Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Ooltgensplaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Ooltgensplaat heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Ooltgensplaat u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Ooltgensplaat of directe omgeving.

23 klanten uit Ooltgensplaat bevelen een bij Casius in Ooltgensplaat aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ooltgensplaat bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat vervangen, een betonvloer laten vlinderen, scheef aflopende vloer egaliseren recht maken, laminaat verwijderen en opnieuw leggen, laminaat vervangen na een lekkage, pVC + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Ooltgensplaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Ooltgensplaat:

Vloer uithakken en egaliseren

Ik wil graag de keukenvloer 2 a 3 m2 uithakken, ongeveer 6 cm diep en daarna 6 m2 egaliseren.

PVC-vloertegels laten leggen

Ik wil graag een PVC-vloer laten leggen in een ruimte van 16 m2. Het betreft een PVC tegelvloer. Ik schaf zelf het PVC aan.

Vloer laten egaliseren

Ik heb een vloer te egaliseren van ongeveer 25 m2. Zo spoedig mogelijk

Houtworm bestrijden en vloerbalken vervangen

Ik heb een oude dijkwoning van rond 1930 aangekocht en een bouwkundig rapport op laten maken. Daaruit kwam naar voren dat er houtworm in de begane grondvloer aanwezig is en dat er sprake is van bruinrot. De inspecteur kon niet precies zien hoe erg de schade was, maar ik ga ervan uit dat de vloerbalken in zijn geheel vervangen moeten worden. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het geheel vervangen van de vloerbalken, in totaal ongeveer 60 m2.

Vloer in de badkamer aanbrengen

In onze badkamer van 2.5 bij 2.5 meter willen wij een waterdichte bedekking laten aanbrengen, giet of een PVC vloer. We hebben op dit moment een inloopdouche met drain en een tegelvloer.