Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nootdorp of directe omgeving.

203 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nootdorp:

Vloerbedekking 2 trappen verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van geplakte vloerbedekking van 2 trappen met 2 x draai, breedte 90 cm. Hoogte 265 cm en ieder 13 treden.

Vloer dichten en egaliseren

Kunnen jullie sleuven dichtsmeren en daarna de vloer egaliseren? Betreft een woonkamer van ca 55 M2.

Plavuizenvloer verwijderen

Ik wil de huidige plavuizen vloer op de begane grond laten verwijderen, exclusief afvoeren. Vloer is van beton met zand-cement top laag. Er is geen vloerverwarming aanwezig. Keukenvloer 9,4 m2 entreehal 5,6 m2

Flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen

Op de begane grond, eerste en tweede verdieping van ons nieuwbouw woning willen wij graag een flexxfloors click deluxe laten plaatsen. De verwachting is dat de vloeren geëgaliseerd zijn. Er wordt vloerverwarming met daarover heen een dekvloer gelegd. De oppervlakte is ongeveer 175 m2. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het laten leggen van PVC op de trappen.

Laminaat leggen op eerste etage

Op de eerste verdieping 34 m2, 3 kamers, plus overloop. Afwerken bij trap uiteinden. Het liefst vrijdag 3 augustus.

Vernieuwing vloer entreehal appartement gebouw

Namens de VvE van ons flatgebouw wil ik graag vragen stellen over het ophalen en kwijtraken van onze oude, beschadigde tegels in de entree/hal vloer en het gelijkmaken voor een nieuwe vloerbedekking. We spreken over 22 m2 (die nu betegeld is) en een inloopmat bij de voordeur van 150 x 690 dus een extra 10 m2. Na het klaarmaken van de vloer willen we offerten krijgen voor: - Het leggen van hoge capaciteit vloertegels plus de inloopmat - Het leggen van hoge capaciteit laminaat plus de inloopmat - Het leggen van hoge capaciteit vinyl vloer plus de inloopmat - Het leggen van hoge capaciteit tapijt plus de inloopmat We willen iemand die alles kan - oude vloer uithalen zonder beschadiging van muren et cetera. En klaar maken en eindelijk plaatsen van nieuwe vloer. Bij gesloten zijn foto's van hoe de vloer nu is en beschadiging op sommige tegels.

Parketvloer verwijderen en egaliseren

In onze nieuwe woning ligt een houten verlijmde vloer op de BG en 1e verdieping (90 m2) en die willen we er uit hebben. 30 juli krijgen we de sleutel, vanaf dan kan er met de klus begonnen worden. Wat zijn de eventuele kosten hiervoor?

Inkorten houten vloer

De houten vloer moet over circa 1 a 2 strekkende meter met een cirkelzaag en beitel worden ingekort, vlak voor de schuifdeur. Schuifdeur wordt namelijk door de leverancier gerepareerd en moet er uit kunnen. De vloer ligt dus ter plaatse van de schuifdeur te hoog. De houten vloer ligt op plavuizen.

Laminaat met ondervloer leggen

Wij willen in ons 3-kamer appartement graag 95 m² ondervloer en laminaat laten leggen. Ook willen we daar 35 stuks hoge plinten en 3 stuks plankplinten laten plaatsen. De vloeren zijn allemaal leeg. We zoeken een vakman die hiervoor tijd heeft in de periode van 23 tot 25 oktober. We ontvangen graag uw offerte.

Laminaat in een nieuwbouwhuis laten leggen

Het laten leggen van laminaat inclusief ondervloer op 3 verdiepingen in een nieuwbouwhuis van in totaal ongeveer 130m2 in Waalwijk

Tegelvloer verwijderen in de keuken en hal

Ik wil in mijn keuken en hal graag de oude tegelvloeren laten verwijderen. In beide ruimtes liggen 2 lagen tegels, vermoedelijk op een houten ondervloer. Het gaat om een keuken van 8 m² en hal van ongeveer 5 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik zal het puin zelf afvoeren. Ik laat deze klus bij voorkeur uitvoeren op 24 februari uitvoeren.

Parketvloer schuren en in de lak zetten

Ik wil graag 70 m2 parketvloer laten schuren en in de lak zetten. De vloer zit nu in de olie en het betreft de begane grond.

Zandcementvloer in de uitbouw aanbrengen

Op dit moment zijn wij bezig met het bouwen van een aanbouw aan onze woning. Hiervoor willen wij halverwege de maand januari een 35 m2 grootte zandcementvloer laten aanbrengen. De vloer moet 5 centimeter dik worden.

Garagevloer laten egaliseren

Om mijn garage beter te benutten, heb ik er een vloerverwarming in laten leggen in een zandcementvloer. De sleuven zijn afgesmeerd. Nu wil ik een gladde toplaag door de vloer verder te egaliseren en dan met verf mooi af te werken. De vloer heeft geen grote oneffenheden en is ongeveer 16 m2. Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van zo'n laag en lukt dat deze week nog?

Laminaatvloer laten plaatsen

Ik wil graag een laminaatvloer laten plaatsen, het gaat om een vloer van 44 vierkante meter in een appartement. De oude vloer verwijderen we zelf, wel moet er een geluidsisolerende ondervloer worden gelegd en waarschijnlijk hoge plinten, maar deze moeten we nog uitzoeken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Steentapijt aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een gelijkaardige vloer, zie foto's in bijlage. Graag asap een antwoord aub. = voor een prestigieus mooi project. Graag wat technische info mml : - dikte vloerpakket ? - wanneer uitzettingsvoegen ? - te combineren met vloerverwarming ? - zijn er stalen beschikbaar ? Deze vraag is dringend. Indien vragen, aarzel niet om mij te contacteren op gsm. Alvast bedankt !

Amerikaans eiken schuren en whitewashen

Graag wil ik mijn vloer van Amerikaans eiken in de huiskamer laten schuren en opnieuw in de whitewash was laten zetten. De kamer, open keuken en gang beslaan ongeveer 40 m2.

Flexxfloors Stick Deluxe laten leggen

Graag zou ik vernemen wat de prijs is van het leggen van de Flexxfloors Stick Deluxe kunststof vloer, blond eiken, per m2. Tevens willen wij de bies erin. Het zou gaan om 1 ruimte van 41 m2 en bij voorkeur zo spoedig mogelijk. De vloer is al geëgaliseerd. Bij voorkeur volgende week / binnen 3 weken uitvoeren. Materialen bestellen we bij de Gamma.

Bollend laminaat herstellen

In de keuken hebben wij waterschade aan het laminaat. Het staat bol en wilt ook niet meer aansluiten richting de muur en de keuken. 4 m2.

Beton storten op de vloer

Ik wil een betonvloer van 36 vierkante meter laten storten t.b.v. een garage. De bekisting en leidingen zijn al aanwezig.

Laminaatvloer aanbrengen in woonkamer, hal en keuken

Ik wil graag een laminaatvloer aan laten brengen in de woonkamer, keuken en hal van mijn woning. De ondergrond is een in hoogte ongelijkmatige boerentegelvloer en voorzien van vloerverwarming. Hoogteverschil is maximaal een paar mm. De vloerverwarming is geen hoofdverwarming en kan eventueel uit. Oppervlakte vloer is circa 45 m2.

Laminaat met ondervloer leggen

Ca. 57 m2 laminaat leggen incl ondervloer.

Schade aan laminaat herstellen

Na een lekkage in de keuken is mijn vloer beschadigd. Ik heb een open keuken en het laminaat loopt door naar de woonkamer en hal. Het laminaat is inmiddels uit de collectie en moet ik alles laten vervangen. Kunt u voor mij een vrijblijvende offerte opmaken voor laminaat inclusief plinten etc. en het leggen van Quickstep Largo laminaat met brede planken, licht eiken kleur? Aantal m2 is 45. Het zou fijn zijn als ik zo snel mogelijk een offerte kan ontvangen. Huidig laminaat wil ik eventueel ook door u laten verwijderen.

Eiken houten vloer laten leggen

Ik wil een eikenhouten vloer leggen in me huis en zou daar een prijsopgave in offerte van willen Het gaat om 30 m2 Eiken rustiek whitewash parket De vloer en de ondergrond heb ik al Er moet eerst een soort gelijke vloer er uit gehaald worden Betonnen vlakke ondergrond nieuwbouw

Renovatie houten planken vloer

Het betreft de renovatie van een houten vloer. De oppervlakte is 45 m2, afwerking met hard wax olie. De vloer dient geschuurd te worden, naden vullen en afwerken van houten planken vloer.