Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer uithakken en egaliseren:

Vloer uithakken en egaliseren

Ik wil graag de keukenvloer 2 a 3 m2 uithakken, ongeveer 6 cm diep en daarna 6 m2 egaliseren.
Onze klant uit Ooltgensplaat (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer uithakken en egaliseren uit heel Nederland:

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 38 m2. De kwaaitaal vloer moet worden uitgehakt en vervoerd worden. Een nieuwe betonnen vloer storten. De locatie is in Ommoord Rotterdam. Begindatum opdracht uitvoeren is over 2 maanden.

Trap renovatie

Wij hebben nu een trap met draaiing erin. Bij de verbouwing die we gaan doen willen we deze trap vervangen door een rechte trap. De trap moet dicht zijn (geen open treden). Wellicht moeten we de vloer wat uithakken om de trap niet te stijl te laten worden, maar daarbij hebben we ook advies nodig eigenlijk. De trap mag eenvoudig zijn van hout welke we kunnen laten bekleden. Onze huidige trap is ongeveer 95cm breed.

Badkamer verbouwen

Het gaat om het uithakken van de vloer, afvoer en leidingen van de douche. Het bad, de wastafel en de tegelvloer moeten vervangen worden. Bij twee wanden moet er geschilderd worden in verband met vochtplekken. Ook moet de gang van de begane grond gewit worden. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter.

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

De huidige vloer is scheef en op aantal plekken ‘verzakt’. Oude vloer mogelijk verwijderen en opnieuw storten met isolatie, vloerverwarming en dekvloer. Het gaat om 117 m2.

Vloer uithakken en egaliseren

Bestaande vloer woonkamer uithakken. Er ligt ook een stukje tegelvloer (8 m2). Later nieuwe smeervloer erin voor vloerverwarming met netten. Is 55 vierkante meter. Moet binnen korte termijn. Voor halverwege maand mei.

Vloeren uithakken

Uithakken (circa 4 cm) van bestaande vloer (ongeveer 40 m2) van twee woonhuizen ter behoeve van een vloerverwarmingssysteem.

Vloer uithakken en egaliseren

Ik wil de tegelvloer uithakken (ongeveer 55 m2) en daarna laten egaliseren, voor de aanleg van vloerverwarming. Inclusief het afvoeren van materialen.

Leisteen vloer uithakken en afvoeren

Ik zou graag prijzen willen ontvangen voor het uithakken van een leistenen vloer (zie bijlage). Het gaat om ongeveer 65 vierkante meter. Inclusief het afvoeren van het puin. Het betreft een lege woning.

Vloer uithakken en opnieuw storten

Ik ben voor een cliënte van ons opzoek naar een aannemer die een woonkamervloer voor 10 cm kan uithakken en dan een nieuwe vloer kan storten. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter.

Plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren

Ik wil graag de plavuizen van de benedenverdieping verwijderen. De plavuizen zijn gelegd in cement. \Het betreft woonkamer, hal en keuken (keukenblok blijft staan) ong 36 m2. Graah een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius