Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Maassluis of directe omgeving.

356 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, siergrind volledige woning, betonlook vloer begane grond woonkamer, betonlook gietvloer over gehele benedenverdieping, laminaat vloer in de gang en plinten vervangen, vloerbedekking laminaat en tegelvloer verwijderen zonder beschadigen van vloerverwarming, vloer laten storten 15cm dik, gietvloer aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Maassluis:

Egaliseren betonvloer

Betreft het egaliseren van een nieuwbouw betonvloer. Op de betonvloer komt uiteindelijk een verlijmde parketvloer. Betreft een woning met 3 woonlagen totaal oppervlak 170 m2 (1e woonlaag 70 m2, 2e 45 m2, 3e 55 m2) Oplevering woning op 3 juli. Wanden stucwerk staat gepland voor start 13 juli (3 weken). Leggen parketvloer op 21 augustus. Graag hoor ik de prijs en de mogelijkheden rekeninghoudend met reeds genoemde data

Laminaat plaatsen

3 slaapkamers + overloop laminaat leggen ( geheel doorlopend ) 40 m2.

Eiken vloer borstelen en daarna behandelen

Onze bestaande vloer ca 40m2 een geborstelde vloer en wit geolied, zouden wij graag opnieuw behandeld willen hebben zoals deze was. De vloer is 18 jaar oud en vertoond nu op diverse plekken enige slijt plekken.

Grindvloer reinigen en sealen

Reinigen en sealen van een open grindvloer. Ongeveer 50 m2.

Beton storten

Ik wil mijn tuinschuur uitbreiden met ongeveer 11 m2. Dikte 15 cm. Gaat puur om het leveren en storten van beton voor een fundering.

Laminaat met waterschade herstellen

Graag een offerte voor de zoldervloer 30 m2 met ondervloer en plakplinten.

Grindvloer leggen

De bovenverdieping is 55 m2. Bestaande uit 3 slaapkamers en een overloop het betreft een eengezinswoning van 15 jaar oud er heeft alleen vloerbedekking gelegen die ik er uit haal. De vloer is dan weer zoals hij was geen oneffenheden. Graag een prijs.

Laminaat leggen

Ik heb 40 m² laminaat besteld en laat dit graag binnenkort plaatsen. Er hoeven geen plinten geplaatst te worden, dat doe ik op een later moment zelf. Tijdens de klus staan er mogelijk enkele meubels in de ruimte die dan verplaatst moeten worden. Bij goed weer zet ik die vooraf in de tuin. Ik wil een offerte ontvangen met daarin ook een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van het bestaande laminaat.

Natuurstenen vloer leggen

Het betreft het leggen van een natuurstenen vloer. Het gaat om de woonkamer, de keuken en de gang. Hier ligt nu een gietvloer in. De oppervlakte is ongeveer 61 m2.

Zand cementvloer aanbrengen

Ondergrond is beton, met daarop 100 mm isolatie-betonijzermat-supporters-betonijzermat-vloerverwarmingsbuis. Dikte van de te storten/smeren vloer zal +/_ 150mm zijn. Met een oppervlakte van +/_ 25m2.

Laminaat repareren

Ik wil graag mijn laminaat laten repareren door een glasbreuk is er op aantal plekken schade ontstaan in het laminaat. Het gaat om waterschade en glasschade. Er zal een deel uit moeten, de schade zit midden in de woonkamer.

Betonnen schuurvloer egaliseren

Er is in november 2016 een nieuwe serre/schuur gebouwd. De vloer bestaat daar nu voor een deel uit de oude vloer van de vorige schuur en een nieuw gedeelte van gewapend beton. De vloer is nu niet vlak en wik wil die graag laten egaliseren. Het gaat om 150 x 560 cm. Ik laat de vloer hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Granietvloer in de woonkamer leggen

Ik wil graag een granieten vloer in de woonkamer laten leggen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 40 m2. Vloerverwarming is nieuw geplaatst.

Marmer grindvloer leggen

Graag ontvang ik een advies en een indicatie van de kosten voor het aanleggen van een marmergrindvloer (dikte 1cm?) in een nieuwbouw woning. Betreft de woonkamer, hal, wc en keuken, in totaal ongeveer 55 vierkante meter.

Egaline aanbrengen in een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning. De oplevering daarvan wordt in juli 2017 verwacht. Wij willen daar de zandcement- vloeren laten voorzien van een zo dun mogelijk laagje egaline. Het gaat om 75 m² op de begane grond en 60 m² op de 1e verdieping. Het is onze bedoeling dat de egaline de afwerklaag wordt waarop we gaan wonen. We willen ons graag laten adviseren of dit mogelijk is en wat de voor- en nadelen zullen zijn. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Plavuizen vloer verwijderen

In de woonkamer, keuken, hal en slaapkamer dienen de plavuizen verwijderd te worden. De tegels zijn 40 x 40 x 2.8 cm groot en de totale oppervlakte is 110 m2. De onderliggende vloerverwarming dient intact te blijven.

Laminaat laten leggen in de hele woning

Ik wil over heel mijn huis laminaat leggen. Gehele opervlakte is 80m2. Daarbij wil ik dat ook de ondervloer muurplinten en plakplinten (80m) bij verwerkt worden.

Plavuizen vloer verwijderen en nieuwe vloerverwarming aanleggen

De plavuizen vloer moet worden verwijderd incl oude vloerverwarming ong 41m2. Daarna nieuwe vloerverwarming leggen als hoofdverwarming ong 54m2 in de woonkamer keuken gang en toilet. Zo afgewerkt dat er een nieuwe pvc vloer gelegd kan worden (er hoeft niet geegaliseerrd te worden)Ook een radiator verwijderen in de gang. Boven bij de ketel een tappunt maken en een nieuwe radiator met vulpunt.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag nieuw laminaat in mijn woning. In mijn huiskamer (30 m2), keuken (10 m2), slaapkamer (12 m2), slaapkamer (12 m2), slaapkamer (7 m2) en de hal (7 m2). Graag wil ik de vloer afgewerkt met plinten. De laminaat en plinten zijn nog niet aangeschaft. Er dient ook oud laminaat verwijderd te worden.

Gietvloer op de volledige beneden verdieping aanbrengen

Wij willen in een nieuw te bouwen huis een gietvloer op de volledige beneden verdieping. Oppervlak is ongeveer 90 m2, ondergrond is beton met vloerverwarming. We zitten nog in de ontwerpfase van het huis. We verwachten dat het huis over ruim een jaar opgeleverd zal worden. Graag uw indicatie/offerte hiervoor.

Frans eikenhouten vloer renoveren

Ik wil graag een Frans eikenhouten vloer laten schuren en waxen/oliën in de woonkamer en hal. Er liggen plintjes rondom. De oppervlakte van de woonkamer is 34 m² en de hal is 3 m². Ik ontvang graag een offerte. Graag specialisten uit Maassluis en omstreken.

PVC vloer laten leggen

In een gedeelte van ons appartement, ongeveer 70 m2, willen we een Looselay pvc vloer laten leggen. Graag ontvangen wij een offerte waarbij separaat vermeld wordt wat de kosten zijn voor het egaliseren, lijmen en overige arbeidskosten. De vloer zelf gaan wij deze week bestellen.

XXL Laminaat leggen

Ik wil graag XXL laminaat laten leggen in 2 slaapkamers en op een overloop, bij elkaar 45 m2. De oude vloer wordt door mijzelf verwijderd.

Vloer met vloerverwarming egaliseren

Vandaag is er vloerverwarming geplaatst. Volgend week zou ik graag de vloer alvast geëgaliseerd hebben voordat de tegelvloer komt. Wat kost het bij je? Voor ongeveer 37 m2.

Laminaat leggen op 2 verdiepingen

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen voor ongeveer 45 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Ik wil een ondervloer, het laminaat en de plinten laten leggen door een extern gespecialiseerd bedrijf. Er hoeft niet verwijderd te worden door de vakman.