Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Oegstgeest of directe omgeving.

535 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten en vlinderen 40 m2, gietvloer aanbrengen, siergrindvloer leggen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten, dichten varanda tussen woning en berging, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Oegstgeest:

Reparatie grindvloer

Onze grindvloer is 10 jaar oud en gaat lichte scheuren vertonen. Bij de bouw van ons huis is het aangebracht en het bedrijf bestaat niet meer. We willen dit graag laten repareren. Het gaat om een oppervlakte van 165 m2.

Zandcementdekvloer in woonark storten en egaliseren

Het betreft een zandcementdekvloer storten in een nieuwe ark (nu nog in aanbouw in Friesland) met kanaalplaatvloer en vloerverwarming (nu nog zonder binnenwanden) die in augustus/september 2020 naar Oegstgeest komt. De (buiten)maten zijn 5,50 meter x 18,00 meter. Vloer dient te worden gestort rond eind september 2020.

Grindvloer laten leggen

Ik zou graag een grindvloer laten leggen in mijn woning. Het gaat om 40 m2. De huidige ondergrond iis laminaat en moet er eerst uit gehaald worden. Daarna moet de ondervloer eventueel geëgaliseerd worden voordat de grindvloer kan worden aangelegd. Graag een indicatie inclusief materiaal.

Laminaat leggen

Mijn schoonouders zouden graag een nieuwe vloer willen laten leggen. Het gaat om plus min 70m2 laminaat te laten leggen. Klik laminaat bestellen wij direct van gamma dus moet alleen laten leggen. Huis heeft 3 verdiepingen dus rond 35 m2 per verdieping, totaal 2 verdiepingen. Het liefst ook alle meubels verplaatsen. Als het erg in prijs verschilt kunnen wij zelf laminaat er ook uithalen. We weten niet of de ondervloer ook vervangen moet worden.

Grindvloer leggen

Ik wil graag een grindvloer van 80 m2 in mijn nieuwe uitbouw laten leggen en ik ben benieuwd wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Schuimbeton, vloerverwarming en anhydriet aanleggen

Ik wil op de begane grond (in de kruipruimte) schuimbeton laten storten, hier bovenop voerverwarming gevolgd door een anhydrietlaag. Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 35m2 met in het midden een suite. Het slopen van de bestaande vloer en het aanleggen van plasticfolie zal ik zelf doen.

Herstelofferte voor waterschade laminaat en schilderwerk

Ik zou graag een herstelofferte willen aanvragen voor het laminaat en het schilderwerk in mijn woning. Door waterschade zijn de naden van het laminaat omhoog gekomen en is het schilderwerk verkleurd. Het oppervlak van het laminaat is 4,33 bij 4,26 meter en het is afgewerkt met plinten. Het schilderwerk betreft een oppervlak van tien centimeter rondom de voordeur en de voordeur is standaard 1 bij 2 meter.

Parketvloer leggen op overloop

Ik wil graag een houten vloer laten leggen op de overloop (~3 m2), inclusief plinten. Voorkeur voor een bedrijf dat een aansluitende traprenovatie kan doen (~5 m2) in bijpassend hout (of houtvervanger). Parket is nog niet aangeschaft. Uitvoering bij voorkeur 31 juli, 1, 2, 3 of 5 augustus.

Eiken houten vloerdelen leggen (lamelparket)

Ik wil 39m2 houten vloerdelen (geen massieve vloeren maar lamelparket) laten leggen. Zwevend. Verdeeld over 2 etages (3 slaapkamers). Graag zsm, als het kan binnen 2 weken. Vloerdelen en ondervloer zijn aanwezig.

Laminaat laten leggen

Graag wil ik laminaat laten leggen in een nieuwe woning van circa 91 m2.

Flexxfloors stick deluxe PVC vloer leggen

Ik wil in mijn badkamer (van 2. 80 x 2. 40 meter minus badkuip) een flexxfloors stick deluxe PVC vloer (zelfklevende stroken) laten leggen. Inclusief ondervloer. Inclusief afkitten. Inclusief plinten indien nodig.

Uitvlakken van de vloer

Ik heb een dakopbouw laten maken, deze rust nu op de betonnen constructie, echter deze is oneffen en ongelijk, en we kunnen nu niet de beoogde laminaatvloer leggen. Het betreft een ruimte van 19-20 m2. De benodigde dikte kan ik moeilijk inschatten, toch wel enkele mm's.

Vloer van hout schuren en oliën

Wij willen graag een houten vloer laten schuren en oliën. Het gaat om de vloer onder het laminaat. Het is de benedenverdieping van een maisonettewoning, de ruimte is ongeveer 35 vierkante meter. We zijn benieuwd hoeveel het gaat kosten als wij dit aan de GAMMA uitbesteden. Het liefst op 2 en 3 augustus.

Gietvloer in de douche leggen

Ik heb een kleine badkamer. De vloer bij mij douche wil ik laten vervangen voor een gietvloer. Nu liggen er nog tegels in. Het gedeelte bij de wastafel is een gegoten beton. Beide stukken is ongeveer 2 m2. Het doucheputje moet wel nog blijven bestaan.

Waterdichte coating op het balkon aanbrengen

Ik zou graag mijn balkon opnieuw willen laten coaten met een waterdichte coating. De oude coating laat namelijk op enkele plaatsen los. Betreft een balkon van ongeveer 8 m2.

Vloer verwijderen en afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van Ca 40m2 plavuizen woonkamer/hal/toilet. Rijtjeshuis bj 1986. Onder de plavuizen ligt vloerverwarming, die vervangen zal worden. Na het plaatsen van de vloerverwarming dient er een afdeklaag of egalisatie plaats te vinden. Kunt u dit ook in de offerte meenemen.

Laminaat leggen in een zolderkamer

Onze zolder wordt verbouwd en er wordt een dakkapel geplaatst. Als dat klaar is, wil ik in de zolderkamer van ongeveer 20 m² laminaat met plinten laten leggen. Die kamer is dan helemaal leeg. Ik wil dit rond 20 of 22 mei laten verzorgen en ontvang graag een offerte van bedrijven die hier dan tijd voor hebben.

Laminaat leggen met hoge plinten

Ik wil graag mijn laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m2 en hoge plinten.

Zandcementvloer egaliseren voor een PVC-vloer

Wij zijn een PVC vloerenlegbedrijf (uit een ander deel van NL) en willen in de buurt van Leiden (Oegstgeest) 90 m2 laten primeren/egaliseren waar wij zelf weer PVC over gaan leggen. De ondergrond is een redelijk gladde zandcementvloer verdeelt over 2 verdiepingen. Graag goede egaline leveren of wij leveren zelf wat aan.

Vloer egaliseren

Ik wil graag mijn vloer in de woonkamer, de keuken en de hal laten egaliseren. Het gaat in totaal om ongeveer 46 m2.

Laminaat leggen

Laminaat leggen inclusief ondervloer en plintjes. Totaal circa 85 m2 De vloer dient in de week van 8 augustus gelegd te worden.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leggen van een ondervloer en laminaat in 4 ruimtes van in totaal ongeveer 40 m2. De oude vloer is al verwijderd.

Laminaatvloer leggen

Ik wil circa 25-30 m2 laminaat laten leggen. De ondergrond is van beton. Ook een ondervloer leggen. Daarna plakplinten bevestigen. De vloer is mogelijk ook te leveren, afhankelijk van wat u aanbiedt.

Betonvloeren laten egaliseren

Ik wil graag vloeren laten egaliseren: de woonkamer, 2 slaapkamers en de overloop. Samen ongeveer 55 m2. De vloeren zijn nu beschadigd door het verwijderen van vloerbedekking. Er zijn houten plinten aan de zijkant.

Vita laminaat laten leggen

Er moet zo spoedig mogelijk nog laminaat gelegd worden in vier slaapkamers. 16.5, 9, 9 en 9 m2. De plakplinten kunnen we zelf aanbrengen maar wil dat eigenlijk ook door u laten doen. De ondervloer ligt er al. Kan het op zéér korte termijn?