Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Papendrecht of directe omgeving.

365 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, vloer van schuimbeton aanbrengen, laminaat leggen, beneden vloer tegelen, vloerverwarming elektrisch aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Papendrecht:

Opvullen van 2 convectorputten

Omdat wij vloerverwarming gaan aanleggen ben ik op zoek naar iemand die een 2-tal convectorputten kan dichten zodat er hierna vloerverwarming met een PVC vloer gelegd kan worden.

Vloer schuren en lakken

De houten vloer (50m2) op de begaande grond moet volledig geschuurd worden en opnieuw gelakt. Vakman zorgt voor de lak.

Open grindvloer sealen of coaten

Ik heb een bestaande grindvloer in de kleur zwart/grijs met open structuur en deze wil ik reinigen en voorzien van sealing of coating. Oppervlakte is circa 60 m2 op begane grond.

Laminaat leggen in slaapkamer

Ik wil graag 12 m2 laminaat leggen in een slaapkamer. Geen voorwerk nodig. Ik regel zelf het laminaat. Uitvoering het liefst in het weekend als dat mogelijk is.

Vloer met beton egaliseren

In ons nieuwe huis gaan wij er een plavuizen vloer uit slopen. Hierdoor zal de vloer waarschijnlijk niet meer egaal zijn. We willen er een houten of laminaat vloer inleggen en hierdoor moet de ondergrond weer egaal zijn. We dachten dit te kunnen doen door middel van het storten van beton, klopt dit? Graag zou ik een indicatie willen hebben van de kosten per m2, ga uit van zo'n 70 m2. Alvast bedankt!

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ruimte ong. 10m2, laagdikte 4 a 5cm. Afwerking worden tegels, geen contact met stromend water. Gaat om de badkamer. Is op eerste etage. Betreft hoekwoning op ongeveer 50m vanaf de openbare weg. Graag een prijsindicatie? Foto is nog van de oude situatie

Houten vloertegels aanleggen in de woning

In mijn woning moeten houten vloertegels worden gelegd. Het gaat om ongeveer 34 m2. Hoeveel gaat dit mij kosten als ik dit door jullie laat leggen? Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Vloeroppervlak egaliseren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten egaliseren van een vloeroppervlakte van +/- 55 m2. Deze week zal de vloerverwarming worden in gefreesd, de vloer laat ik hierna graag op korte termijn egaliseren. Globale opvulling woonkamer 2 mm de rest 3 a 4 mm. Graag uw prijs inclusief materiaal.

GAMMA laminaat laten leggen

Ik wil graag de laminaatvloer in de huiskamer laten vervangen. Inclusief ondervloer en plinten. Het gaat om ongeveer 34 m2. De vloer moet vervangen worden vanwege lekkage. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Gelijmde tegelvloer verwijderen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een gelijmde tegelvloer, 40 m2. De vloer dient glad opgeleverd te worden ter voorbereiding van plaatsen vloerverwarming. De planning is pas april 2017 echter ter voorbereiding toch vast deze aanvraag.

Betonvloer egaal maken en houten vloer leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het egaliseren van een betonnen vloer. Hierna dient er een eiken vloer gelegd te worden. De oppervlakte is 56 m2. Kunt u de materialen separaat vermelden op de offerte?

Vloer egaliseren en plavuizen leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten egaliseren van een betonvloer met bestaande vloerverwarming en het leggen van plavuizen op een oppervlakte van 60 m2.

Hoogteverschil in vloeren herstellen

In mijn woning ligt een te hoog gestorte keukenvloer die ik op gelijke hoogte met de rest wil laten maken omdat wij vloerverwarming krijgen. Mijn vraag is wat het kost om de keukenvloer af te laten frezen. Of kan ik beter woonkamer en gang laten egaliseren? Het gaat over een verschil van 15 mm ongeveer. De keukenvloer is ongeveer 6 m2.

Parketvloer verwijderen

We hebben een parketvloer in onze woning die verlijmd is met een spaanplaat. De spaanplaat is gelijmd op het beton. Graag zouden wij willen weten wat het kost om deze te laten verwijderen. Het gaat om 59 m2. Ook willen wij graag weten of na het verwijderen de ondervloer vlak genoeg is voor laminaat. We wonen in een appartement, daarom is het van belang dat het materiaal niet meer dan 600 kilo weegt. Graag vermelden welk gereedschap hierbij gebruikt zou worden. Bij voorkeur mailen.

Vloer egaliseren

We willen 45 m2 vloer laten egaliseren. Het betreft de woonkamer, hal en keuken. Er liggen nu plavuizen, die worden door ons verwijderd. Bij voorkeur op 7 of 8 april 2016. Kunt u mij bellen met een indicatie van de kosten?

Garagevloer egaliseren

Ik wil graag mijn garagevloer laten egaliseren. Het huis wordt in september opgeleverd. Een garage in de achtertuin, met garagedeur, ruimte is 6 bij 3 meter, ligt nu nog een standaard grof beton gestorte vloer in, mijn vraag is dit te egaliseren met materiaal wat overschilderbaar is (doe ik zelf) en wat het gewicht van een gemiddelde auto aan kan, (niet dat het materiaal inzakt of sporen trekt) graag een prijsopgave.

Linoleumvloer leggen in een winkelpand

Ik wil graag een linoleumvloer laten leggen in een winkelpand. In een winkelpand 165 m2 leggen op een bestaande linoleum vloer (ik denk dat dit een perfecte ondervloer is). Graag in december laten leggen.

Betonvloer klaar maken voor vloerverwarming

Ik zou graag mijn toplaag van mijn betonnen vloer eraf laten halen, het gaat over 50 m2. Nadat ik vloerverwarming heb laten leggen wil ik weer een nieuwe betonnen laag laten storten, ook weer 50 m2. Ik ontvang ook graag separaat een prijs voor het infrezen van de vloerverwarming.

Laminaat vervangen

Wij hebben lekkage gehad van de koelkast. Hierdoor is onze laminaat vloer beschadigd. Het gaat om een stuk van 5 m2. Onze vraag is of we dit stukje kunnen laten vervangen of dat we de hele vloer moeten laten vervangen? Of het laminaat nog te koop is, hebben we nog niet nagekeken. De vloer is 3 jaar oud.

Vinyl in de slaapkamer leggen

Slk: 3. 00 br x 4. 25 lang.

Laminaatvloer laten leggen

Graag ontvang ik een indicatie wat de kosten zijn voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. De ruimte is ongeveer 9 m2.

Eiken houten vloer renoveren

Verwijderen van 15 vierkante meter eikenvloer en spaanplaat broodjes. Nieuwe spaanplaat broodjes en eiken vloer leggen. Daarna totale vloer 46 vierkante meter opschuren en in de witte was zetten. Nieuwe vloer ook leveren.

Egaliseren dekvloer

De zoldervloer, 24 m2, van ons ruim 2 jaar oude nieuwbouwhuis is niet mooi glad en er komt vinyl als vloerbedekking op. Nu willen we graag dat de vloer mooi glad is zodat het vinyl er mooi op komt te liggen. Het gaat om een zolder en slaapkamer zonder dorpel ertussen. Totaal 2 x 12 m2. De muren zijn al wel mooi afgewerkt dus het moet wel netjes gedaan worden.

Plavuizen vloer vervangen na schade

Wegens waterschade is de plavuizen vloer omhoog gekomen en gescheurd op een andere plek. De verzekeringsexpert komt pas 7 maart langs en voor die tijd dien ik een expert een advies te vragen en een offerte uit te laten brengen. De verwachting is dat de bestaande vloer verwijderd dient te worden, er geegaliseerd moet gaan worden en een nieuwe vloer gelegd zal moeten gaan worden. Dit op kosten van de verzekering. Ik wil dan ook graag een professioneel en ervaren bedrijf verzoeken hier een advies en offerte voor uit te brengen. Het gaat om ongeveer 40 a 45 m2.

60 m2 gelijkvloers: verdeeld over ...

60 m2 gelijkvloers: verdeeld over woonkamer, twee slaapkamers en hal. Kliklaminaat met ondervloer. Uitvoering op zo kort mogelijke termijn.