Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor reparatie grindvloer:

Reparatie grindvloer

Onze grindvloer is 10 jaar oud en gaat lichte scheuren vertonen. Bij de bouw van ons huis is het aangebracht en het bedrijf bestaat niet meer. We willen dit graag laten repareren. Het gaat om een oppervlakte van 165 m2.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie grindvloer uit heel Nederland:

Reparatie van scheuren in mn grindvloer

Mijn grindvloer in de keuken heeft een aantal scheuren. Grind heb ik nog. Graag een prijsindicatie voor reparatie. Totale oppervlakte van de keuken is 8 m2.

Reparatie aan een grindvloer en leggen van ongeveer 15 m2

Wij hebben een grindvloer van 20 jaar oud, ongeveer 50 m2, waar een scheur en wat beschadigingen in zitten en waarin gefreesd gaat worden. Wij zouden dit heel graag laten repareren als dit mogelijk is. Verder willen we een stuk van 15 m2 waar nu zeil ligt ook de grindvloer laten leggen. En ik breek een muur door, waar ook een stuk grindvloer gelegd zou moeten worden.

Grindvloer reparatie

Het gaat om een grindvloer reparatie van ongeveer 60 m2. Er moet een nieuwe toplaag over een bestaande grindvloer worden gelegd van ongeveer 2 mm dik. Gemêleerd kleur in overleg. Er zijn geen drempels en gemakkelijke hoeken. Er zit geen tijdsdruk achter.

Grindvloer met scheuren repareren

Door waterschade vanuit de vaatwasser zijn scheuren ontstaan in de keukenvloer, 10 m2. De huidige vloer ligt er al 19 jaar in waardoor reparatie altijd kleurverschil gaan geven. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en daarna opnieuw aanbrengen van een grindvloer met coating.

Grindvloer met scheuren repareren

Het gaat om de reparatie van twee scheuren in de siergrind vloer (geseald). Een scheur van circa 2 meter en een van 6 meter. Zakje met siergrind aanwezig, Eveneens wat Epoxyhars en vertrager en voldoende seal. Wie kan de deze scheuren netjes verhelpen?

Grindvloer reinigen en repareren

Ik wil graag een indicatie voor de kosten van het grondig reinigen van onze grindvloer van ongeveer 90 vierkante meter in een kamer met een open keuken en een hal. Daarnaast gaat het tevens om een reparatie van de vloer. Er zitten namelijk putjes in de vloer, Er is los grind aanwezig.

Reparatie aan een grindvloer

Voor een klant zoeken wij iemand die een grindvloer kan aanhelen over een lengte van 2,20 meter bij 15 centimeter breed, in de juiste kleur. Dit in verband met het verwijderen van een tussenmuur. De woning moet opgeleverd worden over een maand.

Reparatie van de grindvloer

Ons kantoor in Heiloo heeft al jaren een prachtige grindvloer. Er zit nu een gaatje in (door de wieltjes van een bureaustoel). Dat hebben we een paar jaar geleden ook eens gehad. Toen hebben we van de man die de vloer ooit aangebracht heeft een klein emmertje steentjes + wat lijm gekregen, en de boel weer netjes aangeheeld. Die man is helaas overleden, en zijn bedrijf bestaat niet meer. Kunt U ons helpen met de reparatie van het gaatje in onze vloer? We kunnen de reparatie zelf wel uitvoeren, maar we zoeken dus naar het materiaal (steentjes + lijm). We begrijpen dat het een ongebruikelijke vraag is, maar we willen er gewoon voor betalen natuurlijk. Vandaag is mijn laatste werkdag, daarna ga ik op vakantie. Maandag 08 januari is ons kantoor weer geopend. Wilt U ons er misschien een mailtje over sturen? Het mail adres is.

Grindvloer repareren of vervangen

Wij hebben een huis op het oog. Nou ligt hier een grind vloer en is er een uitbouw gerealiseerd. Er zit een scheur in de vloer van circa 6 meter. Uiteraard komt er eerst een bouwkundig onderzoek maar mocht daar uit komen dat er niets ernstig is wil ik graag weten aan wat voor een kosten ik moet denken voor een reparatie. De eerste werkdag is dan dus ook onbekend. Ik hoor graag waar ik ongeveer aan moet denken.

Grindvloer repareren

We hebben op tien plekken reparatie nodig van onze siergrindvloer. Steentjes zijn aanwezig. Het betreft 4 grotere scheuren van 50 cm breed en 6 kleinere plekjes ter grote van 10 cent munt tot 2 euro munt.

Partners

Partners van Casius