Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor herstelofferte voor waterschade laminaat en schilderwerk:

Herstelofferte voor waterschade laminaat en schilderwerk

Ik zou graag een herstelofferte willen aanvragen voor het laminaat en het schilderwerk in mijn woning. Door waterschade zijn de naden van het laminaat omhoog gekomen en is het schilderwerk verkleurd. Het oppervlak van het laminaat is 4,33 bij 4,26 meter en het is afgewerkt met plinten. Het schilderwerk betreft een oppervlak van tien centimeter rondom de voordeur en de voordeur is standaard 1 bij 2 meter.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelofferte voor waterschade laminaat en schilderwerk uit heel Nederland:

Herstelofferte voor waterschade laminaat

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn woonkamer, keuken en gang(45m2). Door waterschade is de laminaat krom getrokken. Het betreft een pvc click laminaat. Hoeveel kost het om het te laten leggen?

Laminaat met waterschade vervangen

Waterlekkage in de meterkast. Water is blijkbaar onder de laminaat door gelopen en naar de keuken/ gedeelte woonkamer en overloop hal/woonkamer. De geschatte schade aan laminaat ligt tussen de 10 à 12m2. Totale oppervlakte ligt omme nabij de 38m2. Hoe gaat dit opgelost worden, een gedeelte reparatie of gehele woon/keuken/hal oppervlakte. De verzekering wil graag een herstelofferte met kosten arbeid, kosten materiaal en kosten btw. Men wil ook de daadwerkelijke oorzaak weten, Nuon is geweest maar het ligt buiten hun reparatie. Kan blijkbaar geen video mee versturen.

Herstelofferte voor waterschade aan laminaat en behang

Naar aanleiding van een waterschade: 15 m2 laminaat leggen + ondervloer sausen wanden kamer opnieuw behangen Ook de kamer leeghalen en een kast + bed uit elkaar

Offerte voor laminaat herstellen na waterschade

Het laminaat van ons open keuken heeft schade opgelopen door water uit koelkast en ook het laminaat van ons woonkamer heeft schade opgelopen door regenwater uit schoorsteen. Het gaat om een laminaat herstellen van 43 m2 in totaal. Graag ontvang ik een gespecificeerde herstelofferte voor de water/vochtschade aan de laminaatvloer.

Laminaat herstellen na waterschade

Mijn laminaat heeft schade opgelopen door water uit de koelkast, de naden zijn omhoog gekomen. Ongeveer 1 1/2 a 2 m. van de muur. De verzekering vraagt om een gespecificeerde herstelofferte voor de schade aan de laminaatvloer. Na goedkeuring van de verzekering graag herstel van de vloer. Tevens is er schade aan een raam boven, er zitten 2 scheuren aan de buitenkant, ongeveer 1 x 1 m. Hopelijk kan dat herstel door hetzelfde bedrijf uitgevoerd worden.

Reparatie laminaat na CV-lekkage

Door waterschade als gevolg van een scheur in een koppeling van de cv-leiding in de begane grond is mijn laminaatvloer onbruikbaar geworden en moet worden vervangen. Het gaat om een hal, woonkamer en open keuken van totaal 45 m². Ik heb voor mijn verzekering een offerte nodig voor materiaal (laminaat, ondervloer, plinten) en legloon. Ik ben echter van plan het laminaat zelf te leggen hetgeen ook is goedgekeurd door de verzekering. Het nieuwe laminaat kost €11,- per m². Kunt u voor mij een herstelofferte uitbrengen op basis van materiaal en legloon?

Appartement voorzien van laminaatvloeren

Ik zou graag een herstelofferte aanvragen voor de verzekering. We hebben waterschade door een lekkende leiding van de koelkast filter, met als gevolg dat het laminaat moet worden vervangen. Het gaat om ongeveer 52 m2. Dit gaat om een laminaatvloer, een ondervloer en hoge plinten. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat vervangen na waterschade

Wij hadden een verstopte afvoer in de keuken en daardoor is er waterschade ontstaan aan de laminaatvloer. Ik wil hiervoor graag een herstelofferte laten maken voor de verzekering. De keuken is 310 cm x 270 cm. Wij hebben laminaat van Praxis van €25,00 per m², maar ik weet niet of dat daar nog verkocht wordt. Ik maak graag even een afspraak. Ik begrijp dat er kosten verbonden kunnen zijn aan deze verzekeringsofferte.

Nieuw laminaat leggen na waterschade

Door waterschade moet ik het laminaat (en de ondervloer en de plinten) in mijn keuken en gang vervangen. De keuken is 5.5 m2 groot en de gang is 8.1 m2 groot, dus de totale oppervlakte die vervangen moet worden is 15.6 m2 (zie bijgevoegde plattegrond). Ik heb overal in huis Reykjavik 7mm liggen en wil dit laminaat dus ook weer in de keuken hebben. Om mijn schadeverzekering te laten uitkeren, moet de volgende informatie in de herstelofferte staan: 1. Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? 2. Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor de reparatie? 3. Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? 4. Wat kosten deze materialen? 5. Wat zijn de afmetingen van de beschadigde vloer? Ter informatie heb ik enkele foto's toegevoegd van de schade. Het is mogelijk dat maar een gedeelte van het laminaat beschadigd is, maar ik kan dat niet controleren. Er ligt mogelijk nog vocht onder. Graag hoor ik van u of u wilt dat de oude vloer verwijderd is en zo niet, wat het zou kosten om deze door u te laten verwijderen. Daarnaast zou ik graag van u horen welke voorbereidingen ik dien te treffen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden, ik ben op de hoogte dat er een borg gevraagd kan worden voor het laten opmaken van het schaderapport.

Herstelofferte stucwerk

In verband met waterschade dient een wand opnieuw gestuukt te worden. Het betreft een 2 wanden van circa 12 m2. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)