Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor fermacell ondervloer en lamelparket leggen:

Fermacell ondervloer en lamelparket leggen

Wij zoeken per direct een ervaren vloerenlegger die een fermacellvloer met een lamelparket kan leggen in onze woning. Materialen zijn in woning aanwezig. Oppervlakte 50m2. Er moeten ook 3 deuren en een neut worden ingekort. Deze klus betreft enige uitdagingen op diverse vlakken (bv hoogte verschil) dus graag alleen zeer ervaren vloerenlegger die met spoed deze klus kan uitvoeren.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fermacell ondervloer en lamelparket leggen uit heel Nederland:

Woning isoleren

Zolder - Ontkoppelde ondervloer op zolder (gehele verdieping) 60,4m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm voor- en achtergevel zolder dmv cellulosevlokken (2,5 m3) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm zijgevels ('knieschotten') dmv cellulosevlokken (2,8 m3) (dak is van buitenaf geïsoleerd) Verdieping - Ontkoppeld plafond eerste verdieping (naar de zolder toe) 53,2m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm voor- en achtergevel verdieping dmv cellulosevlokken (1,6 m3) - Isolatie tussen de balken (cellulosevlokken ). Balken 26cm hoog 7 cm breed. 13,4m3. Let op: dakterras (achterste deel van het plafond van de eerste verdieping) is dampdicht. Wij begrepen dat we hier beter niet kunnen isoleren tussen de balken. Wat is hiervoor jullie advies om het akoestisch optimaal te krijgen? - Graag als meerprijs optie: Ontkoppelde ondervloer verdieping (gehele verdieping 68,7m2) let op: overloop is alleen voor verhuurde zolderverdieping) Bgg - Graag als meerprijs optie: Ontkoppeld plafond bgg (met eerste verdieping) 61,2m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm (en 30 cm voor achtergevel estetisch) voor- en achtergevel bgg dmv cellulosevlokken (1,9m3) - Isolatie tussen de balken (cellulosevlokken ). Balken 26cm hoog 7 cm breed. 17,8m3. - Graag als meerprijs optie: Ontkoppelde ondervloer bgg (woonkamer + hal + tochtportaal 68,5m2) Let op: in de woonkamer willen we de vloer egaliseren met droogbouwkorrels (verloop +/- 7 cm) hebben jullie hiervoor ook een alternatief voor fermacell? En kunnen jullie ook een systeem dat geschikt is voor vloerverwarming aanbieden? Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer?

Bestaande houten vloer opnieuw laten leggen met ondervloer

De woonkamer vloer van ongeveer 48 m2 bestaat uit een houten die opnieuw moet worden gelegd. Onder de vloer moeten er geluiddempende platen komen zoals bv Fermacell en de vloer moet opnieuw worden geschuurd en gelakt. Hoelang zou deze klus duren? Graag een offerte.

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb hinder van mijn bovenburen, met name loopgeluid. Het plafond is hol, met een dunne laag glaswol. Op de vloer van de bovenburen liggen op correcte wijze vrijliggende fermacell ondervloer platen. Dat scheelt al een hoop, maar nog niet voldoende. Ik wil het bestaande plafond verwijderen, juiste isolatie tussen de balklaag aanbrengen en een ontkoppeld plafond monteren. Volspuiten met blokken is niet mogelijk. De oppervlakte is ongeveer 38 m2.

Fermacell vloer laten aanleggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een nieuwe fermacell ondervloer laten plaatsen voor het infrezen van vloerverwarming. Het gaat om totaal 55 m2 ( woon- eetkamer 45 m2 L vorm, keuken 10 m2). Het gaat dan om leveren en plaatsen van fermacell vloerelementen. Platen hoeven niet geschroeft te worden alleen gelijmd.

Fermacell vloer en lamelparket laten leggen

Op de houten ondervloer op de eerste verdieping willen we een Fermacell ondervloer en een lamelparketvloer (planken van 18 centimeter breed) laten leggen. Het gaat om ongeveer 24 vierkante meter. Twee bijzonderheden: Er lopen op twee plekken twee verwarmingsbuizen langs de muur door de vloer, en er is een dakspant, die langs de muur door de vloer komt. Zowel de Fermacell vloer als ook het lamelparket zijn al aangeschaft.

Fermacell vloerplaten laten leggen

Ik wil mijn woning voorzien van fermacell ondervloer platen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Wat zijn de kosten voor het leggen hiervan? De platen heb ik nog niet. Graag ook een advies welke fermacell platen het beste zijn. De woning is in Amsterdam, dus de vloer is voorzien van hout en niet van beton.

Fermacell vloer laten aanleggen

Op de zolder van ons huis uit 1925 ligt nu een planken ondervloer. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter. Uiteindelijk willen we een droogbouw vloerverwarmingssysteem aanbrengen maar daarvoor moet de vloer goed vlak zijn. Ons idee is een Fermacell laag, geëgaliseerd met korrels wanneer dit nodig zou zijn (dit zal onderzocht moeten worden).

Vloeren isoleren, laminaat en tegels leggen

Ik wil in een bestaande woning met laminaat parket een hele goede ondervloer hebben, fermacell? Indien mogelijk wil ik het oude laminaat terug laten leggen. Het gaat hier om 40 a 45 m2. Verder willen wij in een keuken een beton vloer laten storten en tegels. De oppervlakte hiervan is 3.5 m2. In het pand hebben wij veel problemen met geluid van de onderburen.

Houten ondervloer egaliseren met Fermacell korrels en platen

In verband met een te plaatsen laminaatvloer dient de oorspronkelijke houten ondervloer te worden geëgaliseerd. Het grootste verschil is 2.5 cm. De planken op de balken zijn verzakt. Ik vermoed dat dit het beste met de korrels en platen van Fermacell of Gyproc kan, maar ik sta ook open voor andere betaalbare oplossingen. Graag zou ik vernemen wat de kosten (al dan niet inclusief materiaal) zouden zijn om mijn vloer van 28 vierkante meter te laten egaliseren.

PVC visgraat vloer laten leggen

PVC visgraat a 43 m² op de eerste verdieping leggen en op een trap van 13 treden. Uiteraard moet het ook geëgaliseerd worden. Mfloor vloer en de ondervloer is fermacell. 10 augustus krijgt de klant de sleutel, het liefst 11 of 12 augustus de uitvoering.

Partners

Partners van Casius