Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vervangen van de plavuizenvloer met vloerverwarming:

Vervangen van de plavuizenvloer met vloerverwarming

Onze benedenverdieping is ongeveer 50 vierkante meter, bestaande uit woonkamer met open keuken, hal en toilet. Wij willen hier de oude plavuizen en oude vloerverwarming vervangen en nieuwe vloerverwarming laten aanleggen en de vloer laten gereed maken om klik PVC op te kunnen leggen. Graag een vrijblijvende offerte voor deze klus.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van de plavuizenvloer met vloerverwarming uit heel Nederland:

Vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming

De vloer van onze benedenverdieping bedraagt ong. 42 vierkante meter. Er liggen nu plavuizen met vloerverwarming, als bij verwarming. Wij willen nieuwe vloerverwarming als hoofdverwarming en daarbovenop laminaat, of iets dergelijks.

Vervangen plavuizenvloer

Ik wil graag de stenen vloer met bijbehorende stenen plinten van de hele benedenverdieping vervangen. Er zit vloerverwarming in de vloer en naar mijn weten zijn de huidige tegels in het beton gelegd. Het vloeroppervlak is +/- 70 m2.

Vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming

Ik wil in juni plavuizen laten verwijderen. in de woonkamer ligt er vloerverwarming, zo ook in de hal en toilet echter in de keuken niet, door het samenvoegen van de WK en KK willen wij daar ook vloerverwarming. Dus moet er een nieuwe in. Dus tegels er uit vloerverwarming en afwerken (indien nodig)klaar voor laminaat of pvc vloer.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil in de hal, ongeveer 15 m2, een bestaande vloer van plavuizen laten vervangen door nieuwe. Er ligt vloerverwarming in de hal en die moet blijven. De huidige vloer van de hal loopt door in de woonkamer en dient dus netjes op een voeg gescheiden te worden op de grens van hal naar woonkamer. Er mag een drempel tussen gelegd worden. De nieuwe vloertegels zijn 30 x 30 cm en tussen de 1.2 en 1.5 cm dik, 2 verschillende soorten vloertegels.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil de bestaande plavuizen (circa 58 m2) verwijderen uit de woonkamer (40 m2), keuken (9 m2 en hal (9 m2). Bestaande vloerverwarming-slangen vernieuwen/vervangen. Er zitten nu zwarte slangen in (>20 jaar). Voor de uitbouw (16 m2), parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen. (momenteel dus geen vloerverwarming in deze uitbouw). Vervolgens alles egaliseren en voorzien van nieuwe, nog aan te schaffen, plavuizen (74 m2).

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil graag nieuwe plavuizen vloer op de benedenverdieping van onze woning. Onder de bestaande plavuizenvloer zit vloerverwarming die het nog goed doet. Graag ontvangen wij een prijs voor slopen en opnieuw leggen plavuizen met behoud van bestaande vloerverwarming of vernieuwing er van. Krijgen tegelijk graag suggestie hoe vervanging kan plaatsvinden omdat wij gewoon op de benedenverdieping leven. Graag krijgen wij ook suggesties voor type plavuis. Kan wat ons betreft in de offerte meelopen. We spreken over ongeveer 52 m2 netto vloeroppervlak.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen door laminaat

Ik wil de plavuizenvloer in mijn woning vervangen door laminaat. Dat moet in de keuken (9 m2), bijkeuken (4,6 m2), eetkamer (9 m2), zitkamer (16 m2) en gang (16 m2) gebeuren.

Kapotte plavuizen repareren of vervangen

Ik heb beneden in mijn maisonnette al 29 jaar een plavuizenvloer liggen op een betonnen ondervloer zonder vloerverwarming. Tot mijn verbazing zijn er ineens 6 tegels omhoog gaan staan en beschadigd, hetgeen met flink lawaai gepaard ging. Ik wil laten bekijken hoe dit weer hersteld kan worden en wil ook weten wat de oorzaak is. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte. Ik ga even in de schuur kijken of ik nog reservetegels heb liggen.

Plavuizenvloer verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben al heel lang een plavuizenvloer in onze hal, woonkamer, keuken en berging en overwegen nu om die te gaan vervangen. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van ongeveer 80 m² tegels van 30 x 30 en van 44 x 44 cm. De tegels liggen in cement en er ligt vloerverwarming onder die we willen behouden. Er mag een aparte post in worden opgenomen voor het egaliseren van de vloer daarna.

Vloer slopen op de benedenetage

Ik wil graag een vloer van 60 m² op de benedenverdieping in mijn woning laten slopen. Het is een betonnen ondervloer met daarin vloerverwarming, een afdekvloer, daarop een plavuizenvloer en vervolgens als laatste laag een pvc-vloer. Omdat de vloerverwarming verouderd is, willen we deze gaan vervangen. We ontvangen graag u offerte.

Partners

Partners van Casius