoleum vloer verwijderen

Het betreft een parterre van ongeveer 180 m2. Hier ligt een oude linoleum vloer met daaronder een laag spaanplaat. De linoleum vloer en de spaanplaten dienen te worden verwijderd, de vloerdelen die hieronder liggen moeten worden behouden. Graag ontvangen wij een globale opgave van de kosten voor het verwijderen en het afvoeren van de vloer.

Vloer van begane grond vervangen

Ik wil graag mijn vloer laten vervangen. Ik wil graag de huidige houten vloer verwijderen en vervangen door polystyreen elementen/broodjesvloer. Het gaat om een oppervlakte 25 m2 (begane vloer - 4.80 x 5.70 meter).

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik zou graag op woensdag 11 juni het laminaat willen laten leggen in twee slaapkamers en een overloop. Inclusief ondervloer en plakplinten.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil graag op woensdag 11 juni laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plakplinten op de bovenverdieping. Het gaat om 2 slaapkamers en een overloop.

Betonvloer ophogen

Bestaande betonvloer van berging in tuin 5cm opstorten niet geïsoleerd en ongewapend. Het betreft de vloer van een houten berging, 16 m2, rondom op gemetselde plint van 20 cm hoogte. Tuin goed bereikbaar via zijpad.

In nieuwbouwwoning, op ruwe betonvloer ...

In nieuwbouwwoning, op ruwe betonvloer met vloerverwarming, leggen van ca. 110 m2 marmer (reeds in ons bezit). Wanden wc (ca. 1,2 m2) ook betegelen met zelfde marmer. Badkamer van 280 x 300 betegelen (wanden en vloeren, hier moeten we de tegels nog voor aanschaffen)

Het leggen van laminaat in een ...

Het leggen van laminaat in een nieuwbouwhuis.