Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Noordwijk of directe omgeving.

312 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, egaliseren+PVC vloer lijmen 146m2, aanbrengen zandcement dekvloer, travertin vloer leggen (46m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Noordwijk:

Gat vloer opvullen

Het gaat om het storten van een betonvloer op bestaande tempex ondergrond in een aanbouw (waar eerst een zwembad in zat wat reeds gedempt is met zand en waar tempex in is gelegd als isolatie). Het gat is 3.55 x 6.40 meter en de vloer moet 12cm dik worden. Er dient ook bewapening in te komen. Het gat dient op gelijke hoogte gevuld te worden als de omliggende bestaande betonvloer zodat de hele vloer in de aanbouw egaal is.

Grindvloer of terrazo vloer leggen

Ik wil een grindvloer of een terrazo vloer van 100 m2 laten aanleggen. Er ligt nu een cementdek vloer met egaline. Het liefst zou ik graag over 2 weken starten. Graag opgave maken van beide prijzen.

Laminaat, ondervloer en plinten vervangen

Ik zoek een laminaatlegger die het laminaat, de ondervloer en plinten kan vervangen op mijn zolder. Dit betreft 40 m2. Er is nog geen nieuwe materiaal aanwezig.

Vloer egaliseren

wij willen de vloer laten egaliseren, het gaat om een zandcementvloer. Hier wordt een vloerverwarming ingevreezd en vervolgens afgewerkt met vloerlijm. Deze vloer moet worden geegaliseerd, het zal gaan om een oppervlakte van 45m2.

Gat naar kruipruimte in betonnen vloer maken

Ik wil graag in mijn trapkast een gat laten zagen waardoor ik in de kruipruimte kan komen van mijn huis. Er is een luik maar die is midden in de gang met laminaat er overheen.

Visgraatparketvloer leggen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning een visgraatparketvloer op begane grond, circa 50 m2, en wij zijn ons aan het oriënteren naar de kosten. Het gaat om een verdieping. Het gaat om een betonnen vloer. De woning is over ongeveer 1,5 jaar klaar.

Fermacell ondervloer en lamelparket leggen

Wij zoeken per direct een ervaren vloerenlegger die een fermacellvloer met een lamelparket kan leggen in onze woning. Materialen zijn in woning aanwezig. Oppervlakte 50m2. Er moeten ook 3 deuren en een neut worden ingekort. Deze klus betreft enige uitdagingen op diverse vlakken (bv hoogte verschil) dus graag alleen zeer ervaren vloerenlegger die met spoed deze klus kan uitvoeren.

Laminaat laten leggen

Ik wil de hal, wc, keuken en hok van de wasmachine voorzien van laminaat. Ongeveer tien vierkante meter. Kan iemand dit voor mij plaatsen? Ik hoor het graag.

Click PVC en laminaat leggen

Het leggen van 105 m2 Click PVC en 180 m2 Laminaat. Het click PVC is in een ruimte en het laminaat in 6 slaapkamers. De ondervloer is een zandcementvloer. De woning is nieuwbouw en nog niet helemaal klaar. De vloeren zijn gepland voor april.

Laminaatvloer in de woonkamer laten leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in onze woonkamer met een oppervlakte van 55 m2 (13,06 m x 4,1 m). Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden, alleen plaatsen. Materialen zijn hier aanwezig.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in de woonkamer, slaapkamer en in de hal. Het gaat om totaal 50 vierkante meter.

Flexxfloors met Portugees tegelmotief leggen

Betreft 12 vierkante meter 'Flexfloors' met Portugees tegelmotief leggen in de keuken. De vloer wordt nu nog geëgaliseerd en daarna zou de vloer gelegd kunnen worden. Materialen hebben wij al in huis.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil de bestaande plavuizen (circa 58 m2) verwijderen uit de woonkamer (40 m2), keuken (9 m2 en hal (9 m2). Bestaande vloerverwarming-slangen vernieuwen/vervangen. Er zitten nu zwarte slangen in (>20 jaar). Voor de uitbouw (16 m2), parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen. (momenteel dus geen vloerverwarming in deze uitbouw). Vervolgens alles egaliseren en voorzien van nieuwe, nog aan te schaffen, plavuizen (74 m2).

Laminaat leggen

Ik wil zo spoedig mogelijk (liefst binnen 1 a 2 weken) 32 m2 laminaat laten leggen inclusief ondervloer + plakplinten + drie dorpelstrips. Materialen zijn reeds via Praxis in bezit.

Gindvloeren in de woning aanbrengen

Ls, Ik ben erg benieuwd of u mij een offerte kunt doen voor een grindvloer van ongeveer 145 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Heb deze in een eerdere woning ook in de badkamer/toilet gehad en ben benieuwd of jullie in deze ruimtes een extra coating kunnen aanbrengen zodat het hiervoor geschikt is. Hoor graag van u! Met hartelijke groet,

Laminaat + plinten leggen

Ik wil graag 45 m2 laminaat en ondervloer leggen (ruim berekend), ook graag 35 meter plinten leggen (ruim berekend). Plaatsen jullie de plinten met kit of anders? Hebben jullie de kit of miet ik die hebben? Er zitten een aantal gaten in de vloer in verband met muren die daar zaten, kunnen jullie deze vullen? Het laminaat moet van de huiskamer naar de gang lopen, zonder drempel of plakplinten, kunnen jullie een stukje kozijn eraf zagen zodat het laminaat eronder gelegd kan worden? Ik moet de plinten natuurlijk van tevoren aflakken? En daarna zagen jullie ze op maat? Boven hebben we eerst op maat gezaagd daarna geverfd en daarna gelegd maar dat deden we zelf.. Alvast bedankt voor alle antwoorden.

Laminaat leggen op de middenverdieping

Ik wil graag in 3 slaapkamers en halletje laminaat met een plat stempeltje ertussen bij de 3 deuren. Totaal 35 m2. Ook hoge plinten tegen de wanden moeten erbij. Ik hoor graag wat hiervan de kosten zijn.

2 lagen tegels van de vloer verwijderen

Op de vloer op de begane grond liggen 2 lagen tegels verlijmd op de cement dekvloer. Deze dienen te worden verwijderd daar er vloerverwarming gelegd gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2. Kunt u separaat vermelden wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin?

Grintvloeren laten aanbrengen

Ik ben erg benieuwd naar een offerte voor het leveren en plaatsen van een grindvloer voor 2 verdiepingen van totaal ongeveer 70 m2.

Zandcementvloer egaliseren

Egaliseren van een ruwe zand sement afwerk vloer in appartement. +- 41m2

PVC vloer en ondervloer laten leggen

PVC click vloer plus ondervloer leggen in een ruimte van 17 m2. Plaatsen overzetplinten, in totaal 15 m. In de ruimte staan 2 verplaatsbare meubelstukken die de ruimte niet kunnen verlaten. Betreft een grote linnenkast (leeg) en een bed. Liefst zo snel als mogelijk na 24 maart uitvoeren. De oude vloer willen we zelf verwijderden. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaatvloer vervangen in een appartement

Ik wil in mijn appartement de laminaatvloer van 75 m² gaan vervangen. De ondervloer blijft gehandhaafd en er zijn al houten hoge plinten, die geschroefd zijn aan de muren. Ik wil graag Meister laminaat Classic LD 94 eiken wit dekkend. Ik ontvang graag uw offerte met daarin aparte posten voor het verwijderen en afvoeren van het oude laminaat, de levering van het nieuwe laminaat en voor het leggen van het nieuwe laminaat.

Jatoba vloer schuren en lakken of waxen

Betreft een Jatoba vloer van 12 jaar oud, deze is geolied en er is daarna niks meer aan gedaan. Het gaat om de vloer in de huiskamer, 3 slaapkamers en overloop, vloer is in de lengte gelegd en is 50 a 60 vierkante meter groot. Graag advies over de afwerking, we willen graag een wat lichtere kleur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Betonnen vloer laten egaliseren

Het betreft een betonnen vloer van 53 m2. Er zitten kuiltjes in vloer en daarom moet deze geëgaliseerd worden. Uitvoering graag binnen 2 weken.

Oude tegelvloer egaliseren en afwerken

Wij hebben op de begane grond vloerverwarming met daarop oude plavuizen. Omdat het te risicovol is om die plavuizen te verwijderen, in verband met mogelijke schade aan de vloerverwarming, wil ik een andere aanpak. Ik wil de hele vloer van ongeveer 80 m² in de woonkamer, gang en keuken laten egaliseren. Daarna wil ik de vloer laten schilderen of coaten. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.