Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonnen vloer ten behoeve van een schuur storten:

Betonnen vloer ten behoeve van een schuur storten

Wij willen een betonnen vloer laten storten ten behoeve van een schuur. Wij hebben een vloer voorbereid van 50 m2. Wapening bekisting is reeds klaar. De vloer zal circa 14-15 cm dik zijn. Wij verwachten 9 kub nodig te hebben. Onze woning staat een deel vrij. Vanaf de weg is deze goed bereikbaar langs een fietspad. We hebben een sloot van een meter of 5 naast waar de vloer gestort moet worden. Er is nieuwe beschoeiing waar machines prima kunnen staan. Ik schat dat de afstand tussen de vloer en fietspad ongeveer 10-15 meter is.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer ten behoeve van een schuur storten uit heel Nederland:

Schuur vergroten

Huidige schuur van 5,4 x 1,50 meter vergroten naar 5,4 x 4 meter. Er moet geheid worden (tussen 12-15 meter), materiaal steen, betonnen vloer, deuropening van 1,2 meter zowel aan straatkant als tuinkant. 2 kleine ramen aan tuinkant. Er is geen vergunning nodig in ons gemeente.

Betonnen terrasvloer leggen, de 5 heipalen zitten er al in. +/- 58 m2.

Wil een betonnen terras laten leggen +/- 58 m2, 12,4 x 6,3 m De 5 heipalen die er al in zitten, snellen. Stellen van randbekisting rondom. Grond vlakken. Leggen van folie. Leggen van dubbel wapeningsnet incl. supporter en bijlegbewapening. Storten betonnenvloer ca. 20 cm dik, bovenzijde ruw afgespannen bovenzijde ligt +/- 12 cm onder peil. Vloer wordt gekoppeld aan fundering. Verwijderen randbekisting.

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Recht optrekken achtergevel

Het recht optrekken van de achtergevel van de 2e etage tot de nok. Er zou een etage en een vliering moeten komen. Hierbij moet de vliering die er nu is worden doorgetrokken tot de achtergevel. Het hoekhuis uit 1975 heeft betonnen zijwanden en vloer. Het huis is ca 5.65 m breed en ca 9 meter lang. Er moeten 2 dubbele ramen komen vast en kiepkantel. We willen een offerte voor het volledig uitvoeren van de verbouwing, van aanvraag en vergunning tot de afwerking.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming

We willen onze betonnen zoldervloer van ca 10m2 voorzien van een PVC (klik)vloer, hiervoor dient de ondergrond strak en egaal te zijn. Dit is nu niet het geval, de vloer dient 2 cm opgehoogd en egaal gemaakt te worden. Wij hebben op zolder geen verwarming en willen nu ook omdat de vloer opgehoogd moet worden hier meteen een elektrische vloerverwarming in mee te nemen. In deze vloer zit nog een rechthoekig gat van een oude vlizotrap welke nu afgedekt is met een houten plaat. Is het mogelijk om voor deze klus een prijsindicatie aan te geven?

Kliklaminaat met ondervloer leggen op 2 zolderruimtes (betonvloeren)

Zolder heeft een betonnen vloer van circa 31 m2 verdeeld over 2 ruimtes. Graag in beide ruimtes kliklaminaat leveren en leggen (inclusief ondervloer).

Het realiseren van een zandcement-gevlinderde vloer

Op 1e etage op de huidige betonnen ruwe vloer een zandcement-gevlinderde vloer aanbrengen. Afmeting circa 5 x 6 meter dus zo'n 30 m2. Hij zou ongeveer 7cm dik worden.

Prijsopgave voor het storten van 2 (schuur)vloeren

We gaan zelf de oude schuur platgooien. In Augustus 2020 komt onze nieuwe kapschuur met terras. Deze heeft een afmeting van 6,50 meter x 3,50 meter. Daarom willen wij voor Augustus 2020 een betonnen of cementen vloer laten storten van 6,50 meter x 3,50 meter. De huidige schuur heeft een betonnen vloer, daar kan een dunne laag overheen gestort worden. (zie foto oude schuur) Nieuwe vloer moet over de hele breedte van de tuin (6,50 meter). Ook regelen wij de nieuwe schuurvloer van de buren. Bij de buren moet een vloer gestort worden van 3,00 meter x 4,00 meter.

Vloer en plinten leggen

Ik zoek een laminaatlegger die in een nieuwbouwwoning 120 m2 aan laminaat kan leggen op een betonnen ondergrond. Het laminaat is al aanwezig. Dit betreft 3 verdiepingen. Daarnaast graag hoge plinten plaatsen.

Partners

Partners van Casius