Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Mijnsheerenland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Mijnsheerenland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Mijnsheerenland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Mijnsheerenland of directe omgeving.

57 klanten uit Mijnsheerenland bevelen een bij Casius in Mijnsheerenland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Mijnsheerenland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Mijnsheerenland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Mijnsheerenland:

Dekvloer over vloerverwarming

Wij zouden graag een dekvloer van 6 cm over de vloerverwarming laten aanbrengen. De oppervlakte is ca 120 m2 en is allemaal gelijkvloer met een minimaal aantal tussenmuren.

Laminaat leggen op verdieping

Het gaat om de 1e verdieping, 4 slaapkamers en de overloop. Het is 52m2. De ondervloer zijn vierkante platen van 7mm van Ikea. Laminaat is van Hornbach, maat 1291 X 327 X 8mm. Tekening van de verdieping zit erbij. Verdieping staat helemaal leeg, het is een nieuwbouw huis met betonvloer.

Betonnen vloer in de garage leggen

Betonnen vloer in garage leggen. Nu tegels op zand. Garage is 3 x 7.5 m en is goed bereikbaar.

Vloer storten in badkamer en gietvloer in woonkamer

In de nieuwe badkamer met vloerverwarming dient een vloer gestort te worden. De oppervlakte hiervan is 20 m2. Tevens dient er in het toilet ook een vloer gestort te worden. De oppervlakte hiervan is 1 m1. In de woonkamer van 150 m2 willen wij graag een gietvloer laten storten. Graag ontvangen wij voor alle vloeren separaat een offerteprijs.

Grindvloer renoveren

Wij willen de grindvloer in de woonkamer en hal laten vervangen. De keuken hebben wij 2 jaar geleden al gedaan. De woonkamer en de hal is ongeveer 40 m2 groot en de toplaag moet geseald zijn.

Dekvloer aanbrengen op begane grond

Op de begane grond van de woning is de dekvloer verwijderd voor de aanleg van vloerverwarming. Graag offerte voor aanbrengen nieuwe dekvloer 90 m2.

Tapijt leggen

Het leggen van tapijt op verdieping en zolder. Grootendeels op spijkerlatten. Totaal ong. 26 strekkende meter. 3 kamers, overloop en zolderkamer.

Laminaat leggen

Laminaat al gekocht. Ondervloer al gelegd. Nu rest nog het laminaat leggen. 3 kamers 1 overloop. circa 35m2 . zO snel mogelijk.

parketvloer schuren

43 m2 parketvloer met V-groef schuren en in de wax zetten.

huiskamer grenen vloerdelen leggen ...

huiskamer grenen vloerdelen leggen iemand die hiermee ervaring heeft

keukenvloer uitvlakken en leisteen ...

keukenvloer uitvlakken en leisteen tegels van 1 cm dik met lijm leggen, voegen

nieuwbouwhuis/villa vloeroppervlak ...

nieuwbouwhuis/villa vloeroppervlak totaal ongeveer 500 m2 warvan frans kalkzandsteen of marmer 60x60 of 40x40 voor hal woonkamer, eetkamer en keuken. eenvoudiger tegels in toiletten , bad kamers en sauna.Houten vloerdelen in de studeerkamer beneden laminaat op de verdiepingsvloer. werk moet uitgevoerd worden in augustus /september