Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor flexxfloors met portugees tegelmotief leggen:

Flexxfloors met Portugees tegelmotief leggen

Betreft 12 vierkante meter 'Flexfloors' met Portugees tegelmotief leggen in de keuken. De vloer wordt nu nog geëgaliseerd en daarna zou de vloer gelegd kunnen worden. Materialen hebben wij al in huis.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexxfloors met portugees tegelmotief leggen uit heel Nederland:

Flexxfloors leggen met parketmotief

Het gaat om plaklaminaat van Flexxfloors met een parketmotief en bies in een woonkamer en Portugees tegelmotief gemixt met effen in een woonkeuken. Per ruimte dus een ander motief. Wij willen graag laten opmeten, advies en laten leggen. Het gaat om 45 m2 in totaal.

FlexxFloor laten leggen

Ik heb bij Karwei FlexxFloors tegels gekocht: Portugees Uni Wit en Portugees Grijs met motief. Die moeten worden gelegd in een slaapkamer en de overloop, samen ongeveer 19 m2. De slaapkamer is 4,80 x 3,93 m2, min radiator betimmering 4,80 x 0,30 en min kasten 4,80 x 0,60 = ongeveer 15 m2. De overloop is ongeveer 4 m2 In de tegelvloer van Uni Wit komt een rand van tegels van grijze tegels met een motief. In total heb ik 8 dozen Uni Wit a 40 stuks en 2 dozen Grijs a 40 stuks. De tegels hoeven niet bezorgd te worden.

Flexxfloor leggen in hal, keuken en woonkamer

Ik krijg binnenkort mijn nieuwbouwwoning. Mijn keus is gevallen op Flexxfloors, ik zou dat graag in de hal en woonkamer visgraat gelegd hebben met bies. In de keuken hoeft dat niet daar is mijn keus gevallen op het Portugees patroon alleen een vakje van 4 tegels in patroon en de rest effen. Int totaal gaat het om ongeveer 65 m2. De vloer ga ik zelf kopen.